Şimdi Ara

Motorsiklet Kullananlar ve Kuryeler Lütfen Dikkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değerli motorcu arkadaşlar, özellikle kuryeler. Mal yetiştirme telaşınız var ama lütfen trafik kurallarını hiçe sayarak hareket etmeyin.


    Yine bir kurye önüme kırdı ve çarpmaktan son anda kurtuldum. Durup özür diledi acelem vardı dedi ama acele sizin hayatınızından önemli değil. Trafikte çok dikkat eden bir sürücü olmama rağmen bu sene belki 10 defadan fazla aynı olayları yaşadım.


    Size çarpsak ve 100 de 100 haklı olsak bile vicdan azabı var, ailenize dert anlatma var, bir insana kendi hatası olmasına rağmen istemeden zarar verme durumu var.


    Kırmızı ışıkta durmayanlarınız var, ters yönden gelenleriniz var, emniyet şeridinden gidenleriniz var, araçların bir anda önüne kıranlarınız var. Bunları yapmayın, size bir şey olması halinde geride kalacak ailenizi, çocuklarınızı düşünün.


    Elektrikli scooter kullanıcıları da benzer şekilde trafik kurallarına uymayabiliyor. Lütfen kurallara uyun.


    Bir çok ülke gezdim, hiçbir ülkede motorcular, kuryeler, elektrikli scooter kullananlar bu denli hatalı hareket etmiyor, araç kullananları riske atmıyor.


    Lütfen artık hem kendi hayatınızı hem başkalarının hayatlarını riske atmaktan vazgeçin!


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Motorların yasaklanması lazım bir iş için kendimi tehlikeye atmam ben sabah keyfim kaçta isterse işe giderim geç kalırım telaşım bile yok kaldıysam kaldım bu mantıkda olmaları lazım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.