Şimdi Ara

n70 kulaklık sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bi arkadaştan n70 aldım.elimde eski telefonumun(n73) kulaklığı vardı ve bunu n70 e taktım.kulaklık takınca çalışıyor ama çıkarınca kulaklık hala takılıymış gibi algılıyor ve dışarı ses vermiyor.bunun nedeni nedir?yazılımsal bi sorun mu yoksa donanımdan mı kaynaklı bir şey midir bu???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkat -- 6 Mayıs 2009; 20:03:13 >



  • o bazen bende de oluyordu.. Kapatıp açınca düzeliyordu.. yazılımsaldır muhtemelen.. belkide donanım desteği yoktur normalinde ama çalışıyordur.. sonuçta AD41 kulaklık n70 ve n70me de verilmiyor hiç..
  • hayır ben 2 yıldır N70me kullanıyorum yanında ad-41 kulaklık seti geliyo ama düz N70se bilemem o zmn başka bi sorun olabilir
  • quote:

    Orjinalden alıntı: genmex

    hayır ben 2 yıldır N70me kullanıyorum yanında ad-41 kulaklık seti geliyo ama düz N70se bilemem o zmn başka bi sorun olabilir

    Ben de düz N70 var N73 Me kulaklığı ile sorunsuz kullanıyorum.

    Senin muhtemel sorunun soketin kirliliğinden veya bozukluğundan olabilir. Soketin içini temizleyip tekrar dene. Olmadı bir telefoncuya göster. Soket bozuk olabilir.
  • soketi temizleyince oldu sağol kardeşim dicektim ama telefon kulaklığı takmadığında algıladı tekrar.nasıl olduğunu anlamdım bende.kulaklık uyumsuzdur dicem ama hs-23 model kulaklık n70 e uymalı ben öyle biliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkat -- 7 Mayıs 2009; 18:28:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.