Şimdi Ara

<<MOTOROLA ROKR E2 ve E6 Müzik Telefonu >> (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
497
Cevap
0
Favori
38.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • simdi ayarlardan ses seviyesini goruyor musun? en sonda mi? tatmin edici ses vermesi gerek. Eger ses en sondaysa ve begenmediysen hoparloru abartan bi yazilim var bende fakat telefonda mpkg yazilimini yuklu olmasi lazim. E2 ye mpkg yuklenebilir mi ... bence yuklenebilir linux aleti sonucta. bendeki model e680i
  • programda burda

    http://r apid share.com/files/20325144/bass.pkg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 10 Mart 2007; 14:52:26 >
  • Sese kafayı takma düzelir dostum....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: montaj34

    Sese kafayı takma düzelir dostum....


    Nasıl düzelir ya sonuçta sendeki telefonda öyle bekleyerek mi düzelecek... Arkadaşlar etrafımdaki teller ile karşılaştırıyorum bu telefonun en az onlardan 2 katı olması gerek ama tam tersi 2 katı düşük rezil durum... Lanet olsun...Nasıl kandırıyorlar aptal motorola :( :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 10 Mart 2007; 20:37:25 >
  • Arkadaşım ya bendeki telefon farklı,ya sendeki.Dış sesin bangır bangır olmadığını kabul ediyorum ama müsade edersen de ses yerlerde de sürünmüyür.Senin telefonda problem olmadığına eminmisin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: montaj34

    Arkadaşım ya bendeki telefon farklı,ya sendeki.Dış sesin bangır bangır olmadığını kabul ediyorum ama müsade edersen de ses yerlerde de sürünmüyür.Senin telefonda problem olmadığına eminmisin.



    Problem yok eminim.., kulaklık sesi çok kaliteli ama max seviyede değil, dış hoparlördende iyi ses geliyor tabi bass yok ama az ses çıkıyor az çıkınca isterse en kalliteli ses olsun ne anlamı varki.. Bir çok telefonda hemde müzik telefonu demiyorlar kulaklıktan çok iyi ses veriyor bu telefonun farkı olmalı nerede acaba... Örnek vereceğim iki tane creative hoparlör var ikiside 4.1 biri 80ytl %100 ses açabiliyorsun, diğeri aşırı kaliteli ses veriyor 500ytl sesini %10 açabiliyorsun(kısıtlanmış)... Hangisini seçerdin sürekli kullanmalığına....

    Şu sesini en azından 2-3 katına çıkarabilirsem çok detaylı eksilerini artılarını yazacağım p2k ile yapılıyormu bu iş bu program c v serisini destekliyor rokre2 için sürücüleri varmı bunun...

    Şuanda sadece dış sesi arttırmayı istiyorum.. Mod arınca kulaklık sesi ve dış ses artıyormuş az birşey ama benim istediğim bu değil 2-3 kat arttırmak bunun içinde mod(versiyon) atmaya gerek yok... Bir programla olur bu yapanlar bir yardım etse.. Teşekkürler..




  • arkadasim bence ya senin eksik yaptigin bisey var ya da senin alette bi sorun var.bu isleri arastirmadan diger e2 sahiplerinin incelemelerini oku diger forumlari oku onlarla mesajlas. kolay gelsin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sioux

    arkadasim bence ya senin eksik yaptigin bisey var ya da senin alette bi sorun var.bu isleri arastirmadan diger e2 sahiplerinin incelemelerini oku diger forumlari oku onlarla mesajlas. kolay gelsin.


    Bende ondan şaşırıyorum yabancı tüm editörler rokr e2 olduğu testlerde hepsi 1. seçiyor en iyi ses e tamam ve sesin az olmasından hiç bahsetmemişler.. Forumlarda bakıyorum öyle bişi yok ama bazıları yazmış sesi çok yüksek çıkmıyor diye.. Telefonda yapılacak bişi yok ki az çıkıyor işte en basit karşılaştırma e398 den daha az çıkıyor...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: HalukK


    quote:

    Orjinalden alıntı: biroldh


    quote:

    Orjinalden alıntı: HalukK

    Hoperlör sesi yönünden Rokr E2 nin E398 den daha iyi olduğu söylentisi vardı. Güya 3 hoperlör barındırıyordu. Aşağıdaki resimler bunu doğrulamıyor malesef..
    Fikri olan varmı..

