Şimdi Ara

N.O.V.A 3 [ Her Seferinde Ayni Yerde Oyundan Atiyor]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gameloft saolsun N.O.V.A 3'u ucretsiz yapti bizde indirdik oynama imkani bulduk. Ancak biraz oynadim ve tekrar eden bir sorunla karsilastim (sanirsam 3.bolumde). Tekrar tekrar girip oynamama ragmen ayni yere geldigimde oyundan atiyor. Belkide ayni sure gectikten sonra atiyordur bilemiyorum. On bellegin dolmasiyla alakali olsa battery doctordan temizleme islemi yaptiktan sonra gecmesi gerekirdi. 2.3gb da bos yer var ayrica. Oyunu silip tekrar yuklemeyede useniyorum (1.6gb malum). Daha once boyle bi sorunla karsilasip cozen veya bi sekilde konuya vakif olan arkadaslarin yardimini istirham ediyorum. Telefon modeli iphone 4s 16gb tir. Simdiden tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bir ara The Walking Death ta da böyle bir sorun oldu. Ücretsizken indirdik fakat oyun atıyordu sürekli. Nova bende henüz inmedi inince editlerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İtakeİt

    Gameloft saolsun N.O.V.A 3'u ucretsiz yapti bizde indirdik oynama imkani bulduk. Ancak biraz oynadim ve tekrar eden bir sorunla karsilastim (sanirsam 3.bolumde). Tekrar tekrar girip oynamama ragmen ayni yere geldigimde oyundan atiyor. Belkide ayni sure gectikten sonra atiyordur bilemiyorum. On bellegin dolmasiyla alakali olsa battery doctordan temizleme islemi yaptiktan sonra gecmesi gerekirdi. 2.3gb da bos yer var ayrica. Oyunu silip tekrar yuklemeyede useniyorum (1.6gb malum). Daha once boyle bi sorunla karsilasip cozen veya bi sekilde konuya vakif olan arkadaslarin yardimini istirham ediyorum. Telefon modeli iphone 4s 16gb tir. Simdiden tesekkurler.

    Bırak yüklü cihazda oynarken atmayı ben yeni yüklüyorum ucretsiz diye ama az yükleniyor sonra yükleme iptal oluyor bi garip?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kardeşim her oyunda aynı süredemi sadece söylediğin oyundamı sorun var söylersen ona göre yardımcı olabilirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Canı Sıkılmış Adam

    Kardeşim her oyunda aynı süredemi sadece söylediğin oyundamı sorun var söylersen ona göre yardımcı olabilirim

    Sorun kendi kendine cozuldu. Ancak arada sirada baska uygulamalarda zaten oluyodu ve olmaya devam ediyo bu tarz seyler. Varsa bi cozumu duymak isterim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.