Şimdi Ara

MSI DKA790GX PLATINUM Kullananlar Buraya (500 FSB yapabilen bir kart) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
6.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Metaone


    quote:

    Orjinalden alıntı: Promity

    Araştırmadan anlamadan çıkmışsınz burda kasamda var sorun yok ozaman iyidir gibi saftirik yorumlar yapıyorsunuz. Kendimde yakın,uzak çevremde dahil 5senedir o firmaların ürünlerini tecrübe ettik ki buna dayanarak konuşuyorum.


    Yani bizim gibiler fanilerin ve etrafımızdakilerin tecrübelerini paylaşınca "saftirik" oluyoruz ama sizin gibi o "koskoca" 5 sene içinde yaşadığınız tecrübeler herkes tarafından bir seferde kabul edilmek zorunda. Bu forumda yazan kaç 5 senelik tecrübesi olanlar da var, lütfen biraz daha saygılı olalım.



    quote:

    Orjinalden alıntı: -dehşet-


    Bizim gibiler.Kim onlar.Ben niye tanımıyorum.Galiba sizde paranoyadan sonra şizofreni de baş gösterdi.Olmayan kişileri yanımda görüyorsunuz ya.
    Genelleme elbetki yapılacak sadece üretilen ürünleri sen ve ben mi kullanıyoruz sanıyorsun.Kimseyi yanıma yandaş istemiyorum.Herkes dilediğini söylemek de özgürdür.Burası özgür bir ülke yoksa bilmiyor musun.Yani şimdi biri benim söylediklerim lehine bir şeyler söylerse benim yandaşım mı oluyor.Saçmalığın son perdesi.Kolay gelsin gerçekten hastalıklarınızla mücadelenizde işiniz zor.


    Ahh bide okuduğunuzu anlasanız kurban kesicem boşgebeş kuruyorsun kafanda Lapinim benim. Askerda sağa dön deyince solamı dönüyordunuz siz ehh?

    NOT: Daha fazla pokunu çalkarmada sus biraz motorun soğusun. Ben biliyordumda herkesin bilmesine gerek yoktu algılama bozukluğunun olduğunu. Gene diyorum Atlama artık her lafa. Okadar insan var bi 2 niz seçmece çıktınız tebrik ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Promity -- 20 Mart 2009; 23:22:02 >




  • Ya sen harbiden şaka gibisin.Benim yazmadım yazıyı bana mal etmeye çalışmak işte bu çok komik gerçekten.Ben arkadaşın avukatı değilim hani müvekkil-avukat ilişkisi yok aramızda haberin olsun.Başka bir bağlantıda yok.Olsa da sana ne.Anladığım kadarıyla sen baya zorlanıyorsun cevap verirken hani soluk almak ister gibi bana yeter ne olur yazma diyorsun ya haline acıdım şimdi.Her lafa kim atlıyor ne diyorsun senin kafa iyi galiba.Sana gereken cevabı vermek için her daim burda olacağım.Sen yine bel aşağı çalış hadi devam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 20 Mart 2009; 23:59:37 >
  • Muhatap alinacak biri degil, hatta benim icin biri bile degil, es geciyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MKayan


    quote:

    Orjinalden alıntı: kalllavi

    hort .

    uzun zaman olmus yazmayali. herhangi bir sorun yok daha


    keşke hortlatmasaydın hocam


    evet yaa harp olmus burda haberim yok . bilseydim up lamazdim konuyu .




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Promity


    quote:

    Orjinalden alıntı: BroK�NSaf�ty

    Bende dka790gx platinum var yaklaşık 2 aydır kulanıyorum 3.9ghz stabil değerlerde herhangi bir sorunu yok Sorunlu diyen arkadaşlarada Sizin şansınıza öyle çıkmış TEKNOLOJİK ürünler her an bozula bilir en ufak bir kısa devrede yada elektirik gidip geldğinde yada buna benzer durumlarda kartda sorun oluşması o kartın markasını lekelemez Asus da benim için ozaman Lekeli bir marka eğer sizin bakış açınızdan yola çıkarsak piyasa lekeli markalarla dolup taşar Biraz düşünerek konuşalım


