Şimdi Ara

Monster T5 V19.1 kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
5.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Monster T5 V19.1 kullanan yazabilir mi, GTX 1660ti kartlara geçilmiş bir kaç sorum olacak.

    edit: GTX 1060'lı Monster T5 v17.1 aralarında ciddi bir performans farkı var mıdır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4BringT0Life -- 15 Mayıs 2019; 3:33:34 >



  • Merhaba. henüz bugün elime geçti cihaz imkan oldukça test edip paylaşırım durumu
  • ahmet1905_47 A kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba size zahmet oynadığınız oyunlarda fps durumu, ısınma, kasa kalitesi, ekran gibi özellikleri test edip paylaşırsanız çok sevinirim, iyi günler.
  • ahmet1905_47 A kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba size zahmet oynadığınız oyunlarda fps durumu, ısınma, kasa kalitesi, ekran gibi özellikleri test edip paylaşırsanız çok sevinirim, iyi günler.
  • yani şuan için pek oyun yükleyecek vaktim olmadı. harici diskim de yanımda değil ancak genel kullanımda elle hissedilir derecede ısınma var ; yalnız fanlar en düşük devirde tabi ki cok gürültülü bir yerde calısmıyorum ancak ortam sesi bastırıyor fan sesini; turbo fan modu mini elektrikli süpürge tadında (biraz abartmış olabilirim) bu sesi bastırmak için bir çözüm yok malesef. kulaklık takılsa bile çevredeki insanlar rahatsız olacaktır

    kasa kalitesi sert plastikten yapılmış. esneme yok gibi. düşürmezsen eğer kırılmaz diye düşünüyorum. monster logosu kasaya gömülü aydınlatmalı..

    genel kullanımda şuan ekran kalitesi de güzel gibi. ekran arkaya 130 derece kadar yatabiliyor. görüş acısı 3-4 kişi film izlemek isterseniz sizi üzmez

    ses konusunda eski emektar kulaklıksız birşey izletmediği için bu bana iyi geldi. baslar için zaten yok diyelim kısaca

    cpu ve gpu için ise henüz diyeceğim birşey yok test etme şansım olmadı




  • ahmet1905_47 A kullanıcısına yanıt
    Hocam T5 V17.1 kullanıyorum fan konusunda üstüne bir şey konulmamış gibi, fan sürekli kendini açıp kapatıyor çevredeki insanlar rahatsız oluyor.
    Genel kullanımda veya oyunlarda işlemcim ve ekran kartı sıcaklığım 70 derece üstüne çıkmasına rağmen elle hissedilir bir ısınma olmuyor. O modelde olması ilginç CPU ve GPU testlerinizi yaptıktan sonra bilgilendirmeyi unutmazsanız çok sevinirim iyi günler.
  • 4BringT0Life 4 kullanıcısına yanıt
    yani fan ve ısınma için diyeceklerim uzun kullanımda değişiklik gösterebilir cünkü fanı ofis modunda tutuyorum suan 50-55 derecede şarjda yüksek performansta kullanıyorum. bir iki oyun testi de ekledikten sonra tekrar buraya yazarım

    edit:dün gece biraz deneyimleme şansım oldu. ilk once pilden bahsetmek istiyorum. daha once ultrabook kullandıgım için pil bana yeterli gibi gelmedi. düşük tüketimde boşta 3 saat civarıydı sanırım pil süresi. (düşük güç moduna %50 den sonra aldıgımı hatırlıyorum)

    cs:go. tomb raider. gta 5. ets2. dirt 4. ve forest denedim. fan gürültüsü zaman zaman turbo mod gürültüsüne ulaştı. gta 5de 123 130 fps leri hatırlıyorum forest 80 fps civarında kaldı. tomb raider da 120 130 fpc civarındaydı diye h atırlıyorum. tabi ekran tazeleme oranı 60 hz oldugu için ben fps i 60 a sabitlemeyi tercih ederek devam ederim. hem güç tüketimi hemde ısınma ve ses sorununu minimuma indirmiş olurum.

