Şimdi Ara

Msı 1050 TI Ekran kartı fanı dönmüyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elimdeki ekran kartı Msi GTX 1050 TI 2 fanlı. Ekran kartınıbu gün bi sorun yüzünden çıkarrmak zorunda kaldım geri takıp bilgisayaraı açınca bilgisayarın yavaşladığını hissetim masaüstünde mouse sürüklerken akıcı deil kasmayan oyun(genshin impact) donuyodu kasa kapağını açtığımda ekran kartı çok sıcaktı ama fanları dönmüyodu sorunum bu ikisi ekran kartı fanı ve bu yavaşlama/kasma sorunu yavaşlama sorunu elran kartından olabilir sanırsam hangi siteye girdiysem hep 50-60 dereceye kadar fanlar dönme diyolar onu bende biliyorum ama elimi 2 saniye tuttuğumda elim yanıyo böyle bi sıcaklık.(fan olayını afterburn ile halletim ama bilgisayardaki yavaşlık hala devam ediyo)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JE0N -- 1 Eylül 2021; 10:29:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ekran kartı muhtemelen 85 90 derecelere cıkmış.Termal bottlenecke giriyor GPu aşırı ısınıyor o yüzden donuyor bilgisayarın.

    Ama birde Hangi sorun yüzünden cıkarmak zorunda kaldın onuda yazsaydın?

    Bi sorun yüzünden? ama ne yani. Çıkarma sebebin neydi. Termal macunla belki kurtarılablir. Birde msi afterburner indir %50 fan hızı ayarla bakalım döncekmi fanlar.

  • Ekran kartını çılarma sebebim ekrana görüntü gelmiyodu bu her 2 3 ayda bi olur ekran kartını veya işlemciyi çıkartıp takınca düzeliyo neden olduğu hakkında hiç bir fikrim yok sorunu afterburnee yükleyip fanları manuel çalıştırdım ve sorun çözüldü.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.