Şimdi Ara

Mutfak dolabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Antalya kutu gibi bir evde yaklaşık 20 m2 lik salonda açık mutfak var. Yerlere parke yaptıracağım için mutfak dolabının sökülmesi lazım. Önce değiştireyim sonra kalsın dedim ama parke için dolap sökülecek o değil de tezgah granit ve kırılma ihtimali yüksekmiş. Mutfak yenilemek gerekecek. mutfak ve hakkaten küçük. Bir tarafı 175 cm civarı diğer tarafı fırın kısmı dahil 166 cm. Fırın payı düşersek 106 cm. Evye diğer tezgahta.

    Hazır mutfaklar ucuz olmakla birlikte montaj parası ve ölçü tutmaması nedeniyle maalesef avantajlı değil. Özel mutfak ise bir yer fiyatı net verdi ama ne malzeme kullanacağı söylemedi. 4 bin tl 2,5-3 metrelik dolap için çok yüksek geldi bana.

    Hazır mutfağı traşlayarak ya da eklme yapsam çok mu kötü görünür?

    Tezgahı kırmadan sökerlerse sorun değil eski mutfağı kullanacağım. Parke yüzünden tezgahtan,tezgah yüzünden mutfaktan olacağım gibi. Granit veya çimstone tezgahın maliyeti 1500 lirayı buluyor :/

    En ekonomik ve estetiği bozmayacak tavsiyeleriniz var mı? Antalya da güvenebileceğim işini dürüst yapan ustalar konusunda da tavsiye alabilirim.







  • Merhaba. Ben Ankaradayım yaklaşık aynı boyutlardaki mutfağıma 7000TL istediler.. daha da bişey diyemiyorum...
  • şu siteden ücretsiz teklif alabilirsiniz, bi kaç usta/ firma teklif gönderiyorlar, deneyin derimhttps://www.ustasigelsin.com/
  • Mutfak dolap modelleri adresinden mutfak dolabı satın alabilirsiniz. Hazır mutfak olduğu için fiyatı uygun. Ben satın aldım montajı da iletişim numaralarından talep ettim sorunsuz hallettiler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.