    intel dahili grafikten bu ekran kartına geçmek beni fazlasıyla tatmin etti zaten ama 1060 deneyimi yaşamadıgım içinde karsılastırmam pek mümkün değil

    shadow of mordor. rise of the tomb raider. gibi denemediğim oyunlarda var elimde. optimizasyonu daha sıkıntılı olan gta4 ü de denemek istiyorum acıkcası

    test sırasında oyle cok profesyonelde bir test yapmadım ama 80- 85 derecelere ulastım ve birazda gürültülü oldu bu deneyim. tabi cihaz da zorlanmadı . ani fps düşüşleri veya ısınmadan kaynaklı performans kaybı yaşamadım.

    windowstan kaynaklı ram sorunu yaşadım aşırı ram kullanıp sistemi yordu mesela tomb raider oynarken oyun cokene kadar sistemdeki yüklenmeyi oyundan zannetmistim.

    detaylı olarak benchmark ve gözlemlediğim fps değerleriyle birlikte ss alarak burada paylasırım diğer bilgi almak isteyen arkadaşla da yardımı olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet1905_47 -- 17 Mayıs 2019; 12:18:4 >




  • Rez aliyim bende bu laptotan almayı düşünüyorum
  • Guncel
  • Rez
  • güncel
  • silindi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafayeah -- 11 Şubat 2022; 14:52:44 >
  • ahmet1905_47 A kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakmayın editlemişsiniz yeni fark ettim. Cs go kaç fps alıyorsunuz? vsync açınca ekran da lag oluyor mu?

    ben cs go da vsync açınca ekranda lag oluyor.
  • silindi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafayeah -- 11 Şubat 2022; 14:52:14 >
  • 2x8
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4BringT0Life

    Hocam kusura bakmayın editlemişsiniz yeni fark ettim. Cs go kaç fps alıyorsunuz? vsync açınca ekran da lag oluyor mu?

    ben cs go da vsync açınca ekranda lag oluyor.
    yüksek ayarlarda denedim coğu yunda . benchmark yaptım. ama genel kullanım deneyimleri daha onemli oldugu için paylaşmadım.

    düşük ayarlarda yüksek fps almak için ekran tazelem oranı da yüksek olmalı ben o yüzden ya dikey senkronizasyon acıyorum. yada riva turner ile fps sabitliyorum. akıcılıkta vs hiç sorun yaşamadım.

    acıkcası en büyük problemi gfwindows live ile yaşadım oda cihazla alakalı değil.

    gta 4 acamadım hiç. gta5 epey tatminkar hatta downscale yaptım oyunu yüksek ayarlarda oynadım. cs:go içinde ise cok iyi fps ler almama ragmen 60 a sabitlemeyi tercih ediyorum genelde ve ne yüksek fps ne 60 fps kilitli halde akıcılıgını kaybetmedi.

    dün kurcalama ve detaylı deneme şansı yakaladığım oyunlar içerisinde tek problemi harici ekrana bağladığım için (144hz) pes 2017 de yaşadım. oyun 60 kareden yukarı vermiyor zaten kilitli geliyor titreme yaşadım ekranda. ama harici monitorl ealakalıydı bu durum.

    kasa kalitesinden bahsetmiştim düşürmeyecekseniz sağlam diyebilirim.

    evet soundblaster calısmıyor. sormak istediğiniz olursa yine ben pc basındayken yazarım canlı bir test etme şansı yakalarız




  • bende 1 hafta önce aldım konsoldan geçtiğim için bana tabiki güzel geldi :D ses kalitesi standart laptop şuan cod ww2 shadow of mordor oynuyorum pek fan sesi ile ilgili sıkıntı yaşamadım bazen coşuyor ama çok sürmüyor. klavye kasa falan ışıklı mışıklı göz boyamalı hoş duruyor aynı özelliklerde masaüstü de aynı paraya geliyor taksitle gittigidyor dan aldım gayet memnunum.
  • cihazın güncelleme yaparken. ekran kartı yandı. sürücü de güncelliyordu sanırım o arada kod 43 veriyordu. ss alamadım. pazartesi kargolarım ertesi hafta pazartesi elime ulaştı.

    sanırım ilk ana kart değişimi bana yapılıstır.

    servis süreci bilgilendirmeler. onarım süreleri cok güzel. 1 haftanın 4 günü kargoda geçti minimum.
  • Şöyle bir video var. Isınma problemi var gibi duruyor. Onun dışında gayet bir laptop gibi.
    https://www.youtube.com/watch?v=FLELbZwfrvM
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.