Şimdi Ara

Nakilde TTNET Altyapı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar, görevim gereği İstanbul'dan İzmir'e taşındım ve 1 yıldan fazla süredir kullandığım internetimi de nakil ettirmek istedim. Nakil işlemi için aradığımda binada alt yapının olmadığı söylendi. Bu sorunun çözümünün de 3 ay sürebileceği söylendi ki daha sonra yaptığım konuşmalarda bu 3 ayın minimum süre olduğunu dediler. Lakin durum şu ki bina Türk Telekom kutusu bulunmakta. Yani binada port var. Telefonda konuştuğumda, genel merkeze gittiğimde sürekli aynı şeyi diyorlar. Farklı hiçbir şey yok. Benim anlamadığım nokta şu binada portun olması altyapının olduğunu göstermez mi? Ttnet aboneliğimi iptal edip başka iss'ye geçeyim diye düşündüm ama hepsi neredeyse ttnet altyapısını kullanıyor. Yani böyle saçma bir durumun içine düştüm. Binada portun olması altyapının olduğunu göstermez mi arkadaşlar. Ya da alternatif bir çözüm yolu söyleyebilecek olan var mı. Çok teşekkürler.







  • Binadaki kutunun fotoğrafını atar misin kutu olup fiber bağlanmamış olabilir bulunduğun binada internet kullananlar var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Port binada değil, sokaktaki dolapta oluyor. Orada boş yer yoksa kart takılması yıllar bile sürebilir. Abonelik sözleşmeleri yönetmeliği madde 16-2 uyarınca cezasız iptal etmek zorundalar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr. Boone

    Port binada değil, sokaktaki dolapta oluyor. Orada boş yer yoksa kart takılması yıllar bile sürebilir. Abonelik sözleşmeleri yönetmeliği madde 16-2 uyarınca cezasız iptal etmek zorundalar.

    aynen aradığımda isterseniz taahhüt bedeli ödemeden iptal edelim dediler de istediğim o değil ki yarın öbür gün yine internet almak istediğimde mecbur ttnet'e başvurucam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Data

    Binadaki kutunun fotoğrafını atar misin kutu olup fiber bağlanmamış olabilir bulunduğun binada internet kullananlar var mı

    Nakilde TTNET Altyapı SorunuNakilde TTNET Altyapı Sorunu

    binada internet kullanan yok hocam şu anda bildiğim kadarıyla.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.