Şimdi Ara

Nerede bu fenerbahçeyi doğrayan adamlar, yorumcular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler dedik, sakin dedik. 2 Sene önce Ersun yanalı hatırlattık. Kevin Kamplı Salzburgla maç yapmıştık hani, o ne maçtı öyle içerde bile zor kazanmıştık. Ardından Arsenal maçı hezimet ramsey golü. Ardından konyada, ilk devre 0-2 aldığımız maçı 3-2 verdik. Neler oldu, bunları örnek gösterdik sakin dedik. Hala diyoruz.
    Millet bir Van Persie, bir Nani, Kjaer gelince hemen yok bireysel maç kazandırır, yıldız maç kazandırır, parası çok olan maçı alır kafalarına girdi. Senelerdir Ş.L ye giden takıma karşı bazı zamanlarda kafa tuttuk. Bugün ne laflar edildi takıma, yorumcular yerden yere vurdu, diegoyu, naniyi, sowu neler dediler. Bu kadar para boşa gitti bilmemne.. Bugün gördük, trabzonspor gibi takım gitti adını yazamayacağim bir takıma elendi bütçesi 1M bile olmayan bir takım. Hani 10larca transferler yapan trabzon spor. Onura verdiğinin belki yarısı kadar bütçesi olan takıma elendi. Şimdi nerede bu fenerbahçeyi doğrayan adamlar ?? Aynı adamlar bugün trabzonsporun daha büyük başarısızlığını, fenerbahçenin aldığı yenilgi kadar konuşmazlar...

    Vitor reis başarıya aç bir teknik direktör, bu bile yeterli.







  • doğrayanlar heycanlı tayfa, van persie gelince oo en birinci biziz, ön elemede elenince van persie sakat, nani balon diyen tayfa.

    şahsen hiç bu kadar umutlu olmamıştım fenerbahçeden, bu takım 2-3 sene içinde çok acayip şeyler başaracak.
  • Çünkü bu Ülke de Fenerbahçenin başarısızlığı > Galatasarayın şampiyonluğu vs
  • Van Persie, Nani gelince şampiyonlar liginde final oynarız diyen play station'cı çocuklar hepsi. Dedik kaç kere 10 yıllık takım Shaktar diye yok abi anlatamadık. Vitor iyi hoca herşeyi deneyen, hırslı, duygulu hoca. 4-4-2 oynamadık geçen sene herkes yalvarıyodu 4-4-2 diye bu sene oynuyoruz yok başarılı olduğumuz taktik belli yok 4-4-2 oynayamayız. Bir sabır be kardeşim. Bir sabır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aykut Çıkabilir

    Van Persie, Nani gelince şampiyonlar liginde final oynarız diyen play station'cı çocuklar hepsi. Dedik kaç kere 10 yıllık takım Shaktar diye yok abi anlatamadık. Vitor iyi hoca herşeyi deneyen, hırslı, duygulu hoca. 4-4-2 oynamadık geçen sene herkes yalvarıyodu 4-4-2 diye bu sene oynuyoruz yok başarılı olduğumuz taktik belli yok 4-4-2 oynayamayız. Bir sabır be kardeşim. Bir sabır.

    Adamlar kadro dizip Cl de yarı final neden olmasın diyordu ciddi ciddi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlar 1-2 yenilgiye gidiyorlar buralardan, ortalık temizleniyor. İyi de oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim taraftarda var. Çok bilmiş ve çok yazan karşı takım taraftarları da var. Anlatamıyorsun. Öbür taraftan yorumcular Trabzonsporun tarihi başarısızlığı hakkında nerde yazılar eleştiriler. Fenerbahçe kadar eleştirilmez.
    Futbol parayla oynanan bir oyun değil, öyle olsa bile PSG, MANCITY, CHELSEA 1 günde bu duruma gelmediler.


    Shakhtar maçına baktığımızda biz aslında fena oynamamışız diyebiliriz(Ersun hoca zamanın ARSENAL veya SALZBURG maçına bakarsak). Shakhtar kaçıncı torbadan katılacak bilmiyorum ama umarım rakip takımın grubuna düşer. Onlar daha hazır olmaları durumunda bile shakhtarla nasıl oynayacaklarını görürüz.
  • Şaktar maçında alenen belli oldu takım daha oturmamış ve harbi harbi zamana ihtiyacı var. Bu zaman 3 lig maçı ve 2 avrupa kupası maçlarında zaten yerini bulacaktır. Bugün rakip belli olsun her iki maçtada 3-4 gol atalım bak takım nasıl coşuyor. bu takım başında TD olmadan ligde 2. olur zaten . EE başındada TD var o zaman nisan da şampiyonuz
  • En nefret ettiğim taraftar tipi valla,hepsi mourinho sanki,man city yıllardır almadığı yıldız kalmadı,gruplardan bile çıkamıyor çıksa da ıkına ıkına çıkıyor,futbol ssadece yıldızlara bakmaz,sistem ve birbirine alışma,takım olma daha önemlidir,dün rabotnicki trabzonu eledi mesela bu bile açıklayıcı olmuştur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece taraftar değil, spor yorumcularına da yöneltmek lazım bu soruyu. Astılar kestiler resmen Fenerbahçe'yi. Hoca oyuncularım ile gurur duyuyorum diyor, Rıdvan ile Güntekin 3-0'ın gururu mu olurmuş diyorlar. Biraz da Trabzon'un elenmesini yorumlasınlar ya?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.