Şimdi Ara

NASIR BANDI??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar nasır bandı yapıştırdım ayağıma 2 gün geçti yenisini yapışltırmak için söktüm orası masmavi olmuş ve düzleşmiş nasırın çıktığı falan yok sertlik duruyor ama düzleşmiş bu nasıl işe yarayacak kullanan biri yardımcı olabilir mi?



  • Zamanında kullandım çok işe yaradı. Ürünün üzerinde yazan kullanma talimatına göre oku. O talimatta yazan süre sonunda o nasır yunuşamamışsa biraz daha süreyi uzatabilirsin. Süre sonunda nasırı oradan sök jiletlemi sökersin tırnak makasıyla mı yada başka bir şeylemi bilmem. Nasırı ordan düzgünce sökersen bir daha oluşmaz. Bu arada o mavi olması normal. Ben çok memnun kalmıştım. Ağrı yapan kessemde yok olmayan nasırım. Bu ürün sayesinde yok olmuştu.
  • Birkac damla zeytinyagi sur arada banyodan sonra gecer.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi topçuydu...Samir Nasri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deliğin içindeki renkli süngeri çıkart o şekilde nasıra koy. Yani nasil o deliğin içine girecek ki yaksın kopartsın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeşimin ayağında nasır vardı. Yürüken bazen ağrı yapıyordu. Nasırın tam üstünde siğil çıktı. Siğil büyüktü nasırın içine kadar işlemişti. Siğilin üstüne her gün VERRUTOL damlattık. Hatta siğil büyük olduğu için fırçası ile sürdük. VERRUTOL siğil ilacıdır. İlaç damlatma işi neredeyse 1 ay sürdü, belki daha fazladır. Çok inatçı siğildi. O kadar ki nasır köküyle beraber söküldü çıktı. Nasır diye bir şey kalmadı. Siğil bir süre daha devam etti. Nihayetinde siğil de kalmadı.

    Siğilden kurtulmak için tedavi yaptık. Bu arada nasırdan da kurtulmuş oldu. İnternette araştırdım. VERRUTOL'u nasırdan kurtulmak için de kullanıyorlarmış. Aslında bu nasır ilacı değil, siğil ilacı ama kendimiz de gördük ki nasırda da işe yarıyor. Hem de kalıcı çözüm.

    İstersen cildiye doktoruna göster. Nasır için özel ilaç vardır onu kullanırsın. Yada cerrahiye git nasırı köküyle birlikte alsın.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.