Şimdi Ara

Neden ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnterneti kullanan milyonlarca insan , forum donanim gibi buyuk sitelerse yüzbinlerce üye hepimiz birşey ler alıyoruz satıyoruz , boşa vakit geçiriyoruz geyik yapıyoruz, küfür ediyoruz, okey oynuyoruz,kavga ediyoruz,küsüyoruz,savaşıyoruz,eleştiriyoruz hepimiz aynıyız hemen hemen ancak biryerlerde çocugunu okutmaya çalışan,elektriğini ödeyemeyen,bebeğine mama alamayan,sakat sakat iş arayan,sabahtan akşama ağzına koyacak ekmek bulamayan insanlar var . Aklım hiç almıyor neden olanlar olmayanlara destek çıkmaz , neden birilerinin hayatını iyileştirmeye çalışmayız neden boş vakit geçireceğimize gönüllü işlere katılmayız? Neden okey oynayacağımıza bir çocugun elinden tutmayız çok mu zor? Bunun için insanlarımızı kendimizi nasıl yönlendirmemiz gerekiyor. Bunun için bir organizasyon başlatsak hayırlı işler yapsak hepimiz birşeylerin elinden tutsak,üç kuruş beş kuruş koyarak birilerinin hayatını değiştirsek çok mu zor? Bu konuda bilenlerden donanim haberden , sizlerden destek bekliyorum kafa patlatalım , organize olalım , yardımlar yapalım illa parasal şart değil konuşalım büyüyelim ne dersiniz?







  • Yetmiyor çünkü. En zenginlere bile para yetmiyor devamlılığı ve arttırmayı düşünüyorlar. Kaldı ki sokaktaki insan üç kuruş parasını olmayanla paylaşsın.
  • Varım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer bir organizasyon düzenlenirse katılırım bende ama o işlerle uğraşmak zor. Zaten forumun çoğu öğrenci.
  • bence olumsuz cevapları es geçelim olumluları düşünelim zenginleri düşünmeyelim belki onlarda katılır birşeyler yaparsak neden olmasın 1000000 kişi 1 tl verdiğini düşün kaç kişinin hayatı değişir. Parasal işlerde güvenilir insanlar kurumlar düşünülebilir. Dh destek olabilir . muhtaç insanları paylaşalım onlara çözüm arayalım belki elimizde ki fazlalık birinin hayatını değiştirecek ne malum ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.