Şimdi Ara

Navking Aktivasyon Yapamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hızlıaldan navking m450 aldım ilk açtığımda türkiye haritası aktive etmek için makbuz no girin dedi internetten biraz baktım bazıları cd zarfında yazılı felan demiş ama bende ne cd var ne zarfı nede kart ne yapıcam acaba paket eksik mi çıktı?



  • kendi soruma cevap vereyim internetten route 66 programını indirip üye oldum cihazı takınca kendi haritayı aktive etti. ama bunun hiçbiryerde yazmaması ilginç tabi
  • aynı sorun bende de var. makbuz kodu filan var giriyorum fakat olmuyor. aktivasyon kodu için verilen siteye gidiyorum bu kod kullanılmıştır diyor. anlayacağınız üzere kullanamıyorum şu anda. bilgisayar ile senkronize etmeyi ise kaç gündür uğraşmama rağmen hala yapamadım. usb olarak görmüyor. bunun çözümünü bilen varmı?
  • Bilgisayarınızın işletim sistemine uygun olan SYNC programınıwww.navking.com destek bölümünde araçlar sekmesinden indirin. Windows XP işletim sistemi kullanıcıları activesync 4.5 , Windows Vista ve Windows 7 kullanıcıları Microsoft Windows Device Center programını sistemlerine kurduktan sonra;

    Navking Cihazınızı bilgisayarınıza bağlayın, Aktivasyon yazısına sonra diyerek, Ana menüye gelin, Esktra sekmesinin altında yer alan haritalar bölümüne girin, Türkiye haritası için yine Aktivasyon isteyecek tekrar sonra diyerek, Sağ alt köşedeki kırmızı küplere basın, lisans anahtarı senkronizasyonu yapın. Haritanız açılacaktır.
  • Merhaba arkadaşlar Navking X10 Hd için harita güncellemesi yapayım dedim ve navking in sitesine girdim. Win 7 kullandığım için windows aygıt merkezini kurmamı istedi. İndirdim kurdum. Güncelleme için cihazı bilgisayara bağlıyorum ancak window mobile aygıt merkezi ile bir türlü navigasyon cihazımı bağlayamadım. Öneriniz var mıdır?
  • Değerli Kullanıcımız,

    Lütfenwww.naking.com web sitemizden kayıt olduktan sonra tüm sorularınızı bize soru sor kısmından iletebilirsiniz. Hızlı bir şekilde çözüm sağlanacaktır.

    Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, ürünümüzü iyi günlerde kullanmanızı dileriz.

    Saygılarımızla,

    NAVKING Destek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.