Şimdi Ara

Motosiklet - Scooter lastikleri patlamıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forumlarda aradım ama bulamadım...

    Motosiklet yada scooter'ların lastikleri patlamaz mı hiç? Lastik patlaması bir sorun değil midir 2 yada 3 tekerlekli araç kullananlar için?

    Lastik patlamasını giderici bir önlem mi alıyor standart herkes ki forumlarda yazılmıyor, yoksa ben mi ilgili forumu/ları bulamıyorum?

    yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. selamlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FormulaX Store -- 31 Ocak 2012; 7:01:56 >



  • lastik tamir spreyleri var 15-20 tl arası.patladığı zaman kullanıyosun daha sonra en yakın benzinlikte havayı tamamlayıp yola devam ediyosun,eğer lastikte yarılma vs yoksa yani çivi vida gibi küçük delikleri kapatıyor.ben onu taşıyorum herzaman yanımda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cbfdriver

    lastik tamir spreyleri var 15-20 tl arası.patladığı zaman kullanıyosun daha sonra en yakın benzinlikte havayı tamamlayıp yola devam ediyosun,eğer lastikte yarılma vs yoksa yani çivi vida gibi küçük delikleri kapatıyor.ben onu taşıyorum herzaman yanımda.

    Lastik patladiktan sonra kullandiginiz bu kopukler lastiklerinize zarar vermiyor mu?

    Yada bu kopukler kalici ve kesin tamirat yapiyor mu lastiklerinize?

    Lastik patlamadan once, lastiginizin patlamasini engelleyebilirsiniz aslinda..
  • bu spreyi patlamadan önce az bişey lastiğin içine sıkarsan ilk delik açıldıgında oraya kendıliginden yama yapar.tamamen inmesini engeller,onun için lastiğin içini bozacak kadar sprey kullanmazsın.bu arada senın pazarladığın ürün ne kadar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cbfdriver

    bu spreyi patlamadan önce az bişey lastiğin içine sıkarsan ilk delik açıldıgında oraya kendıliginden yama yapar.tamamen inmesini engeller,onun için lastiğin içini bozacak kadar sprey kullanmazsın.bu arada senın pazarladığın ürün ne kadar


    Bildigim kadariyla, bu kopukler kimyasal icerikli oldugu icin az da siksaniz cok da siksaniz lastiginize zarar veriyor. Yanlisim oldugunu dusunen varsa lutfen belirtsin.

    Lastik patlamadan once az birsey sikiyorum demissiniz ama lastigin patlama anini nereden bilebilirsiniz ki..?

    Tyre Protector, dunyadaki en gelismis lastik ici dolgu/sizdirmazlik jelidir ve 6mm kalinliga kadar delici cisimlerin lastiginizi patlatmasini aninda ve kalici olarak engeller, lastiginizi onarir. Bir daha lastikciye gitmek zorunda kalmazsiniz.

    Siz scooter mi yoksa motosiklet mi kullaniyorsunuz?
    Lastik olculerinizi yazar misiniz?
    Yaptiginiz maximum kiz kac km/saat'tir?

    Ustteki sorularin cevaplarina istinaden size fiyati soyleyebilirim.

    Selamlar




  • 90 90 18 lastik ebatı cbf 150 kullanıyorum.tabıkı lastıgın nezaman patlayacagını bılemezsın.önceden kullandıgımı söyledım.lastiğe de herhangi bir çivi vs girerse zaten lastıgın ıcınde hazırda bekleyen tutkallı köpük hava çıkısı olan yerı tıkıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cbfdriver

    90 90 18 lastik ebatı cbf 150 kullanıyorum.tabıkı lastıgın nezaman patlayacagını bılemezsın.önceden kullandıgımı söyledım.lastiğe de herhangi bir çivi vs girerse zaten lastıgın ıcınde hazırda bekleyen tutkallı köpük hava çıkısı olan yerı tıkıyor.

    açıkçası motosiklet marka ve modellerini çok iyi bildiğimi söyleyemem. Ancak, web'ten bulduğum kadarıyla; cbf 150 Honda modellerinden bir tanesi.

    Acaba motosikletiniz alttaki linkte olan model mi?

    http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT9mD-4Z0hYk6STSQ46EjhKyJCiiVObf4xFjoYzmCFoK1qR7uIx-g

    bu araç ile yaptığınız maximum hız kaç km?




  • Hepinize hayırlı kandiller diliyorum arkadaşlar, Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cbfdriver

    90 90 18 lastik ebatı cbf 150 kullanıyorum.tabıkı lastıgın nezaman patlayacagını bılemezsın.önceden kullandıgımı söyledım.lastiğe de herhangi bir çivi vs girerse zaten lastıgın ıcınde hazırda bekleyen tutkallı köpük hava çıkısı olan yerı tıkıyor.

    sizin motosikletiniz için Tyre Protector jel fiyatı 35-40 TL (+KDV)'yi geçmeyecektir. Motosiklet ve otomobil grubu ürünler bu ay sonunda Türkiye'ye gelecek.
    ürünleri gümrükten çektikten sonra nihai bilgi verebileceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.