Şimdi Ara

MSI R9 280X Garanti bitmesine 2 ay kala Arızalandı. Yerine hangi ekran kartı alıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi yaklaşık 1,5 senedir msı 97a-g46 anakartla birlikte amd 8520 işlemci ve msı r9 280x gaming 3gb ekran kartı kullanıyordum. geçenlerde elektriklerin gidip gelmesinden anakartım yandı. bende yerine 970 gaming anakart aldım işlemci ve ekran kartını taktım ekrana görüntü gelmedi, başka ekran kartını denedim görüntü gelince ekran kartımda sorun olduğunu garantisinin 2 ay kaldığını farkettim, msı türkiyedeki yetkili servisi servispoint ve penta bilgisayarı aradım, ikiside "biz son kullanıcıdan ürün teslim almıyoruz aldığınız yer ile iletişime geçin onlar bize göndersin" dediler. oturduğum ilçede gold bilgisayar yoktu, ayrıca ürünün faturasıda yoktu 1,5 sene olmuş nerde bulamadım. hemen aldığım yer (gold bilgisayar) ile internet siteleri üzerinden iletişime geçtim, durumu anlattım, oturduğum yerde gold bilgisayar olmamasına ve faturamı kaybetmeme rağmen, çok yardımcı oldular. faturamın fotokopisini aslı gibidir onayı ile yolladılar " faturanızın çıktısıyla birlikte ekran kartının sorunu bir kağıda yazıp ürünü bize kargolayın biz servise veririz " dediler, gönderdim aradan 1-2 hafta geçti ben sürekli tabi mail ile durumu kontrol ettim acaba kullanıcı hatası diyecekler mi diye. bir gün arandım kullanıcı hatası demediler sevindim çünkü 800 tl vermiştim 1,5 yıl önce yeni karta para veremezdim. kartın iadesinin kabul edildiğini ama aynısının ellerinde olmadığını, para iadesi istersem gold bilgisayarın hesaplarına tedbir konulduğu için (evet böyle bir olay vardı biliyorum ) parayı kayyum izninine tabi bir durum olduğu için para iadesinin çok uzun zaman alacağını belirttiler. ama ellerinde olan diğer kartlardan seçebilceğimi, seçtiğim karttan 826 tl (r9 280x 3g ye verdiğim parayı ) yeni seçeceğim karttan düşebileceklerini söylediler. banada para iadesini beklemek yerine ( 1 yıl bile sürebilirmiş) başka kart almak daha mantıklı geldi. gel gelelim sorumuza

    msı r9 280 x yerine hangisini tercih etmeliyim ? 3 kart arasında kaldım. hangisini almalıyım? yada önerebileceğiniz başka kart var mı? (gold bilgisayarın internet sitesinden alıcam lütfen ordan bakıp önerin gold bilgisayarın sitesinde fiyat yazacak aynı gün kargo ibaresi olacak). msı almak istememin sebebi memnun olmam, garanti bitmesine 2 ay kala servisin kullanıcı hatası diyip başından atmaması
    genel kullanım yapıcam oyun oynamaya vaktim yok, ama sıkılınca açıp bir gta 5 oynamak isterim şu sıralar yoğun çalışıyorum genelde internette dolaşmak, film izlemek hobi olarak fotoğraf ve videoları işlemek için kullanıcam. benim düşündüğüm 3 model. Lütfen açıklayıcı şekilde marka model önerin sizin fikrilerinizi dikkate alıcam

    1. si : Msi GTX 960 GAMING 4G VGA Ekran Kartı

    2.si : MSI N680GTX-PM2D2GD5 2GB GDDR5 256Bit Ekran Kartı

    3.sü: Msi R9 380 Gaming 2GB 256Bit 2xDVI DP DX12 Ekran Kartı

    DÜZELTME: ALTTA Kİ YORUMLARA İSTİNADEN, GOLD BİLGİSAYARDAN HİÇ BİR ÜRÜN ALMAYIP. PARAMI BİRAN ÖNCE ALMAYA KARAR VERDİM. SİTELERİNDE İADE ŞARTLARI, EN GEÇ 14 GÜN YAZMAKTA... GEREKLİ BİLGİYİ MESAJLA KENDİLERİNE BİLDİRDİM. AKSİ HALDE HUKUKİ İŞLEM BAŞLATACAĞIMI SÖYLEDİM. EVET BENDE KATILIYORUM, PİYASA FİYATLARININ ÇOK ÜSTÜNDE FİYATLARI VAR, YETERLİ SAYIDA ÜRÜN YOK. EN FAZLA 1 AY BEKLERİM PARA İADEMİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM. ÇOK YOĞUN ŞEKİLDE ÇALIŞTIĞIM İÇİN, PİYASA FİYATLARINI, ÜRÜN BİLGİLERİNİ BİLMİYORDUM. İZİN GÜNÜMDE AÇTIM KONUYU, İYİ Kİ AÇMIŞIM TEŞEKKÜRLER HERKESE. İLERLEYEN ZAMANLARDA SÜREÇ NASIL İŞLER BİLMİYORUM, AMA BİR AN ÖNCE PARAMI ALMAYA BAKACAĞIM KESİN. BURAYA YAZARIM. TEKRAR HERKESE TEŞEKKÜRLER



