Şimdi Ara

Motorcu terörüne dur diyecek yok mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Birkaç saat önce araçla eve dönüyorum, kırmızı ışıkta beklerken bir motorun üstünde 2 tane O.Ç. (oğlan çocuğu demek oluyor, kısaca O.Ç. yazdım) kırmızı ışık dinlemeden yanımdan benim aracın ayanaya da sürterek/vurarak (aynada ufak bir çizik olmuş) geçip gittiler. İnşallah bir kamyonun altına girmiş gebermişlerdir O.Ç. ları. (Oğlan çocuklarının kısaltılmışı, kısaca O.Ç. ları yazdım)

    Şu motor olayına devlet el atmazsa yakında Brezilya gibi araçlar bunları altlarına alıp alıp ezmeye başlarlar. Motorsiklet terörüne bir çözüm bulunması lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yayaya kırmızı yanıyor ve yaya karşıya geçiyor. Burada yayada da suç var. Arabalara yeşil yanıyor yaya hala kırmızı ışıkta sallana sallana geçiyor. Bu ülkenin insanına yakışan bir video olmuş.

  • Motosiklet de kullanıyorum, araba da. Şu motorcu kitle kadar malını görmedim. Kural ihlalleri ayrı gereksiz gaza gelmeleri tribe girmeleri ayrı. Asla profesyonel durduklarına bakıp bir motor kulübüyle falan da sürmeyin sakın. Nerede kendini rossi sanan adam var orada hele ki ortamda bir kız olsun off deme 3-5 aylık motorcular ne hareketler yapıyorlar. Cg, cf moto, yamaha(r25 ve mt serisi), bajaj pulsar grubu(5-6 yıl önce bende de vardı küçümsemek için demiyorum) bu motorlara özellikle çok dikkat edin.

  • Kural 0 , bizim burda ufak bir yer her yer motor dolu çoğu da plakasız polis bir şey yapmıyor. Şehrin içinde de tapa gaz gidiyorlar, yayalar yollardan geçerken birde. 10 dakika 4 lüleri açıp park etmiştim aracı hemen yanlış parktan ceza yazmışlardı. Bu arada çoluk çocukta motor kullanıyor 18 yaşından küçükler de. Kurallar sadece otomobillere var herhalde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.