Şimdi Ara

MWC 2014 : Nokia'nın ilk Androidli telefonları X ve X+ artık resmi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Çöp ötesi çöp.

  • Hmm Pek tutunmaz gibi
  • şarjı yoğun kullanım ile 1 günü rahat çıkartabilirse XL olanı alırım şirket hattını takmak için, tabi 600 lirayı geçmeyecekse. yapacağım şey mail kontrol etmek, telefon görüşmesi yapmak. bunun dışında bişey yapmayacağım için rami de yeter işlemcisi de yeter. dediğim gibi şarjı yarı yolda bırakmasın yeter.

    beğenmeyip bir dünya laf söyleyenlere de anlam veremiyorum, zorla mı satıyorlar zorla mı aldırıyorlar, beğenmiyorsan almazsın olur biter, var mı daha ötesi
  • bu ''çöp'' diye tabir edenler sadece hava atmak için telefon kullanan kişilerdir. Avrupalı telefonu üretip eline veriyor sen de aval aval oyun oynayıp cebinden paranı çıkarıyorlar. çalış oku araştır yap sende bu özellikte bir telefon kaliteli olsun o zaman konuşmaya bak. facebook, twitter, asphalt, pes, modern combat oyunları derken kafayı sıyırdınız. adam telefonu ''giriş seviyesi'' olarak nitelendirmiş zaten. lumia serilerinin özellikleri ile de donatıp android yükleyebilirdi adam. ama belli ki politika geliştirmiş. fiyat olarak gayet uygun ama türkiye'deki vergiler bunu 500n tl'ye getiriyorsa kusu bakmayın ama bu ülkemizin soyguncu mantığındandır.. neyse demem o ki siz 1 mp kamera, 0.740 ghz işlemci, 256 mb ram caRT curt tel yapın da görelim ensenizi...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: SERDARbdrm


    quote:

    Orijinalden alıntı: Stradale

    quote:

    Orijinalden alıntı: SERDARbdrm

    hakikaten avro nedir ya :) avro diye yazılıyo da nasıl okunuyo acaba :)) angolanın para birimi :))

    Avro; Türk Dil Kurumu tarafından kabul edilen, Avrupa'da Euro olarak bilinen ortak para biriminin Türkçe olarak okunuşudur. Avrupalı adamlar senin ülkene "Törki" diyorlar diye sen de öyle diyor musun? Azıcık bilgi sahibi olup da konuşun bazı şeyler hakkında...

    sevgili bilgi sahibi arkadaş, nasıl bir bilgi sahibisin bilmiyorum ama sana şöyle açıklayayım:

    senin avro dediğin para euro dur. yani paranın üzerinde böyle yazar, resmi adı tüm dünyada budur ya!! hangi avrupa ülkesinde basılırsa basılsın. ve sen de hangi kurum ne derse desin paranın resmi adını doğru yazmak durumundasın. dünyanın heryerinde "yuro" diye okunur. özel isimleri türkçeleştiremezsin. yabancı biri senin parana lara dese lira yerine ne kadar saçma olursa euro ya da avro demek o kadar saçmadır, en azından öyle yazmak!! adın ahmetse sana almet diyelim bundan sonra dil kurumu dese bile ne kadar saçma olursa olsun. senin de en azından yazarken aslını yazman lazım. çok bilginle nasıl okursan oku sana karışmam ama yazarken bari doğru yaz, olur mu? ha sen ben avro diye okuyacağım diye ısrar ediyorsan, sen bilirsin. ben ne dediğini anlarım sadece, geri kalan milyarlaca insan ne düşünür bi düşün istersen.

    komik olmayın lütfen.

    TDK bu konuda kendi sitesinde aynen şöyle yazmış;

    AB para biriminin Türkçede euro olarak yazılıp yuro, öro, oyro gibi değişik biçimlerde söylenmesi karşısında 1998 yılında TDK’nin avro önerisi, yaşanan bu karmaşa karşısında 2005 yılında yeniden gündeme getirilmiştir. Kanal D ve Radikal gazetesinin avro sözünü kullanmasıyla başta TRT, Anadolu Ajansı olmak üzere pek çok basın yayın kuruluşuna Kurumumuz yeniden yazılar göndermiştir. TRT’nin, Anadolu Ajansının ve diğer basın yayın kuruluşlarının büyük bir bölümü bu önerimiz üzerine avro sözünü kullanmaya başlamışlardır.

    bu sadece bir öneridir, böyle bir kural yok. olsa da geçerliliği olmaz.

    Törki konusuna gelince. hatadır ama bu o kadar da büyük bir sorun değil bence. sen Mısır, Hindistan gibi ülke isimleri veriyorsan, o da verebilir. sen Turkey Hindi demek diye karşı çıkıyorsan, Hindistan da deme ozaman. ama bilgi sahibi arkadaşım oranın adı gerçekten yerli adında Hindi diye okunur. onlar için sorun değil yani yine de üzülme onlar için.

    Bu konu sabaha kadar uzar yani. sonuç olarak yanlış telaffuz etmen bi sorun olsa bile adını komple başka yazman sen ne dersen de, kim ne öneri getirirse getirsin bir hatadır.

    Konuştukça batmışsın, madem Euro para birimi Euro diye yazılıyor o zaman senin Europe olarak yazılan ve dilimizde Avrupa denilen kıtayı da "Yürop" olarak okuman ve söylemen lazım. Törki konusuna gelince, ben Hindi kelimesiyle bağdaştırma yapmamıştım sen böyle anlamışsın. Aynı şekilde ülkemizin "Turkey" şeklinde yazılan isminin yabancı dilde okunuşu bu şekilde olduğundan senin de onlar gibi "Törki" demediğini belirttim ben. Hindiyle alakası yok.




  • 5 inçlik xl sanki hiç fena olmamış ne kadara gelcek bekleyip görmek lazım

  • Android mi?
    Nokia'nın B planı WP Microsoft sahip çıkarsa diye.
    Peki nokia android gibi sistem kaynağını teneffüs eden bir sisteme bu kadar tırt bir donanım koyması nasıl bir cahilliktir?!Yok arkadaş yeminle android değidir bu
  • Ama çok şıkmış tipik nokia
    Yine de F/P işini biliyor 100 euroya süper bi tel. 300TL,(Tr de 1000tl.)
    Telefonların formülü şu.
    Yurtdışı satış fiyatının tr değerinin 0'a olan uzaklığını 3'e çarp ve ona 100 tl ekle.
  • Tutmaz bence

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tutarsa güzel olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Radyosu da varmış. Türkiye'de fena vergi biner buna. Yazılımla kilitlerler belki.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.