    1 değil 10değil 100değil be kardeşim devamlı aynı firmalar seri halinde ürün hatası yaparsalar lekelenir tabi. İklim şartları dış etkenler vs. ayrı şey Adi mal üretmek kalite kontrol mekanizmasının zayıf olması ayrı bir şey. 780G yongası parasına 790gx satıyorsa bi adam şüphe etmek lazım, zamanında 770 yongası parasına 790x satarken bu adamlar şüphe etmedik geçirdiler,servislerinin eline düşenlere İllalah dedirttiler. 2.si olmaz artık kusura bakmasın MSİ. Ayrıca sende lekeleyebilirsin Asus ta 5para etmez . Ayrıca TR sorumlu müdürünüde gördükten sonra hiiiç işim olmaz onlarla bi daha. Kalitesiz ürünleri satanlar belli.

    Anakart: MSİ,ASUS,Sapphire
    Ekran Kartı: Sapphire
    HDD: SAMSUNG
    RAM: OCZ,Kingston


    Abi Sende Abartmışın Yazık Günah Yaa.Bunları Bi Yerde Desen Adama Dalarlar Yani Sende Bilmiyorum Bu Markalarla Ne Sorunun Var Ama Dediğin Markalar En Kaliteli Markalar Onu Da Diyim

    MSI Son 1-2 Yıldır Nedense Türkiyeye Gelen mallarda Çok Sorun Çıkıyor.Ama Hepsinde Çıkar Çıkmaz Değil Bugün Gider bir buzdolabı alırsın sorun çıkar araba alırsın diğer gün tekler belli olmaz bu işler.BMW Aldın Diğer Gün Bozuldu Şimdi BMW Kalitesizmi Araba Satacak.
    Asus: Asusun Kalitesini performansı Hiç Bir Markada Yok Onu da Diyim.Asusla OC De Sadece DFI Yarışır Onunda Anakart Soğutması İçler Acısı(1-2 Ürünü Hariç)
    Sapphire : AMD Anakartlarda Crossfire Düzenekleri Gayet Stabil Bir Anakart.OC Yeteneği Bek Yok Tam Bir Ati Anakartı.CF İçin Gayet Uygun

    Ekran Kartı : ATI De HIS ICEQ,Connect 3D OC Edition Çıkmadan Önce Hangi Markalar Atı Üretiyordu Doğru Düzgün.Eskiden Beri Atı Dersen Sor İlk Akla Sapphire Gelir.Sapphire Bu Aralar Soğutmaya Özen Gösteremedi Diye Neden Kalitesiz Olur.


    Samsung Hayatında Alabileceğin En Sessiz HD Üreticisidir.Seagate Kadar HD Çökmesi Olmaz.Veri Kaybı Yaşamazsın.Seagateden Kat Kat az ısınır.Kafa Vurması Olmaz.

    OCZ : Demeye bile gerek Yok Firmanın Ülkesine Bakman Yeterli(Alman Malı Dünyanın En Kaliteli Dayanıklı Mallarıdır.Adamlar Feci Özenli ve disiplinli)
    Kingston Size Bir Sorum Olacak O Markalar Türkiye Pazarında daha yeni çocuk Kimse Yokken Sen Hangi Marka Kullanıyordun,Twinmos mu yoksa OEM mi


    Demek İstediğim Tek Bir Ürün veya Seri İle Firma Karartılmaz.Bugün Tuttuğumuz Takım Ligden Düşse veya Çok Kötü Yerlerde Olsa İğrenç mi diceksiniz Yoksa Mazilerine Bakıp Sevmeye devam mı edeceksiniz.




  • MSI DKA790GX PLATINUM

    kullananlar bir bakabilirse, yorumlarını yazarsa memnun olurum.

    http://forum.donanimhaber.com/m_30636316/tm.htm
  • Arkadaşlar yeni çıkan 1.8 Beta Bios 4. çekirdek açılabiliyor.

