Şimdi Ara

Neden saçma sapan yerlerde eds var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaş her yerde eds var, kocaman yolda 70 hız sınırı varmış bir baktım eds, 120yle geçtim gittim, gelecek cezanın para kısmında değilim ama gerçekten saçma sapan yerlerde kamera var, diken üstünde araba sürüyoruz belediyeler bu kadar mı paraya aç, bu denetleme değil resmen tuzak kurmuşlar insanlara.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz Atlı Playboy -- 2 Mayıs 2023; 0:35:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Hangi sehirdesiniz?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçtiğiniz bölge için hız sınırı getirilmesinin mutlaka bi gerekçesi olmuştur. O bölgeyi karşıdan karşıya geçişte kullanan biri olsanız ve hızla geçen araçlardan dolayı geçmekte zorlanmış olsanız veya kazalardan muzdarip olsaydınız bu kez araç hızlarını azaltıcı önlem almadığı için belediyeleri suçlayan bi konu açardınız eminim. Böyleyizdir biz insanoğlu, yaya olduğumuzda sürücülerin kural tanımazlığından, sürücü olduğumuzda kural çokluğundan şikayet ederiz.


    Araç kullandığınıza göre ehliyetiniz olduğunu ve trafik mevzuatını da bildiğinizi düşünüyorum. Şehir içi yerleşim yerlerinde genel hız sınırı 50 olarak geçer. Bu bir çok bölgede hız sınır bölgesi olarak değiştirildi ve otomobiller için 70 civarı hızlara yükseltildi.EDS TEDES ise daha uzun aralıkta hız koridorları oluşturularak ortalama hız sınırlaması getirildi. Kesilen cezaların tamamı belediyelere gitmiyor belli bir kısmı belediyelere ayrılıyor.


    Borç yiğidin kamçısıdır, trafik cezaları da sürücülerin kamçısıdır kurallara uymada...  





  • Eds li yolların zeminleri pütürlü olsa bari

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadobay kullanıcısına yanıt
    O yol yayaların karşıya geçebileceği bir yol değil, yayaların geçebileceği bir yer yok bunu bile bile yola atlayan adam kendi kaşınıyordur zaten hatta yolun olduğu yerde karşıya geçecek yaya da yok şehir çıkışına doğru giden ve artık yerleşim yerlerinin çok azaldığı bir bölge.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz Atlı Playboy -- 2 Mayıs 2023; 13:52:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.