    E398, çift hoperlör, titreşim artıran özel kabin, telefonun titreşimi bile bu yoldan sağlanıyor.
     <<MOTOROLA ROKR E2 ve E6 Müzik Telefonu >>



    Rokr E2, tek hoperlör, kabinsiz, telefonun titreşimi için standart motor var.
     <<MOTOROLA ROKR E2 ve E6 Müzik Telefonu >>




    Teknoloji gelişiyor değilmi o yüzden normal küçük olması ...Demek ki artık tek hoparlörden daha kaliteli 3D olarak ses verebilen ve boyutu çok daha ufak olan hoparlörü geliştirmişler.. Bu son derece normal sen ne istiyordun 4.1 filan mı kocaman....


    Dikkat çekmek istediğim hususu anlıyamamışsın. O yüzden 4+1 mi istiyon diye sormuşsun.
    E398 deki çift ve özel kabinli hoperlör, hoperlörün gücü ve kabininin maharetiyle müzik esnasında telefonu komple titreştiriyor. Bundan dolayı bu modelde titreşim motoru dahi bulunmaz. Aranmalarda telefon bu yolla titreştirilir.
    Oysa E2 de bu yok.
    Ha,, sesin kaliteli çıkması demek bas, titreşimli ve yüksek desibelde çıkması demek değil.
    Ayrıca 3D ses efektinin oluşabilmesi için en az 2 hoperlör olması şarttır. Ne kadar gelişirse gelişsin tek hoperlör 3d sesi bırak stereo sesi bile veremez. Fiziğe aykırı.

    Amaç 4+1 istemek değilde telefonu görmeden etmeden internetten aldığı yüzeysel bilgilerle ve "e398Plus" beklentisiyle bu telefonu satın alıp hayal kırıklığına uğrayacak insanlar için kafada bir soru işareti oluşturmak.



    tek hoparlör ile nasıl stereo saçmalık bu stereo sağ sol olayı değilmi en az 2 hoparlör olması gerek.. Bende rokr e2 aldım ve dış ses hariç herşey beklediğim gibi ama dış ses az bas yok bunu bir arttırabilsem..e398ten sonra kaç yılgeçti süperdir diyordum maalesef ses çıkışı çok az,,, 398ten daha kötü...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 12 Mart 2007; 13:12:40 >




  • Arkadaşlar benim telefonda menüler gitti lütfen yardım edin ne yapmam gerek...

    Yedek almaya filan çalışmıştım flashını.. Hiç telefona flash atmadım zaten tüm programlar telefon yok takılı değil diyordu... En son düzgün çalışmasından sonra yaptığım şey ayarlardan bağlantılara girdim 1hafıza kartı 2modem 3usbnet yazan yerde modem belki olur düşündüm modemi seçtim telefonu kapattım e398de boot loader mi ne -kare -yıldız -power tuşuna aynı anda basıyorlar ya onu denedim yine normal açıldı daha öncede bu boot loaderi yapmıştım bişi olmamıştı hep normal açılıyordu... İşte sonra ana menüye girdim tüm menüler yok sadece bazı yüklü olan oyunlar türkcell menüsü sabit arama filan var diğer ayarlar mesajlar filan hiç biri yok...

    Lütfen mod atarak düzeltebilirmiyim ve ayarlar menüsü yok bağlantı ayarı modem de kaldı usbnet mi olması gerekiyordu.. Flash(mod atmak) için illa bu seçenek önemlimi yoksa servisemi göndermem gerek... Neden ben yaaaa...

    kısayolların hepsi çalışıyor yani aslında ayarlar filan yüklü ama anamenüde ulaşım yerleri yok... şarkılara filan giriyor.. Tekrar çıkartıp takıyorum teli artık telefon usb bellek gibi bilgisayarda gözükmüyor..

