Şimdi Ara

N Kolay davet kodum ile kayıt olana 100₺ FAST atıyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, N Kolay uygulamasında "Arkadaşını davet et" kampanyası var. Şuan 10 kişilik hakkım bulunmakta. Kişi başı 200 TL bana ödül veriyor. Kampanya ödülü sadece davet eden kişiye veriliyor. Aktif Bank'ın markası olan N Kolay'a davet kodum ile kayıt olana kazancımın yarısı olan 100 TL'yi FAST olarak gönderiyorum. Kayıt olurken davet kodumu kullandığınızı kanıtlayacak şekilde ekran görüntüsü almanız gerek. N Kolay üzerinden davet kodum ile kayıt olan kişileri göremiyorum maalesef.


    Edit: Kayıt sırasında sormuyor galiba. Kayıt ve kimlik onayından sonra işlemler kısmındaki arkadaşını davet et kısmından davet kodunu gir diyerek kullanılıyor galiba.

    Davet kodum: 1C6C7305

    Referanssız kayıt linki: https://www.nkolay.com/musteri-ol

    Güncel durum: 0/10

    Bu arada ben davet kodu girmeden kayıt oldum fakat hala davet kodu girmeme hak tanıyor. Olur da davet kodu paylaşacak var ise bana iletebilir, ödülü olan 200 TL'nin minimum yarısını paylaşmak koşulu ile.

    ! Davet kampanyası ile alakalı kampanya koşulları aşağıdaki gibidir; !


    ! +24 yaş sınırı var, 24 yaşından küçükler yapmasın. !

    ! Hesap açıldıktan sonra 1 yıl içinde kapatılırsa verilen ödül geri alınıyor. Açıp sonra hesabı kapatacak kişiler lütfen dikkat etsin, yani yapmasın. !

    * Arkadaşını Davet Et kampanyasında 200 TL kazanma fırsatı 20 Şubat 2023 tarihine kadar geçerlidir. 21 Şubat 2023 itibarıyla davet ettiğin her arkadaşın için kampanya hak edişin 100 TL olacaktır.

    * Davet kodunu paylaştığın arkadaşına, görüntülü görüşme ya da kurye ile kimlik tespit sürecini tamamlayarak hesap açılışı sonrasında 30 gün içerisinde gönderdiğin kodu sisteme girmesi gerektiğini söylemeyi unutma!

    Kazancın, arkadaşın kodu girdikten sonraki gün sanal kartına yüklenecek. Henüz bir sanal kartın yoksa Kartlar menüsünden oluşturabilirsin. Kazanılan ödülün yüklenebilmesi için sanal kartını oluşturman gerekmektedir.

    * Kazandıracağın her arkadaşın için 200 TL, toplamda 10 kişiyle paylaşarak en fazla 2.000 TL kazanabilirsin. Kampanya ödülü sadece arkadaşını davet eden kişinin sanal kartına yüklenecektir.

    * Davet ettiğin arkadaşın 24 yaşından küçük, 55 yaşından büyük olmamalıdır.

    * N Kolay bir Aktif Bank markası olduğundan davet kodunu paylaştığın arkadaşın halihazırda Aktif Bank müşterisi ise girilen kod üzerinden ödül kazanamayacaksın.

    * Ödül kazanabilmen için, davet ettiğin arkadaşının müşteri olma tarihi, davet kodunu oluşturduğun tarihten sonra olmalıdır. (Kampanya başlangıç tarihi 21 Temmuz 2022'dir. Bu tarihten önce davet edilen arkadaşlar için ödül kazanılmayacaktır.)

    * Davet ettiğin arkadaşın hesabını 1 yıl içinde kapatırsa, sanal kartına yatırılan ödül tutarı geri alınacaktır. Sanal kartında yeterli tutar olmaması durumunda, sanal kartına bakiye yüklediğinde tutar otomatik olarak çekilecektir.

    * N Kolay bir Aktif Bank markası olup, Aktif Bank’ın kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.








  • İşlem yapıldı ve ödeme alındı.

  • Güncel mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel mi?


    nkolay davet kodu arıyorum

  • .

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Instagram muhammetyazc04 davet kodu arıyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.