Şimdi Ara

Motorlu taşıt muayene ücreti ne kadar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yarın arabanın normal 2 yıllık araç muayenesini yaptıracam. Bu sene içerisinde Muayaene yaptıran arkadaşlardan ricam Karayolları Bu muayene için ne kadar ücret alıyor. şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.



  • 103 YTL
  • 103,80 YTL + 2 YTL (Giriş Parası) = 105,80 YTL

    Giderken maliyeden borcu yoktur kağıdını almayı unutma...

    Ben yarım saat önce yaptırdım...Arabanın kaputu açık bekliyorum, geldi bakan görevli lpg var mı diye sordu...Yok deyince hiç bakmadan imzaladı ruhsattaki belgeyi...Kontrol falan yok anlıyacağın...
  • Teşekkür ederim arkadaşlar. Sabah Gittim dediğiniz gibi 103.80 Ytl Muayene ücreti. Ben Ankarada yaptırdım.Karayolları Muayene istasyonunda Yeride Etlik-Kasalar yolunda yani anlayacağınız Varlık mahallesinin arka tarafında.Bu günlerde bayağı bir yoğunluk var Ankarada olupta gitmek isteyen arkadaşlar sabah 07.00 saatlerinde giderseler mağdur olmazlar, işlerini daha çabuk yaparlar.Baktıkları Yangın söndürme cihazı, ve Trafik seti, 4 lü sinyalleri yak, Stop lambaları yanıyormu hepsi bu kadar.Sonra 4 Nolu vezneye harcı yatır 2 nolu veznede ruhsatı onaylattır.Arkadaşlara kolay gelsin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Emekli Jandarma
    Baktıkları Yangın söndürme cihazı, ve Trafik seti, 4 lü sinyalleri yak, Stop lambaları yanıyormu hepsi bu kadar.Sonra 4 Nolu vezneye harcı yatır 2 nolu veznede ruhsatı onaylattır.Arkadaşlara kolay gelsin.


    Valla iyi muayene etmişler

    Normal muayene şöyle dursun, en azından herkesin sinyaline stopuna baksalar da bari ampul değiştirme adeti olmayan sorumsuz insanlar trafiği tehlikeye atmasa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.