Şimdi Ara

Mourinho

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Helal olsun adama, bu galatasarayı yerden yere vurabilirdi, böyle takım nasıl olduda şampiyonlar liginde oynayabiliyor diye çıkış yapabilirdi. bir sürü şey diyebilirdi ama nazikçe ben kendi takımım hakkında konşmak istiyorum dedi.

    Matayı oynatmayınca çıldırmış diyorlardı, satıncada harakiri yaptı diyorlardı ama öyle bir pres yapan futbolcu gurubu varki adama helal olsun, işini çok iyi yapıyor. en büyük yıldızını bile anında siliyor takıma uyumu yoksa bide, bize bak adı var diye hepsini oynatıyoruz, mevkisi bile değilse yinede oynatıyoruz....



  • Chelsea nin transfer bütçesiyle bizimki bir değil iyi bütçe ver mancini sana ortasaha diye artetayı getirir ama imkanlar kısıtlı selçuk oynuyo.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maaşa göre adamları sıralarsak, bizim futbolcularımız çok iyi maaş alıyorlar bide unutma bizimkilerin vergiden sonraki maaşları bunlar. adamların maaşları 60% oranıyla vergiye gidiyor, birkaç futbolcu dişında aslında çoğu bizimkilerle aynı sayılır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fullflavor1977

    Maaşa göre adamları sıralarsak, bizim futbolcularımız çok iyi maaş alıyorlar bide unutma bizimkilerin vergiden sonraki maaşları bunlar. adamların maaşları 60% oranıyla vergiye gidiyor, birkaç futbolcu dişında aslında çoğu bizimkilerle aynı sayılır.



    %40 ya da %45 di

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Butwhoan

    Chelsea nin transfer bütçesiyle bizimki bir değil iyi bütçe ver mancini sana ortasaha diye artetayı getirir ama imkanlar kısıtlı selçuk oynuyo.

    Bu şey gibi olmuş, durumumuz yoktu okuyamadık. Selçuk'a geldiğinden beri katlanıyor Mancini. Fatih Terim de bir o kadar katlandı. Benim bu sene Mancini'ye fazla sesim çıkmaz. Devre arası aldığı oyunculardan Veysel, Hayrovic (henüz etkili değil) ve Telles dışında kullandığımız kimse yok. Kadro kendi kadrosu değil. Sene sonu Drogba, Eboue ve gidecek diğer yerli, yabancı oyunculardan sonra ortaya çıkaracağı takımı bekliyorum merakla. Ben Mancini'yi seviyorum ama başarısız olursa da çıkar yazarım. Ama milyon dolarlar alan adamların bu kadar ruhsuz oynaması da akıl alacak iş değil. Mancini'nin maçı çevirecek adamı yok.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.