Şimdi Ara

NET::ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID Hatası Çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • NET::ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID Hatası Çözümü

    NET::ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID hatası, bir web sitesinde hâlihazırda SSL sertifikası yüklü olsa da kullanıcılar tarafından zaman zaman alınabilmekte.

    NET::ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID hatası, bir web sitesinde hâlihazırda SSL sertifikası yüklü olsa da kullanıcılar tarafından zaman zaman alınabilmekte. Bağlantınız güvenli değil hatası ürkütücü görünse de paniğe kapılmanıza gerek yoktur.

    Daha yalın bir şekilde ifade etmek gerekirse gizlilik sertifikası hatası, tarayıcınızın bir web sitesindeki sertifikanın geçerliliğini tanımadığı anlamına gelir. Güvenli bir internet gezintisi sağlamak için tarayıcılar bu tür hataları kullanıcılara gösterirler. Bu uyarılar sayesinde güvenli bir web sitesine erişip erişmediğinizi bilir ve bilinçlenirsiniz. Ancak hatanın görüntülendiği web sitesinin sahibiyseniz birçok farklı çözüm yolu vardır.

    Google Sorun Giderme olarak bu makalede size; NET::ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID hatasının ne anlama geldiğini, hangi tarayıcıda nasıl görüntülendiğini ve olası nedenlerini anlattık. Ayrıca sorunun çözümü de yine makalemizde. Lafı uzatmadan devam edelim ve şu lanet olası sorunun yapısını ve çözümünü anlatalım.


    NET::ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID Hatası Çözümü








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.