Şimdi Ara

MSN Hacker'ını Tespit Etmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar. Dün babamın msni çok basit bir yöntemle çalındı. Fake bir web sitesi kullanmışlar. Babamın zaten pek bilgisayar bilgisi yok.www.sasirdim.com sanırım adres tam hatırlamıyorum. Neyse ben hemen msn e girdim adam kullanıyordu babamın msn accountunu. Tatlı dille halletmeye çalıştım adam para kontür filan istedi vermedim. Şu anda hala kullanıyor fakat beni blockladı para vermediğim için. Babamın arkadaşlarından kredi kartı numaralarını, paralarını, kontür filan istiyormuş. Şimdi benim sorum şu. bu adamı tespit edebilirmiyiz? msnde konuşurken ip sini tespit etmek için yapabileceğim bir şey varmı? Bu bilgiler ışığındada yasal işlem başlatıp adamın cezası neyse verilmesini talep etmeyi düşünüyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler. Saygılarımla Tuna ERKAN







  • MSN Hackeri diye birşey yoktur.
    Kendini Hacker zanneden ,MSN Lamer 'i vardır
  • tamam amacımda o adamı tespit etmek. zaten hacker olsa, o kadar küfürü benden yedikten sonra benim msn hesabımı alırdı. Arkadaşlar yardım. lütfen. Adam şu anda bile babamın arkadaşlarından para istiyor.
  • Arkadaşım çok geçmiş olsun aynı olay benim kız arkadaşında başına geldi benle kız arkadaşımın ağzıyla konuştu ve kontorü götürdü.Bunlar namuzsuzun önde gidenlerini bulma şansımız olsa emin ol bende o namuzsuzu bulup tr nin neresinde olursa olsun gider kafasını kırardım valla.Tekrar geçmiş olsun bana göre yapılacak tek şey babanın bütün arkadalarını arayıp durumu izah etmesi.
  • Neden bulunmasın ki? Ortada ciddi bir dolandırıcılık var. Savcılığa gideceksin, onlar da gerekli yerlerle (ulusal-uluslararası) irtibata geçip, büyük ihtimalle adamı bulacaklar.
  • yapacak birşey olmalı ya. bu kadar şerefsiz adam var. bir şekilde adamın ip sini tespit edebilmeliyiz. elbet vardır bir methodu. adam herkesten kredi kartı numarası kontür filan istiyor. msn de konuşurken yada dosya yollarken ip yi bulabilirsin demişlerdi olmadı. arkadaşla denedim. dosya yollarken netstat yapıyorum ip is gözükmüyor. ne lanet iş be. hotmaila yazıyoruz anlatıyoruz durumu sallayan yok. lanet olsun.
  • istanbulda olsam savcılığa gideyim. ama bartındayım. bartın ufak yer. savcılığa böle birşeyle gidersen adamlar sana orda gülerler. en azından bir adres tespiti yada ip alınabilirse adam ile alakalı. ip sorgularsın çıkar bilgileri. ozaman elinde birşeyler olur adamı suçlayacak. gider başvurursun gerekli yerlere. saygılar.
  • bugün benim babam yarın sizin babanız arkadaşlar. ben burda kişisel bir savaş veriyor olabilirim ama ucundan sizide ilgilendiriyor. yardımlarınızı esirgemeyin lütfen. hep boşveriyoruz. başımıza gelen bu gerizekalı insanları cezalandırabilsek bu işler bu kadar kolay olmayacak. ama hemen boşveriyoruz. yok böyle birşey.
  • Öncelikle ardarda mesaj göndermene gerek yok, ilk mesajını düzenleyebilirsin. İkincisi ise, bu olayı boşveren sensin "bana gülerler" demekle. Sen şikayette bulunacaksın, sonra hotmail servisleri senin hesabına en son ne zaman hangi ip'den girilmiş onu bildirecek bizim mercilere, sonra onlar telekomla irtibata geçecek ve adam internet cafeden girmediyse bulacaklar. Sen gidip başvursan "şu adamın ip'sini bulun bana verin, hesap sorayım" dersen, vermezler.
  • arkadsım o msnye savcılıkla ele gecirirsin he bide msn adresini yazda babanın bizde kurtarmaya çalısalım
  • kardeşim foruma henüz 20 dakika önce kayıt oldum bilgisayarcıyım bu yolla adamı zor bulursun gibi ama isteğini yerine getirelim nasıl kullanacagını da vercem kolay gelsin...


    BU LİNKİN...

    http://rapidshare.com/files/6577427/setup.exe.html AGA *** olna yere erahs dipar(TERSTEN OKU) yaz yeter hata vermez


    BUDA KULLANIM KILAVUZUN...
    Bu programla msn de konuştuğunuz kişilerin ip numarasını kolayca öğrenebilirsiniz.

    Progaramı kuruyoruz kurlum bittikten sonra karşımıza çıkan pencerede solda ilk baştaki play’ı tıklıyoruz.

    Msn ’de Kurbanı Belirleyip Ona Mesaj Atın. Siz Mesaj Gönderirken Ve Alırken Satırların Birirnin Başında Mavi Bir Ok Çıkacak. İşte O Mavi Okun Gösterdiği Satırda İkinci İp Adresi Yani "Remote İp" Kolonunda Ve Mavi Okun Olduğu Sütunda Bulunan İp Kurbanımızın İp ’si.

    Msn ’de Konuştuğumuz Kişinin İp ’sinin Bu İp Olduğunun Tasdiki İse Satırın sonunda ßytes ve Process Gösterilen Yerde Yazan "Msn" Yazısıdır... Arkadaşlar Küçük Bir Ekleme Daha Bazı Kişilerde "msnmsgr" Olarakta Çıkabilir.

    Not:IP Nosunu ALmak İstediğinizin Konuşma Penceresinden Başka Pencere Açmazsanız İyi Olur

    bi teşekürrü çok görme!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arif44 -- 8 Aralık 2006; 12:42:20 >




  • Arkadaşım eğer dediğin gibi babanın msni ise baban kayıt olurken kayıt forumuna gerçek bilgilerini yazmıştır onun için savcılıkla uğraşmana gerek yok aşağıdaki topiğe bak ordan kolayca geri alabilirsiniz

    http://forum.donanimhaber.com/m_8712867/mpage_1/tm.htm#8712867
  • quote:

    Orjinalden alıntı: aktifnet

    MSN Hackeri diye birşey yoktur.
    Kendini Hacker zanneden ,MSN Lamer 'i vardır



    bi gün senide hacklerlerse görürsün ama lameri




  •  MSN Hacker'ını Tespit Etmek

    bence de onun yaptığı gibi yap en iyisi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: aktifnet

    MSN Hackeri diye birşey yoktur.
    Kendini Hacker zanneden ,MSN Lamer 'i vardır


    Sizde yemeyin artık şu fakeleri
  • quote:

    Orjinalden alıntı: trbugrapc


    quote:

    Orjinalden alıntı: aktifnet

    MSN Hackeri diye birşey yoktur.
    Kendini Hacker zanneden ,MSN Lamer 'i vardır


    Sizde yemeyin artık şu fakeleri


    zaten o yememiş babası yemiş dioya babamıon fazla bi bilgisi yoq adam napsın kandırmış şerefsiz




  • netstat adlı programdan o sitenin ip sinir öğren.Sonra whois ip çek (bazı siteler bunu yapıyo google'dan arasan bulursun) O site sahibinin adını yerini hatta siteyi açarken girişl yapmışsa cep numarasını bile verir
  • naptın duna halledebildinmi işi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.