Şimdi Ara

NBA 2K22 ; (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
6
Favori
13.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nihayet legend olabildim. 6. sezon daha az oynayacağım, zira tavşan kostümü için kasmaya bile değmez.


    2180 maç, %71 galibiyet yüzdesi (Burası çokomelli), %61.4 üçlük, %69.2 isabet.


    NBA 2K22 ;
  • NBA 2K22 - Season 6 Launch Trailer | PS5, PS4


    NBA 2K22 ;PlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/en-us/games/nba-2k22/ The NBA is filled with larger-than-life superstars, all searching for the most coveted piece of gleaming hardware in the galaxy. All year, you’ve been blazing a trail of your own in NBA 2K22, and now it’s time to push the limits of what’s possible.
    https://www.youtube.com/watch?v=bUtLRcQqLNA
  • Arkadaşlar oyuna 2 gün önce başladım. Uzun zamandır Alper Biçenin videolarında görüyordum hoşuma gidiyordu. Daha önce hiç 2k oyunu oynamadım. Oyun aşırı zor geldi bana. Sayı atmak,adam geçmek,defans yapmak hepsi çok zor. Resmen oyun bana saatlerini ayıracaksın prof olacaksın yoksa tokat manyağı olursun imajı çiziyor. Ben çok vakti olan biri değilim arada oynayıp keyif almaktı amacım. Böyle stres oluyorum var mı bana bir tavsiyeniz?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı olsun. Tespitiniz doğru, sırf bu yüzden arkadaşlarıma oyunu aldıramıyorum :) Biraz zaman ayırmak gerekiyor. Aslında zor değil ama alışması zaman istiyor. Eğer online oynamak istiyorsanız karakteri iyice kasmak lazım. Ama offline takılırım diyorsanız, maç oynadıkça karakteriniz gelişecek. Yavaş yavaş keyif almaya başlayacaksınız. Kariyer oynuyorsunuz değil mi ? Buna göre yorumladım çünkü.


    Kariyerde bir maç yap, bir maç antrenmana git şeklinde ilerlemek mantıklısı. Antrenmanda da kendinizi geliştirebiliyorsunuz. Alışana kadar zorluğu da düşürmeyi deneyebilirsiniz.

  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam Kariyer modundayım. Antrenman işinden habersizdim tavsiyelerinizi deneyeceğim çok teşekkürler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Draft edildiniz mi ? Draft olana kadar 62-63 overall anca oluyorsunuz. Tabii para verip vc aldıysanız değişir. Draft olduktan sonra 3-5 dakika oynayarak başlıyorsunuz. Kendinizi az az geliştiriyorsunuz. Burada kısa oynuyorsanız mümkün olduğunca basit, paslı oynamakta fayda var. Uzun oynuyorsanız ribaund ağırlıklı oynarsanız daha hızlı gelişir. Bence uzun karakterleri kasmak daha kolay. Oyun savunmaya, bloğa, ribaunda daha yüksek puanlar veriyor.

  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Henüz draft edilmedim hocam. Önce kolejde başladım sonra kovdular galiba. G Leauge geçiş yaptım gelen giden tokatlıyor sağolsun 😅

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • O zaman çok başındasınız, bence pes etmeyin şimdiden. Biraz oynayın, Draft olun. Orada birkaç maça çıkın. Geliştirdikçe sevme ihtimaliniz yüksek.

  • Tavsiyenize uyup birkaç hafta şans vereceğim hocam umarım oynayabilirim zira oyun harika ama oynamayı becerememek aşırı üzücü

