Şimdi Ara

Nalbur-Hırdavatçı Ne Satar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nalbur-Hırdavatçı Ne Satar ?


    Nalbur-Hırdavatçı Ne Satar ?
    Merhaba arkadaşlar, bu yazıda nalbur-hırdavatçılıkla uğraşan esnafın hangi ürünleri sattığından veya satması gerektiğinden bahsedeceğiz. Öncelikle konu hakkında bilginiz yoksa ilk önce >>> Nalbur-Hırdavat Ne Demek ? <<<< yazımızı okumanızı öneririm.



    Bilgi sahibi olduğunuzu varsayarak devam ediyorum. Hırdavat sektörü çok geniş bir sektör arkadaşlar. Bu yüzden şanslı olduğunuzu varsayabilirim çünkü insanlar sektörünüzle direkt olarak alakalı olmayan şeyleri bile direkt sizinle bağdaştırabilir. Halk gözünde hurdacılık gibi görülmesinin belki de tek faydası budur :)



    Şimdi ürünlerden bahsetmeye geçelim. Detaylı ürün listesi arıyorsanız >>> Nalbur-Hırdavat Malzeme İsimleri Listesi <<< yazısını okuyabilirsiniz. Burada biraz daha genel bahsedeceğim.

    Nalburda Satılan Malzemeler
    Sanayiide Kullanılabilecek Her Türlü Makina
    Arkadaşlar sanayii üzerinde kullanılabilecek taşınabilir* makinaların hepsini getirip satabilirsiniz. Bunları tutacak depo

    nuz yoksa deposu olan biriyle anlaşıp stok tutmadan aracı şeklinde ürün bile satabilirsiniz. Makina ne kadar büyük olursa o kadar kar oranı yüksek olur.

    Onun dışında daire testere,şerit testere , diğer testere çeşitleri , aşındırıcılar vs. bu kategori altında temin edebileceğiniz ürünlerden sayılabilir.



    Her Türlü El Aleti
    Aslında bu kısma çok değinmeye gerek yok çünkü el aletleri saymakla bitmez. Her çeşit pense,matkap ucu,tornavida,çekiç,balyoz,matkap,cımbız,kargaburun,silikon tabancaları,büyüteçler,proskitler vs. her türlü ürünü satabilirsiniz.

    Eğer hedef kitleniz daha çok yerel halksa yani bu işi profesyonel yapan insanlardan ziyade amacınız evlere girmekse bir tamir çantasını doldurabilecek malzemelere ağırlık verin.



    İdeal bir tamir çantasında neler bulunur derseniz ;

    Farklı boyutlarda büyük ve küçük anahtarlar
    Farklı uçlara ve boyutlara sahip tornavidalar
    Cırcır ve cırcır vidası
    L ucu
    Boru anahtarı
    Pense
    Çekiç
    Farklı boyutlarda ve uçlarda vida,çivi
    Metre
    Kontrol kalemi
    Fener
    Yan keski
    Kargaburun


    Tüm bunların yanında otomotiv malzemeleri, inşaat malzemeleri, elektrik malzemeleri, el aletleri, elektrikli takımlar ve aksesuarlar, hırdavat, ev dekorasyonu ürünleri, ev eşyaları, bahçe aletleri, kereste, boya/boya malzemeleri, su tesisatı/ısıtma/soğutma ürünleri, spor eşyaları ve daha fazlası satabilirsiniz.

    Aklıma gelenler bunlar eğer unuttuğum bir şey varsa yorum atarak tamamlarsanız sevinirim.


    Nasıl Hırdavat Dükkanı Açabilirim ? - Nalbur-Hırdavat Dükkanı Açmak İçin Neler Gereklidir ? adlı yazımızı okumak istiyorsanız yazının üstüne basarak okuyabilirsiniz.


    Nalbur-Hırdavat işinde para var mı ? kar marjı nedir ? diye merak ediyorsanız , yazının üstüne basarak okuyabilirsiniz.


    kaynak : https://nalburhirdavat.blogspot.com/2018/11/nalbur-hrdavatc-ne-satar.html







  • Hocam sende kral işsizmişin ha
    Üşenmeden böyle bir konu actigina göre
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.