Şimdi Ara

Ne Olacak Bu Kılcal Çizikler? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
9.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kırmızı, siyah, lacivert gibi renkler albenili, güzel, dikkat çekici renklerdir. ama showroom renkleridir. showroom dan çıktıktan sonra hızla zarar görmeye başlarlar. harelere çok takılmayın ne yaparsanız yapın bundan kaçışınız yok. cila ile görünürlüğünü azaltabilirsiniz. bence yazın kuş atıklarına daha çok odaklanın derim. güneş ve atık birleştiğinde boyada kalıcı hasarlar bırakıyor.

    kırmızı aracımda bunları temizlemekten bıkmıştım. ama mecburen temizlenmesi gerekiyor. kapalı garaj imkanı yoksa yazın gözünüz devamlı aracınızın üzerinde olsun. kırmızı araçtan sonra bende kızılay dağıtmış tayfasına katılarak beyaz bir araca geçtim.




  • JasoNBuraK kullanıcısına yanıt
    Ben üniversitede bu konuların eğitimini veren bir öğretim elemanıyım. Siz ne iş yapıyorsunuz? Bu alanda uzmanlığınız varsa sizden öğrenelim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

    Ben üniversitede bu konuların eğitimini veren bir öğretim elemanıyım. Siz ne iş yapıyorsunuz? Bu alanda uzmanlığınız varsa sizden öğrenelim..

    Bu kendinizi kanıtlama çabalarınız komik. Profesör dahi olsanız otomobil detailingi ile ilgili yazdıklarınız yanlis. Benim kim oldugum sonucu değiştirmiyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu güneşte belli olan, kılcak ve örümcek ağı formunda çizikleri İSTİSNASIZ her marka/renk araçta (beyaz dahil) dikkatli bakınca görüyorum. Koruma yapılan araçlar buna dahil. Sanırım bunu engellemenin bir yolu yok. Geçici çözümler olsa bile trafiğe çıkınca kısa sürede tekrar ediyor illaki. Modern boya teknolojileri bir buna birde kuş pisliğine kesin çözüm bulamadılar ona yanarım.

    Laciver, siyah ve bordo araçlarda güneş varsa 1 metreden bile belli oluyor kılcal çizikler. Tamamen bez ile silme ve toz-çamur etkisinden dolayı tekrar ediyorlar.
  • Her yil yapilacaksa nano ise yarar. Ben 3 yasindayken yaptirdim. Nano degildi. Cok guzel oldu. Ama 6 ay sonra ayni. Korkudan yikatamamak da cabasi. Sonra bi saldim kendimi, verdim fircanin gozune.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin içinizi ne kadar ferahlator,ne kadar üzet bilmiyorum ama aracınız siyah ise rüzgar bile çizik bırakabiliyor. Benim aracımda da göçukler olmuş daha grçen farlettim iki tane büyük ihtimalle taş sıcramış yapıcak bişi olmuyor böle durumlarda maalesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bedaesoldier

    Sizin içinizi ne kadar ferahlator,ne kadar üzet bilmiyorum ama aracınız siyah ise rüzgar bile çizik bırakabiliyor. Benim aracımda da göçukler olmuş daha grçen farlettim iki tane büyük ihtimalle taş sıcramış yapıcak bişi olmuyor böle durumlarda maalesef

    Hocam seramik kaplama, nano koruma ilk başlarda evet etkili. Ama sıkıntı şu ki, bunları yaptırdıktan 15 saniye sonra yapılan tüm işlemin heba olması işten bile değil. Bunlar daha ziyada çizik giderici çalışmalar, fazla koruyucu niteliği yok. Her arabada güneş veya yol aydınlatma lambasının altında bakın %100 bol miktarda bunlardan göreceksiniz. Ha ben arabamı trafiğe çıkarmam, garajda veya galeride tutucam derseniz çözüm var tabi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: disparity

    kapalı otoparkta kalan araç bile çiziliyorsa sokakta çizilmesi normal.en basitinden kedi dolaşıyor üzerinde o bile çiziyor.bu kadar kafanızı takmanıza gerek yok bence.amaç değil araç sonuçta.

    Benim aracımda metalik kırmızı ve çizikler var. Ama havadan, ama yıkamadan, ama ordan burdan birşekilde oluşuyor. Parayı bayıp wax, seramik, ve hatta düzenli pastalama yapmayı da düşünmüyorum. Vernik zaten narin, detailing ile özellikle pastalama ile daha da narinleşecektir. Ayrıca yaptırdıktan kısa süre sonra yenileri oluşabilir. Tabi bu çizikleri görebilmek için spot ışığa veya güneşe dayaman lazım aracı hocam.

    Bu arada yetkili bayi galerisindeki bakir sıfır kırmızı araçlara baktım, benimkinden beter kaputu. Yani önlenemiyor sanırım. Fabrikasyon, daha günyüzü görmemiş, üretim bandından çıkmadan seramik kaplama yapılsa anca öyle kusursuz kalır uzun müddet.

    Otoshow 2015'deki Mercedes, hatta Aventador'da bile kılcal çizikler vardı be. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Boya koruma yaptır

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayiden cikinca direk boya koruma yaptiracaktin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araç bide siyahsa ,
    2011 model beyaz arabam var her tarafı çizik vuruk ama yıkatınca yeni gibi duruyor

    2013 model siyah arabam var 2014 ağustosta sıfır almıştım, yıkatınca bütün çizikler meydana çıkıyor, yıkatmaya korkuyorum aracı.
    bir daha siyah arabamı, büyük konuşmayım ama asla ,
  • Sağa sola boşa para dökme hocam.Ayda bir kere özel mesaj atarsan linkini vereceğim ürünleri uygula, reklam olmaması açısından paylaşmıyorum.Hem kılcal çizikler gider, hemde ilk günkü gibi olur aracın.Ben 16 yıllık aracıma kendim bakım yapıyorum.Gidip sağa sola boya koruma v.s. parası verme.Ona vereceğin parayla bu ürünlerle aracını neredeyse 1 yıl mis gibi yaparsın.Hem aracını seviyorsan uyguladıkça zevk alacaksın.
  • Bayiden araci teslim almadan once boya koruma yapildi. Birkac ay sonra kaportanin her noktasinda kilcal cizikler olustu. Opak kirmizi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim aracta da var aracim beyaz, en azindan kendimizin uygulayabilecegi basit soyle 3- 5 ay idare edecek boyanin vernigini asindirmayacak uygulana ve urun tavsiye edecek var mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakankaran kullanıcısına yanıt
    Beyazda nasil farkediyorsunuz anlamak guc.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arac corolla malum bunlarin boyasi su bazli ve ince az bir isikta farketmemek mumkun degil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakankaran -- 17 Ağustos 2015; 8:29:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en güzeli beyaz araba bu yüzden
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakankaran

    Arac corolla malum bunlarin boyasi su bazli ve ince az bir isikta farketmemek mumkun degil

    Yüzeydeki cizik ile boyanın kalınlığının ve tipinin hicbir alakası yok..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 2 ayda bu işlere 800 küsür TL harcamış biri olarak, bunlarla yaşamayı öğren bence, boya korumadan çıktığı günün akşamı çocuklar kaput üzerinde kayıyorlardı, şu anda kaputum haritadan farksız.
  • 2 hafta da bir yikamaya dikkat edin derim .çift kova yumuşak sünger ve kesinlikle iyi bir şampuan kullanin kurulama bezlerinizde toz vs olmamasi için her yikmada onlarida yikayip bir poşet içinde muhafaza edin.porselen kaplama yaptirirsaniz daha uzun süre harelenme görmezsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.