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam selamlar, kesinlikle şans verip süre verin sabredin bir süre sonra önce kariyer modundan keyif alacaksınız. Bir süre sonra kariyer çok basit gelicek hall of fame zorlukta oynasaniz da. O seviyeye gelince bırakmayın , esas keyif online oynamakta, parka girersiniz orasi başka bir dunya başka bir seviye. Oraya alismak daha uzun zaman alicak ama alisinca en az toxic, en keyif alabileceginiz online competitive bir oyunun icine gireceksiniz. Ben 2012 den 2020 ye kadar fifa ultimate team oynamis bir insan olarak 2018de basladigim nba2k22 cok daha keyif aldim. Bence kesin şans verin, karakterinizi 90 ustu yapip gelistirince dinamiklere alisinca park da deneyin mutlaka. Buarada son bir tavsiyem var nacizane youtubedan hangi pozisyonda oynamak istiyorsaniz ne tarz oynamak istiyorsaniz arastirin ona gore bir karakter yaratin. oyunu cozdukten sonra gelistirdiginiz karakter yetersiz gelebilir tekrardan yeni karakter acip gelistirmek biraz kulfet gelebiliyor:)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • linc88 L kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin ve Stefen hocamın tavsiyeleri ile oyuna tekrar odaklandım şuan 67 Ov. oldum. Maçlardan önce antrenmanlarımı yapıyorum badge kasmak için maçlarda da olabildiğince basit oynamaya çalışıyorum. Ona rağmen henüz C üstüne çıkamadım.😅 Bu arada PG oynuyorum ama sanki yeni başlayan biri için pekte uygun değil gibi geldi bana. Sniper Badge silver yapmama rağmen sayı atamıyorum beyazlarım hiç girmiyor desem yeridir. Sizlere sorum şu hocam. PG devam edeyim mi? Yoksa yol yakınken SG veya PF karakter mi oluşturayım. Genel olarak oyun stilim şöyle; Topla iyi hareket etsin, güzel üçlükler ve sayılar çıkarsın birde pota altı bitiriciliği iyi olsun istiyorum. Özellikle pota altı toplarda hem boy dezavantajı hemde güç eksikliği nedeni ile turnikelerim ya bloklarıyor yada potadan dönüyor malesef. Fikirlerinizi bekliyorum oyunun dinamikleri şuan anlayamadığım seviyedr karışık malesef😅 İyi akşamlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Hocam selamlar:) Bence oyunun başlarında hucum açısından daha tek yönlü bir karakter ile gidebilirsiniz. Şimdi şöyle bir sey var; Hem 3lugum 90 uzeri olsun hem icerden bitirebileyim diyorsan teknik olarak mumkun ama 90 uzeri ucluk icin boyunun kisa olmasi lazim kisa olunca teoride puan olarak 85lerde driving dunk verebiliyorsun ama boyun kisa oldugundan cok kolay blok yiyorsun. Ha metric sisteme cevirip glitch yapip 6.5 boy yapip 95 ucluk atabilen build yapabiliyorlar kafani karistirmak istemiyorum ama bu ilk karekterin oyun mekaniklerini cozmen icin yararli olacak. En onemli sey oyun mekaniklerini cozmen sutlarina contest geldigi zaman o sutun girmesi cok zor. sutlar icin mutlaka eger sutorsen 90lara cekmen lazim puanini. Badgelerden de min 15-20badge acman lazim. Icerden de ayni sekilde hep savunmadan kacirman gerekiyor. Youtubedan çok fazla ogretici video var onlardan bakabilirsin. Ha nacizane bir tavsiyem var, karakter gelistirirken karakterinin hangi ozelligi ust seviyese ornek veriyorum oyunkurucu sutor karakterin var puanlarini hep 3lugunu ve top kontrolunu ileri seviye yapmak icin harca. ilk etapta 80 yapmaya falan calis baskin olan ozelligin neyse. Ben sahsen basladigimda asiri sacma build acmisim ama bana oyun mekaniklerini ogretmede faydali olmustu. 2k20 ile basladim ben oyuna, kısa karakter ile oynadim hep. Baslarda cok cuvalladim alisincaya kadar ama kisadan keyif aldigim icin kisa ile devam ettim. Zevkler ve renkler belki sen uzun karakterle oynamaktan keyif alcaksin ama dedigim gibi ilk karakterin sana oyunun mekaniklerini cozmen icin yardimci olacak. Bir de soyle bir sey var bu oyunda acemilik cekersin cozersin 2k23 de oyunu cozmus olursun dedigim gibi bu bir seri ve bir oyunu oynadim bitti biraktim olamiyor:) umuyorum keyifle oynarsin:)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Eğer offline oynayacaksanız canınız nasıl istiyorsa o karakterle devam edin. Bir yerden sonra alışıyorsunuz. Ama online modlara girecekseniz biraz savunma olsun. Bir de parkta çok kısa var, uzun oynamak bence daha avantajlı. Ama şutu olan bir uzun olsun. Her özellik iyi olsun olayı yok maalesef. Ha PS4'te iseniz yok, PS5'te yine bir nebze her özellikten biraz biraz verebiliyorsunuz. Ama bir rengi kısmak en doğrusu. Ben uzun oynadığım için playmaykingi kıstım. Savunma, Finishing ve Sut var.

