Şimdi Ara

Monster stok durumu ve fiyatlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sayın Monster Yetkilisi ;
    size sormak istediğim bir kaç sorum var yanıtlarsanız sevinirim öncelikle kur fiyatları bundan yaklaşık 2 ay önce doların 3.06 seviyesine gelmesiyle ürün fiyatlarınızı yükselttiniz haklı olarak sonuçta sizde kar amacı güden bir firmasınız fakat doların 2.83 olması ile birlikte birçok takipçiniz gibi bende fiyatların bir nebze aşağıya çekilmesini bekledim fakat herhangi bir değişiklik olmadı ama dolarda 0.23 lük değer kaybetmesine karşılık fiyatların değişmemesi garibime gitti bu konuda bir çalışmanız var mıdır?
    ikinci sorum ise diğer firmalar GTx 980 Deskop ekran kartı ile laptop çıkarmaya başladılar sizin ileriye yönelik böyle bir çalışmanız var mı ve 2x gtx 980m SLI ekran kartlı ürünleriniz stoğa girecek mi? uzun bir süredir bu ürünü ve fiyat iyileştirmelerinizi bekliyorum. biliyorum fiyat/performans açısından diğer markalara nazaran daha iyisiniz fakat söylediğim gibi doların değer kaybetmesiyle daha iyi bir fiyat bekliyorum. mevcut durumda olan öğrenci indiriminin üstüne bir indirim gelmesi benim gibi bekleyenlerin yararına olacaktır ve memnun edecektir. Şimdiden Teşekkür ederim
    Saygılarımla







  • upp
  • Ben mail ile sormustum bunu ve dolar 2.7 seviyesine inmeden indirim yapmayacagiz demislerdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VaSiLi_ kullanıcısına yanıt
    Sn. VaSiLi_;

    Öğrenci indirimli fiyatlarımız kurun 2.70 seviyesinden beridir değişmedi.

    Fiyatlarımız 28.09.2015 günkü TCMB USD satış kurunun 3.0518 'den tarihi zirve yaptığı zaman da, 1 Kasım seçimlerinin ertesi 02.11.2015 günü 2.8085 'den işlem gördüğü zaman da aynıydı. Dün TCMB USD satış kuru 2.9248 'den, bugün bu mesajı yazıyorken serbest piyasada dolar 2,9265 TL 'den işlem görüyorken de aynı.

    Kurdan kaynaklanan fiyat farklarının diğer markaların ürünlerine nasıl yansıdığını oluşan fiyat farklarına bakarak gözlemleyebilirsiniz.

    Bu nedenle kur 2,70 TL seviyesi veya altına iner ve o seviyede 1 ay veya üzerinde bir süre kalırsa, geçmişte yayınladığımız fiyatlarda yaptığımız artış oranında bir düşüş olabilir. Ancak bu Satış & Pazarlama departmanımızın alacağı bir karardır.

    Daha eskilerden örnek vermek gerekirse özellikle GTX860M ekran kartlı modelimizin fiyatı kur seviyesi 2,11 TL - 2,49 TL aralığında değiştiği süreçte oluşan tüm kur farkı kayıplarına rağmen fiyatlarımız 5 Haziran 2014 tarihinden 9 Şubat 2015 tarihine kadar 2.499 TL 'de tutulmuştu. Kur nedeni ile oluşan fark artık dayanılamayacak bir noktaya gelindiğinde ise sadece 100 TL 'lik bir fiyat artışı yapılarak ürünlerimizin fiyatı ile kur seviyesi arasındaki denge makul bir biçimde kurulmaya çalışılmıştı.

    Bu bağlamda satışına devam ettiğimiz modellerimizin özelleştirme ekranında "Öğrencilere Özel Yaz Tatili Kampanyasından Yararlanmak İstiyorum" seçeneğini işaretlediğinizde sağ taraftaki ÖZET ekranında bu indirimin hemen yansıdığını ve yaz indirimi fırsatından, geçmişten günümüze kadar dolar kurunun sürekli artış eğilimine rağmen hala eski fiyatlarımız üzerinden indirimli olarak yararlanabildiğinizi görebilirsiniz.

    Kur seviyesi şu anki seviyelerinin üzerine çıkar ve artış eğilimi devam ederse mecburen satış fiyatlarımızı oluşan güncel maliyetler nedeni ile güncellemek zorunda da kalabiliriz. Bu hiçbir şekilde istediğimiz ve kesinlikle tercih ettiğimiz bir durum değil ancak tüm maliyetlerimiz USD ve oluşan/oluşacak farkın tamamı hiçbir şekilde bizim cebimize girmeden direkt USD olarak yurtdışına gidiyor, bilginiz olsun.

    Sayfaya gitmek için lütfen tıklayın


     Monster stok durumu ve fiyatlar

    Saygılarımızla,

    MONSTER Müşteri Hizmetleri




  • Merhabalar ben monster in abra a7 v6 modelinin 750gb olanini begenmistim alacaktim sepete falan ekledim sonra stokda yok dedi sonra 1 tb versiyonunu alayim dedim tam alacagim gunlerde o da kaldirildi yav bi bilgisayar alacaz 3 kusur de para verecez istedigimz olsun istiyoz ama monster bu konuda hic yardimci olmuyo neden kaldiriliyo bu urunlerr sayin monster yardimci olundefined



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shk44 -- 30 Kasım 2015; 0:26:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak butun forum sitelerine falan yazacm ben canimi cok sıktıniz 2 gun once kaldirildi daha bitmemistir o model kenarda kosede bir tane kalmistir bi bakon lutfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shk44 S kullanıcısına yanıt
    Sn. shk44;

    Satın almak istediğiniz modelimizin 750GB 'lık Mat ekranlı modelimiz stoklarımızdan tükenmiştir. Önümüzdeki hafta içerisinde yeniden stoklarımıza girmesini bekliyoruz. Satın almak isterseniz IPS ekranlı olan modelimiz şuan stoktadır.

    İlla mat ekranlı 750GB 'lık modeli almak istiyorsanız sizi önümüzdeki haftaya kadar biraz bekleteceğiz anlayışınız için teşekkür ederiz.

    Saygılarımızla,

    MONSTER Müşteri Hizmetleri




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.