Şimdi Ara

Navigator serisinin farkı ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nokia nın artık bir çok serisi var.N,E,XM ve Navigator.Diğerlerinin özelliklerini biliyorum ama şu Navigator serisinin tam özelliği ne?Sadece GPS i daha mı güçlü.Sadece GPS için seri üretmek mantıklı mı sizce?



  • Farzedelim ki bir cep telefonunun sahip olabileceği 10 ayrı özellik var.

    Eskiden ilk 2 özelliğe sahip olanlar en ucuz sınıf, ilk 5 özelliğe sahip olanlar bir sınıf, ilk 7 özelliğe sahip olanlar bir sınıf, ilk 9 özelliğe sahip olanlar ise en pahalı sınıftı.

    Şimdi daha farklı kombinasyonlar deneniyor, örneğin 8. sıradaki özelliği eskiden 2. sınıf sayılacak cihazlara koyuyor Nokia; böylece cihazların her biri ayrı ayrı kullanıcı profilleri için çözüm oluyor, insanlar kullanmayacakları özelliklere daha az para ödemiş oluyor. Böylece yalnızca en pahalı modellerde gördüğümüz özellikler orta sınıf cihazlarda da görülebilir olabiliyor.

    Ayrıca bu tarz bir davranış pahalı teknolojilerin fiyatının düşmesine de sebep oluyor, böylece her ne kadar model bolluğu içerisinde kaybolduğumuzu düşünsek de ihtiyacımıza ve bütçemize daha çok uyan cihazlar ortaya çıkıyor.




  • Sağol GeceBekcisi.Şimdi daha iyi anladım.
    O zaman Classicler de seri oldu.Mübarek telefonlarda çok özellik yok ama 5 mp kamera hepsinde var.6220c de özellik daha iyi ama yeni çıkacak classiclerde özellik yok ama 5 megapikseller.
  • Bence Classic'ler bir seri değil; çünkü ne belirli bir standart belirtiyor (5 mpx classic olmayan cihazlarda da var + classic cihazların hepsinin bir ortak yönü yok) ne de belirli bir özelliği belirtiyor (slide vs gibi)

    Kendisi henüz ne gibi bir amaca hizmet ettiğini çözemediğim bir ek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.