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barmanbek -- 22 Nisan 2016; 19:30:37 >







  • GTX 960'ın hevc dekoderi var, 4K x265 film izleyecekseniz işinize yarayabilir. Başlıca fark bu, 380 de altından kalkar aksi takdirde.
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    4k izlemek isterim ama daha ona uygun monitörüm yok lg D2342 3d led monitör kullanıyorum ilersi için düşünülebilir aslında teşekkürler.
  • Para iadesi alamıyorsan 4gb 960 dan başka mantıklı bir alternatif yok gibi, ama fiyatlar piyasaya göre pahalı para iadesi alabilsen iyi olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedevi1903 -- 22 Nisan 2016; 15:22:30 >
  • barmanbek kullanıcısına yanıt
    İleride HDR destekli monitör kullanmak isteyecekseniz, AMD mimarili bir ekran kartı almak isteyebilirsiniz. Monitörünüzden memnunsanız, tercihi size kalmış.
     MSI R9 280X Garanti bitmesine 2 ay kala Arızalandı. Yerine hangi ekran kartı alıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bedevi1903 kullanıcısına yanıt
    ya alabilirim de kız açık açık söyledi (baya bu mevzu yüzünden görüşmüştüm yetkili birisi ) para iadesi verelim demek isterim ama hesaplarımıza tedbir koyuldu kayyum onayıyla verebiliyoruz sadece kayyum onayı 1 sene bile sürebiliyor ben sizin için söylüyorum falan dedi. araştırdım yinede kız haklıymış ocak ayından beri hala iade ödemesi alamayanları fln gördüm. o kadar beklemek istemem açıkçası. diğer yandan düşünüyorum oldu ki gold bilgisayar kapatıp gitti yine ekran kartım bozulursa kim servise gönderecek onuda merak ediyorum.
  • 960 4GB
  • 900 tl ye 380x al saydığın kartların hepsini döver senin zamanında aldığın 280x şu zamanın 280x i de 380x geçen arkadaşıma aldık çok memnun 100 tl daha koy kafan rahat olsun her bakımdan, oyun, film,viideo filan.
  • barmanbek kullanıcısına yanıt
    Hocam sitesini inceledim Ancak işinize genel olarak yarıyacak fiyattan kart göremedim aynı kartın bire bir değişimi mümkünse daha makul olacaktır Yoksa bu goldpc'ye küfür etmek üzereyim arkadaş nasıl fiyatlandırma bu böyle bunlar türkiye fiyatlarını geçip iran hatta ebesinin nikahı fiyatlarını yakalamış laleler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BiilimAdamı

    900 tl ye 380x al saydığın kartların hepsini döver senin zamanında aldığın 280x şu zamanın 280x i de 380x geçen arkadaşıma aldık çok memnun 100 tl daha koy kafan rahat olsun her bakımdan, oyun, film,viideo filan.

    sitede mevcut mu bu ürün ben göremedim link atarmısın
  • İLK MESAJA DÜZELTME EKLEDİM. TEKRAR ÇOK TEŞEKKÜRLER.
  • En iyisini yapmışsın paranızı alın sonrasında uygun bir kart bakarız sisteminize göre....
  • barmanbek kullanıcısına yanıt
    Hızlıal da bunların sitesi. Oradan seçtirsinler bari. Yapmazlar tabi ama olabilseydi 4gb Asus R9 380 809 liraydı en son.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    Boyle birsey teklif edebilirsiniz aslinda. Musteri memnuniyeti acisindan

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Goldun sitesine bakmadim mobilim
    380 al gec HDR destegide varmis :-;

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alabildinizmi paranızı? Bende şuan notebook için aynı durumdayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paranızı geri alıp nvidia pascal modellerine yönelebilirsiniz fakat üstüne biraz daha koymanız gerekecek. Alacağınız performans ise eski kartınıza oranla 2 kat civarı olacak.
  • barmanbek kullanıcısına yanıt
    Paranızı iade alın.O/B kartlarla 1-2 ay idare edin.Daha sonra bütçenize göre ikinci el 970/390X gibi bir kartı 900 lira civarına alabilirsiniz.Belki daha da piyasası düşebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 12 Mayıs 2016; 0:48:40 >
  • kaan2142 K kullanıcısına yanıt
    işleme koyduklarını söylüyorlar. bakalım alabilirsem bilgi veririm sizlerede.
  • AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    Bu arkadaşa katılıyorum. Pascal çıkınca diğer kartlarında fiyatı düşücek. Şu anda kart almak pek mantıklı değil. Pascalı beklersen aynı fiyata daha iyi bir kart alabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.