     MSI DKA790GX PLATINUM Kullananlar Buraya (500 FSB yapabilen bir kart)

    İndirmek isteyenler; (Bendeki platinum olmayan versiyon ama sonuç olarak iki kartında biosları aynı)

    http://www.mediafire.com/download.php?mgnmwdhmyu2



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 22 Temmuz 2009; 15:09:37 >




  • cell menü deki advanced clock calibration seceneğinden bahsediyorsan o v1,6 da var arkadaşım,ha 1,8 de gerçekten açılıyorsa o başka çekirdeğin durumuna bağlı denemek lazım bilgilendirme için sağol...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: COWABUNGA

    cell menü deki advanced clock calibration seceneğinden bahsediyorsan o v1,6 da var arkadaşım,ha 1,8 de gerçekten açılıyorsa o başka çekirdeğin durumuna bağlı denemek lazım bilgilendirme için sağol...


    Yeni biosla cell menude EC Firmware diye bir seçenek geliyor, onu special yapıp acc'yide auto yaptıktan sonra açılıyor.

     MSI DKA790GX PLATINUM Kullananlar Buraya (500 FSB yapabilen bir kart)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 22 Temmuz 2009; 18:15:12 >
  • işlemcin büyük olasılıkla phenom II 720,daha önceki versiyonunda çekirdek açılıyormuydu bazıları arızalı olsa bile açılıyor,4.cekirdek açık olduğu zman pc de kararsızlıklar oluyormu birde bios update nasıl yaptın bir program üzerindemi yoksa disket üzerindemi bilgilendirirsen sevinirim.teşekkürler...
  • Hayır, sistem panelinde yazıyor işlemci modeli X3 710, daha önceki versiyonlarda açılmıyordu evet. Yukaridaki koyduğum resimde 1 saat kader prime95 testi yaptım, ve 4*5 tane video encodeledim, bütün çekirdekleri %100 kullandırarak hiçbir sorun yok. Bios update'i, bios'da bulunan M-Flash ile yaptım, herhangi bir usb'ye zip'in içinde çıkan bios dosyasını atıyorsunuz m-flash'a girip bios update bölümünden usb'nin içindeki dosyayı göstercekseniz ondan sonra bios update ediliyor.

    Burada da anlatılıyor;

    http://www.msi.com/index.php?func=techexpressdesc2&express_no=81




  • Bende aynı anakartı kullanıyorum

    Yanlız bendeki sorun farklı.. HDMI ile bağlı LCD tv de kulanıyorum pc yi.. Oyun oynarken durduk yere tv den no signal yazısı beliriyor. Bu birkaç farklı oyunda oldu.
    Bunun hakkında birşeyler bilen varmı?
  • bu anakartdan satan varmı?
  • bende bu anakarttan var garantiye değişim için gitti 10 gün e gelir almak isteyen olursa satacağım teşekkürler
  • 270 tl ye buldum biyerde oradan alacam yarın.
    10 gün bekleyemem malesef.
    bendeki anakartın soğutucusuna bir darbe geldi ve pc format yemez oldu kopyalama sorunu yaşanıyor format esnasında ve dll dosyaları kopyalanamıyor birtürlü.
    sayısız yöntem denedim ama olmadı.
    birisi güney tarafında çatlak var dedi sata ve ide kanalları sorunlu tamiri olmaz dedi.
    ankara da bu anakartı yapabilecek bildiğiniz sağlam bir yer varmı arkadaşlar?
  • konu eskiyecek, uplayalim :D
  • 1.9 biosu denyen var mı, çekirdek açma bu biosla devam edip etmediğini merak ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beytekin45

    1.9 biosu denyen var mı, çekirdek açma bu biosla devam edip etmediğini merak ediyorum.


    evet cekirdek acma bolumu mevcut 1.9 biosunda
  • 1.10 bios yayınlandı ve anakartın açılışında baya bi hızlanma olmuş, tavsiye ederim.
  • bu anakartı 2009 dan bu yana kullanıyom ihtiyacımı karşıladı ama şimdi sistemi güncellemek istiyorum önerisi olan var mı acaba ddr3 bellek ve bu anakarttan ses , ekran kartı daha iyi olacak........
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.