Şimdi Ara

Motorola SB4200 marka kablo modemim var. Kurulum yapamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • slm arkadaşlar. ADSL kullanıcısı olarak ADSL'in bağlantı kesilmelerinden bıktım. Smile ADSL'in zamanında verdiği Philips modemin saçmalıklarından da bıktım. Başka bir ADSL modem almamı önerdiler bi de aradığımda. Ben modem alırsam kablo modem alır kablonete geçerim dedim, hiçbirşey yapmadılar. Oturup kablonete geçeceğim artık :). şimdi olay şu. bende çok önceden aldığım Motorola SB4200 marka modem var. arkadaşımın evinde de şans, kablo internet var. onun kullanıcı adı ve şifresini yazarak interneti denemek istedim, ancak Motorola'nın IP numarasını girerek girdiğim menüde hiçbir yerde kullanıcı adı ve şifresi yazılacak yer bulamadım. Elimde de modem ve fiş kablosu dışında herhangi bir donanım yok. Bununla olması lazım diye düşündüm fakat ayarlamayı yapamadım. Bu arada modemi ethernetten bağladım. USB değil :). motorola sb4200 modemin kurulumunu bilen varsa yardımcı olursa çok sevineceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@triXbox -- 30 Temmuz 2009; 20:35:02 >



  • Uydunet de kullanıcı adı ve şifresizi yazıp bağlantı sağlayamazsınız. Bağlantı medemizin mac adresi yani kimliğinin merkeze bildirilmesi ile gerçekleşir.
  • :). teşşekkür ediyorum cevabınız için. evime uydunet bağlattım ve elimdeki modemi kullanıp, bağlantımı yaptılar. öğrendiğim iyi oldu. tekrar teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.