  • hoca yine guzel bir noktaya deginmis. Parkta cok fazla kisa var. Uzun acmak eslesmek icin daha avantajli. Ama dedigim gibi bu bir oyun keyif almak onemli:)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • linc88 L kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam oyunun mekaniklerini henüz anlayamadığım için zorlanıyorum. Sanırım uzun olsamda yine böyle olacaktı öncelikle mekanikleri öğrenmeye odaklanayım dediğiniz gibi çok teşekkürler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Xbox üzerinden oynuyorum hocam next gen. İnternetten bir araştırayım PF ile ilgili videolara bakayım o vakit. Çok teşekkürler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mrb arkadaşlar.Xbox next gen GT:TR Yasin TR Tek oynuyorum.PF build 80 OVR. Beraber online oynayacak arkadaşlar arıyorum. Yaş:38


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TSBT HOF Online Ligimizde gerçekleştirdiğim maçlardan youtube short videolarımı koymaya başladım.


    Diğer tüm 2k youtuberlarının başsız tavuk gibi döne döne aynı cheese hareketlerini görmektense doğal oyun akışında gerçek okuma ve reaksiyon verme gibi daha gelişmiş hareketleri denemek için bir ışık yakar belki.


    İlgilenirseniz kanala abone olup videolarımı da beğenirseniz de ne mutlu. Paylaştığım ilk 2 shorts videosunu aşağıda bulabilirsiniz.


    NBA 2K22 ;ataman5youtube
    TSBT MyLeague Online modunda oynadığım maçlardan böyle kısa videolarımı da görmek, izlemek istiyorsanız videoya beğenilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.
    https://www.youtube.com/shorts/p-DV5yE1AVs


    NBA 2K22 ;ataman5youtube
    TSBT MyLeague Online modunda oynadığım maçlardan böyle kısa videolarda gerçekleştirdiğim antrenmanlarla geliştirerek yaptığım güzel hareketleri görmek, izlemek istiyorsanız videoya beğenilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.
    https://www.youtube.com/shorts/ePfp2t4apts

    Tatum'dan bir ankle breaker ve J.


    NBA 2K22 ;ataman5youtube
    TSBT MyLeague Online modunda oynadığım maçlardan böyle kısa videolarda gerçekleştirdiğim antrenmanlarla geliştirerek yaptığım güzel hareketleri görmek, izlemek istiyorsanız videoya beğenilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. Kısa videolarımdaki tüm hareketler bilinçli olarak sağ analog kullanımı ile yapılan çalışılmış hareketlerdir. Rastgele değildir.
    https://www.youtube.com/watch?v=-d2ziXBwI0I



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataman5 -- 20 Haziran 2022; 15:30:47 >




  • NBA2K22 - Season 7 Gamma Pack | PS5 & PS4 Games


    NBA 2K22 ;PlayStationyoutube
    Gamma packs explode into Season 7 with Kevin Durant, Anthony Davis, Ben Simmons, Bol Bol & David Robinson ☢️
    https://www.youtube.com/watch?v=eLaAv-U-fj0
  • Yıllar sonra ilk defa alıp denedim oyun tamam güzelde ne bileyim fazla zahmetli ya. Yani yapacağımız her hareket bir beceri bir kombinasyon istiyor en basitinden şut diyeceğim o bile bu derece zorlaşması tamam bir yandan güzelde bir yandan bu derece de olmamalıydı dedirtiyor insana ister istemez. En iyi şutörlerle bile savunma üzerinden şut sokmak mesele haline gelmiş. Pick and roll yaparken anlık boşluklarda bile şuta kalkıp kırmızıyı yakmadan atılan şutlar bile yüzde 95 girmiyor şaka gibi. Anca işte çok boş kalıp ismini tam bilmiyorum yeşil ışık patladığında giriyor :) Yani bu derece biraz fazla abartı olmuş. Oyunu alalı 2-3 hafta oldu amacım normalde eski günlerdeki gibi lakersı alıp sezon yapmaktı takas makas filan ama daha oyunu öğrenemedik ciddi ciddi. :) All-Star seviyesinde oynuyorum şuan yeniyorum çoğu zaman ama dediğim gibi eksik çok attığım sayıların çoğu pota altından zaten. Daha oyun kurma, alan savunması, adam adama vs. set oyunlarına bile geçip öğrenemedim. Yani tekrar söylüyorum oyun güzel öyle lambur lumbur üçlük atmakmış, direk smaca gitmekmiş yok bunlar adam akıllı basketbolu bilip oynayacaksın başka türlü yok dedirtiyor resmen. Şöyle ayrıntılı Türkçe rehber bilen varsa tavsiye ederse çok sevinicem :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faustino -- 19 Haziran 2022; 10:6:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.