    Bakın oluyorsa sizden ilk yedeğinizi nete yüklemenizi rica ediyorum...
    Umarım düzelir...




  • biroldh ;
    umarım sorunu servise göndermeden çözebilirsin,nedir sendeki bu talihsizlik ya.
  • Senin telefona servis flash atar. ama ne yaptigini anlarlar ucret isteyebilirler

    Sen yapmak istiosan telefonun bazi dugmelerine basili tutarak acacaksin. Bootloader ekrani cikar

    Bilgisayarin telefonu modem olarak gormesi lazim. Modem olarak gormesi icin telefonla gelen yazilimi yuklemen gerekir driverlar orda. motorolanin 2 driveri bulunur modem ve hdd.
    Bootloader ekrani acildiginda aleti bilgisayara takarsan ve driverlar yukluyse telefonu normal flashliyabilirsin. Bootloader i yakarsan ki bu cok kolay bi is degildir, telefonuna elveda dersin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 16 Mart 2007; 3:32:22 >
  • dostum bass ı telefona nasıl yüklüyoruz?
  • DOSTUM BU PROĞRAMI NASIL KURACAĞIZ?BEN İNDİRDİM AMA BENDEKİ MOTOROLA E680 SENDEKİ E680İ NASIL YAPTIN YA HONK KONG SİTELERİNDEN PROĞRAM ARIYORUM YA GOOGLEDA TÜRKÇE SİTELERDE LİNÜX TELEFONLAR LA İLGİLİ BİŞEY YOK ŞU BAHSETTİĞİN MPKG.PKG YİDE BULAMADIM NERDE BU YOLAYACAKTIN HANİ? NASIL YÜKLENİYOR BİRDE FORUMDA BU KONUYA AÇIKLIK GETİR REHBER HAZIRLASAN İYİ OLMAZMI?
  • Evet arkadaşlar detaylı bir anlatım yapan arkadaşımız olursa gerçekten büyük bir sevaba girecek
  • dostum neden bir açıklama yapan yok ?
  • dostum elde malzeme var ama nasıl yükleyeceğim bilmiyorum dedikleri hepsini honk kong sitesinden indirdim birkaç araştırmada yaptım neo instaler var bende ama nasıl yükleyeceğimi bilmiyortum neodemo.jar oluşturacakmışık anlattığına göre ama benim işletim sitemi macosx windowsda yapılıyormuş bende ne gerkli ise sana yollarım msnden yaparız inşalllah rapper_735@hotmail.com asıl muhatabımız sioux ise cevap bile vermiyor?
  • dostum bu temaları motorola e680e yükleyebilirmiyiz_?? birde yazılımını nasıl görüyoruz hangi tuşlara basıyoruz?
  • Telefona versiyon attım.. Şimdi hazır olun herşeyi çok net bir şekilde anlatacağım... Şarjlarınızın tam dolu olması gerek. Bu akşam en geç saat 22-23de foruma aktarmış olacağım hemde resimli ve gerekli programları şuan nete yüklüyorum zaten.. Bu gece şarjlarınız dolu olsun versiyon atabileceksiniz ve arkadaşlarınızdan elektrik kesilmesine karşı 1000VAlık~~ Güç kaynağı(ups) ayarlayın.


    Şimdi akşama hazır olması için buradanhttp://www.e2mod.com/content/category/4/13/26/ son çıkan yada hangisi size göre ise onu indirin şimdiden... Ben aşağıdakini indirmiştim dün kurdum ve bugün bir baktım yeni bir tane versiyon çıkmış yeni olanda çok yenilik var ...örneğin 4GB kart desteği divx oynatabileceğiz ohaaa yani... Yalnız bunu kurmayın şimdilik çünü beta imiş yakında son sürümünü verirler nete..
    Ben şu aşağıdakini kurdum..
    R564_G_12.00.48P ilove3d II

    Gece hazır olun..Manyak bir telefon bu...




  • dostum telefonun versiyonuna nasıl bakarız ?bendeki motorola e680 . ve bu verdiğin site motorola rokr e 2 ile ilgili? e680 den e680i ye geçebilirmiyim flash atıp ve dili yükleyip?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.