Şimdi Ara

Nays 1. yıl kampanyası. (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
536
Cevap
47
Favori
51.767
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • McCarty kullanıcısına yanıt

    Pazaramadan alışveriş yaptım yüzde 10 gelmedi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crackerss1982 C kullanıcısına yanıt
    Amazon 75 geldi
    Sipariş iptal olunca
    Silindi 😬😬😬

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adamlar alışveriş yapılsın diye 24 saat süre vermiş millet son 5 dakika koşturarak bir şeyler alamayınca hemen şikayete başlamış biraz erken mi alsaydınız arkadaşlar yoğunlukta çökmesi kadar normal bir şey yok :)

  • Nastyobi kullanıcısına yanıt

    Bu durumda nays'ın belli birgün 1,5 saatlığına bu kampanyayı tekrarlaması hakkaniyet açısından beklenir ama yaparlar mı görecez...

  • Arkadaşlar siz bu sıcak fırsatları takip etmeye Pazartesi günü mü başladınız? Sıcak fırsatların en önemli kurallarından bir tanesi denk getirdiğinde yapıştırmaktır. Sonra alırım, alsam mı almasam mı, gerçekten ihtiyacım var mı, acaba başka yerde daha ucuzu var mıdır diyen elenir bu yarışta. Burada oyalanmayacaksınız, önce alacaksınız sonra düşüneceksiniz ya da araştırmanızı yapacaksınız. Siz kampanya şartlarına ne bakıyorsunuz burada 1 hafta sürecek diye kampanya yayınlarlar ondan sonra çok abanan oldu diye 1 günde bitirirler. Eğer ideal bir dünyada yaşıyor olsaydık dediklerinizde sonuna kadar haklısınız saat 23.59 bile olsa kampanyadan yararlanmak hakkınızdı. Fakat öyle bir dünyada yaşamıyoruz. İnsan günün 22 saati ne alsam diye düşünür mü ya da alışveriş yapmaya vakti olmaz mı çok meşgul insanlarız yazıyorsunuz okuyan Prof. Aziz Sancar mesaj atıyor zannedecek (bkz. günde kaç saat çalışıyorsunuz?). Amazon hediye çeki al geç işte ₺500 çek alıyorsun ₺325 ödüyorsun bu kadar düşünecek ne var illa ki alışveriş yapılıyor oradan üstelik çekin de 1 yıl mı ne süresi var.





  • den D kullanıcısına yanıt
    Konuya nokta koymuşsunuz hocam teşekkürler 👍

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • den D kullanıcısına yanıt
    Vakti olmaz mı? sözünüzle fazla iddialı ifadeler kullanmışsınız evet zamanım yoktu amazondan çek almaya bile akşam 23 gibi zamanım oldu ancak yararlanamadım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dekareme kullanıcısına yanıt

    herşeyin bir sayı limiti var, dolmuştur normal. 23 saat açıkken alaylardı, yıllardır sıcak fırsatlardayız böyle telafi kampanyası falan gibi bir şey olmadı , olmaz da

  • kaptan_tsubasa K kullanıcısına yanıt

    Saygı duyuyorum hocam. Adamlar daha kampanya başlamadan bildirim yolladı yarın sürprizim var diye. Yani 24 saatten bile uzun süre vardı kampanyadan haberdar olmak için. Bununla birlikte şunu da biliyorum ki bu kampanya 1 hafta sürecek deselerdi yine 7. günün son saatine bırakanlar olacaktı.

  • Dün ben 23:40 da hepsiburadadan aytemiz yakıt aldım. Bugün 50 geldi 100 de 5. günün şafağında gelir herhalde. güzel alışveriş oldu. 100+50+5 tl

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt

    Boşuna kendinizi yormayın malzeme belli, yıllardır forumdayım her kampanyada mı sorun çıkar? her çekilişte mi art niyet aranır? hep mi suçlanacak illa bir yerler vardır? bitmiyor, bitmiyor, bitmiyor. Dünya üzerinde bu kadar şüpheci, komplocu, okuduğunu anlamada sorun yaşayan beceremeyince kabalaşan, suç atmaya çalışan kaç tane daha böyle yer vardır acaba.


