Şimdi Ara

Nad 326bee hoparlör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nad 326 anfiye 500 tl civarı hoparlör arıyorum. Dinleme şansım yok maalesef. Cambridge audio s-30 veya dali zensor 1 düşünüyorum. Bu hoparlörlerin bu anfiyle uyumu nasıl olur, dinlemiş arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum. Tşk.



  • İki hoparlörü de kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim cambridge audio s30 dali zensor1'i her anlamda çok ciddi şekilde geride bırakıyor....Dali ne kadar 3 boyuttan uzak ise cambridge s30 da o kadar holografik ve 3 boyutlu çalıyor...Nad 326 ile de denedim ve şunu söyleyebilirim cambridge s30 ile son derece uyumlular zaten nad c326bee sınırlı bütçeler için iyi bir çözüm...Zamanında Türkiyede bu marka pazara ilk girdiğinde yaşanan bazı olaylar ve ticaretteki olmazsa olmaz menfi durumlardan ötürü her yerde her forumda bu kişiler tarafından yerden yere vurulmuş bir markadır ama ne hikmetse avrupada da 1 milyon satış adetini yakalamış nadir cihazlardandır...Hesabı siz yapın kötü ve yerden yere vurulan bir cihaz 1 milyon adet satabilir mi?.....Bunun tek açıklaması kendi distribütörü olduğu bazı markaların daha çok satmasını isteyen akıllı akılsızlar.

    Uzun lafın kısası ampliniz güzel bir ampli yeterince kuvvetli ve aynı zamanda torklu da... Bu ampli ile Zensor-1 nasıl olur büyük ihtimal tatminkar olur ama şunu biliyorum eğer zensor iyi olursa cambridge s30 iki üç gömlek daha iyi olur...İki modeli de dinlemiş ve s30'u da nadc326 ile sürmüş biri olarak tavsiyem zensor yerine başka modellere yönelmeniz şeklinde olur...Nad ve Psb birlikteliği de çok iyidir ama 500 tl gibi bir rakama psb alamazsınız....Yine B&W ile Nad çok iyi çalar ama bütçe bu markaya da yetmeyebilir....Acoustic energy neo1 yine epey ucuz olup son derece güzel sonuç veren klasik ingiliz sesine sahip bir hoparlördür....Malum sitede olması lazım ilanları...Bütçe biraz sınırda kalmış maalesef..

    Velhasıl kelam size son tavsiyelerim muadillerine göre hem ucuz olan hem de fiyatından çok daha müzikal ve iyi çalan markalar olan acoustic energy - mission - tannoy - cambridge audio - castle gibi markalara bakmanız yönünde olacak haa bu arada temiz bir Usher s-520 bulursanız da gayet iyi gider derim..




  • Çok teşekkürler hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.