Şimdi Ara

MSI GE72-6QD-267XTR ses-ısınma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar, bu modeli almayı düşünüyorum fakat herkes bu GE serilerinde ses sorunundan bahsetmiş. Cızırtı gibi birşeymiş, donanımı etkilemiyormuş fakat uyuz ediyormuş insanı. Bu problem yazdığım model için geçerli mi? GS serilerinde de aynı sıkıntı var mı? Ayrıca GS serilerine nazaran bu model daha mı az ısınır?



  • Bende pe60 modeli var ve bu ses yüzünden servise gönderdim ve servis dün dönüş yaptı. Bu sesin bütün modellerde olduğunu yine de yeni notebook vereceklerini bu sesin yeni notebookta da olacağını ve tekrar aynı şikayetten dolayı gönderim yaparsam değişim yapmayacaklarını söylediler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum hepsinde ayni dozda olmuyor. Termal macun veya vazelin gibi yontemlerle minimize edilebiliyor. Isınmaya gelirsek her gaming notebook ne kadarsa o kadar. Gs serisi ile ge serisinin tek farkı incelik agırlık ve optik okuyucu. Yani cızırtı dedikleri olay muhtemelen olacaktir. Ben duydum ve 2 saat sonunda tamamiyle alistim. Abartildigi gibi degil ama ilk duydugunda tabi rahatsiz ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.