    Başlık 25 sayfa 20 sayfası aynı ve gereksiz sorulardan oluşuyordur, bunun artık izahı yok gerçekten bir noktadan sonra insan bir durup düşünüyor, hani bir şey paylaşayım iyilik yapayım dediğin anların %90'ında pişman eder mi bir toplum ya? Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara bile çemkirmişler sırf bu yüzden mesaj atmadım konuya, bu topluma dış güç falan hikaye her alanda her zaman kendi kendini bitiriyor, iddia ediyorum (zaten az olan) meyve veren ağacı taşlamakta dünya 1.sidir burası.


    (düzgün kişiler elbette tenzih edilmekte)


    bbc news türkçe
    PISA testi: Türkiye matematik, fen ve okumada OECD ortalamasının altında - BBC News Türkçe
    https://www.bbc.com/turkce/articles/cw42mvl2dw4o



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 10 Aralık 2023; 2:4:18 >




  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt

    Çok haklısınız, ben de kampanyayı geç gördüğüm için faydalanamadım, son bir saati ama çok üstünde durmadım kaçtı neticede.

    Aa selamlar Murat abi, 2011 yılında sistem toplarken bana çok yardımcı olmuştunuz. Şimdi nickten farkettim.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendineMühendis -- 10 Aralık 2023; 2:7:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazayla kampanyadan yararlanıp diğer yararlanamayan insanlara çamur atıp sanki onların hatasıymış gibi suçlayacak kadar boş ve beleş değilim onu söyleyebilirim. Elbette nays ın ve iş bankasının hatası. Yapamayacağın işe girmeyeceksin o zaman.


    Bankacılık faaliyetleri için lisans aldıklarına göre gerekli güvenlik önlemlerini almak ve sistemi sürekli çalışır durumda tutmak gibi kriterleri yerine getirmeleri gerekiyor. O işler öyle basit değil.


    Yazılımcıları da gayet iyi biliyorum, bir bankanın yazılımlarını geliştiren ekibinin elbette mesai saatleri yoktur. Zaten yazılım sektörü genelde gece çalışır. Banka siber saldırı alsa veya çökse ne diyecekler sabah 8 de mesai mi diyecekler, anında çözülmesi gereken sorunlar bunlar ve elbette 7/24 çalışıyorlar, bilmediğiniz konuda yorum yapmayın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlatılmaya çalışılan, anlaşılmamış.
    00:01de düzelen sistem 23:59a kadar niye bozuktu?
    Kendi bannerında 23:59a kadar kampanya devam diyorsa son saniye bile tuttursam geçerlidir arkadaş. Mesele 100 lira değil, art niyet. Sabaha kadar bozuk kalıp ertesi gün düzelse eminim çoğu kişi burda denildiği gibi sistemsel yoğunluktan der önüne bakardı.

    Neyse çok da dillendirilecek bişey değil. Sağlık olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu kampanya için Tudors'dan 500 TL'lik alışveriş yapmıştım, 100 TL yerine 50 TL iade yatırıldı biraz önce. 😐

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eric Cartman. kullanıcısına yanıt
    Normal kampanya ödülüdür o (amazondaki 75tl gibi ) , 100 TL ödülü henüz çoğu kişiye yatirilmadi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DeathLess_55 D kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, müşteri hizmetleri de öyle dedi biraz önce ama, bakalım. 🙂 Teşekkürler. ☺️

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bilalcan94 B kullanıcısına yanıt

    Haydaa ben de 400 TL lik aldım. İki gündür bekliyorum niye gelmedi diye, yazık oldu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan441907 -- 10 Aralık 2023; 19:40:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguzhan441907 kullanıcısına yanıt

    Benimki daha beter 485 Liralık alışveriş yaptım  alt limit 500 liraymış , halbuki geçen aylarda böyle birşey yoktu , amazon kampanya olarak ayrılınca böyle olmuş demekki  hani bilsem 15 liralık birşey daha eklerdim elbette...75 lira cashback den olduk , sağlık olsun kısmet değilmiş demekki kaçtı gözümüzden   




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurpala -- 10 Aralık 2023; 18:48:57 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.