Şimdi Ara

Netflix, duyurdu: Hesap paylaşımı resmen sona erdi! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
10
Favori
22.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Amerikada 15 $ falandı herhalde 2 kahve parası.Zaten bu tarz şifre ve katalog kısıtlamalarını bizim gibi 3.dünya ülkelerine uyguluyorlar.Paramız değersiz olduğundan kârlı bir pazar değil Türkiye.

    Özellikle öğrenci tayfadan iptal edenler olur...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun o zaman sıra türkiyeye de gelir diğer ülkelere de.. Aslında beklenmedğik bir şey değil çünkü biz insanların iyi olanları süistimal edecek derecede sömürme güdümüz var! Eh bu kada özgün kaynağı açarsanız sonuç bu şekilde olması kaçınılmaz! Geçmiş olsun

  • Bir insan Netflix'e neden para öder ki?


    Ya da Disney Plus.


    Hepsi para tuzağı ve pişmanlık.


    Aynısı BeinSports/Tods içinde geçerli.


    Korsan yayınlar 1080p yayın verirken, paralı platformlar özellikle de Tods maçları 480p verip 2 dakika geriden veriyor.

  • Hesap paylaşımı diye bir şey yoktu zaten aile üyeliği diye bir olayı yoktu netflix'in. Saçma salak bir sistemleri var,k tv de izleyebilmek için en yüksek paketi alıyorsun ve sana 5 cihaz hakkı veriyor. E millet de payaşıyor. O zaman uygun fiyata 4k seçeneği sun tek ya da en fazla 2 cihaz seçebilirsin de sürekli ip kontrolü yap olsun bitsin. Bir tv bir mobilde kullanırsın.


    Youtube aile de öyle böyle saçma sapan sisteme sahip, normalde aile içi almıştım ama boşta 2 tane yer vardı. adi arkadaşımı ekleyeyim diyorsun aile üyesi yapıyor onu da, aile hesabına ortak bişi atacam ya da açacağım herkes görüyor. Arkadaşımdan kaçırdığımdan değil yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez ama sistem saçma.


    En güzeli spotify'dı olması gereken o, hesaba tanımlanan premium özelliği. Ama o da zaten engelleme işiyle uğraşıyordu son zamanalarda.



    Ben zaten izlemiyorum netflix. Ama annem sürekli evde yatalak Anneannemle ilgilendiği için, can sıkıntısından mecbur izlediği tek platform. Ortak hesap vardı, mecbur netflix'in en boktan kaliteli hesabını alıp 4k tv de 360p izleyeceğiz herhalde ya da iptal edeceğiz. Netten indiririm artık annem için diziler.




    Diğer ülkelerde abone kazanmışlar ama Türkiye'de abone kaybeder. Adam gibi hesap planı çıkartmadıkça da kaybedeceğini düşünüyorum. Diğer ülkeler maddiyattan dolayı değil, dediğim gibi 4k izlemek için alıp paylaştığı için yapıyordu bu paylaşımı muhtemelen. Ve amann parası neyse alırım demiş almıştır ve aboneleri artmıştır. Biz iliklerimize kada korsan yayın izleyen nesiliz geçmişte. Hele şu ekonomik ortamda kimse gidip de ekstradan üyelik almaz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 21 Temmuz 2023; 3:37:8 >




  • Çok iyi olmus. Keyif isi bu. Paran yoksa izleme. Netflix gelirlerine çok agir geliyor idi bu paylaşım zaten. Bir uyeligi Türkiye den alıp dünyanın 7 ucuna dagitiyorlar idi. 50 kısi kullanıyordu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Standart paket kullanicisiyim sanırım 99 TL. Millet 100 TL den kacmaya dünden razı imis. 1 paket sigara 50 TL nerdeyse. Hiç oraya 1 ay da giden 1500 TL den kaçma yi dusunmez bende içiyorum bu arada :) 1 ay da 1 tavuk döner az yiyim de keyifle izleyim demez. Ama 100 TL için yer halukar da feryat eder. Dizi film vs. Siteleri 2010 larin basinda kaldı. Keyfinize bakın 100 TL kimseyi aç acikta bırakmaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shankssan kullanıcısına yanıt

    Mesele 100 lira değil ki. Mesele 100 liraya deyip değmeyeceği hocam. Aylık 100 lirayla kimse açıkta kalmaz ama hayrın değmeyecek içeriğe de 100 lira verilir mi onu sorgulamak lazım.

  • The Mühendis kullanıcısına yanıt

    Bu gorus farklilik gosterebilir haklisiniz. Ama 100 TL ye artık bir çok sey in degmedigi konusunda hem fikiriz dır sanırım. O yüzden pek bir önemi yok benim gözüm de :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrenciler iptal etmez öğrenciler gördüğüm en çok para harcayan kesim, 10 yıl konya da kaldım konya da üniv de okudum yaptıklarını görsem aklın şaşar, Ben buna para vermem diyeceğin her şeye adamlar para veriyorlar. Ben öğrencilerin iptal edeceğini düşünmüyorum. 97 tl bile 2 paket sigara parası olmuş.

  • The Mühendis kullanıcısına yanıt

    İçerikler için değer hocam güzel içerikleri var, Korsan da kullanabilirsiniz ama Mobil cihazlarda korsan kullanmayın pil tüketimini artırır 100 lira tasarruf yaparken 2-3 bin tl lik pil yıpranmaya başlar.

  • TulparHAN kullanıcısına yanıt

    içeriği biliyorum hocam ben ilk çıktığında almıştım olmuştur 5 6 sene sanırım. Ama her gün izleyen biri için içerik yeterli değil malesef. Çoğu içeriği 10 20 dk izleyip bırakıyorum sarmadığı için. Kaliteli içerikler de geldiği gibi bitiyor. En iyi noktası rahatlık. Hayatımı bilgisayar başında geçiren biri değilim koltuğa uzatım tek tuşla tvde açabiliyorum içeriği. TV mde disney plus yok. Olsa ondan devam etmeyi düşünürdüm açıkçası. Karşılaştırılacak çok platform var artık. Amazon primeda içerik az kalite fazla. Blutvde içerik çok az yine kalitesi iyi. Disneyde içerik ortalama kalite ortalama. Netflixte de içerik çok fazla ama kalite tek tük çıkıyor malesef. sigara örneği veriyor herkes ya da dışarı 1 gün çıkma diyor ama ben zaten evliyim eşim çalışıyor ben mühendisim ona rağmen sigaramız yok dışarı desen çıkamıyoruz zaten pahalılıktan. O yüzden 100 lira bile düşündürüyor insanı açıkçası. Dediğiniz gibi öğrenci adam iptal etmez çünkü ev geçindirmiyor sorumluluğu az ve harcayacağı şeyler az eğlencesine harcıyor. Malesef türkiyenin durumu bu 100 lirayı bile düşünüyor insan ev geçindirmeye çalışırken.





  • The Mühendis kullanıcısına yanıt

    BEN Sipay diye bir şey buldum PAPARA gibi BDDK onaylı banka sistemi, %60 iade yapıyormuş bilginiz olsun, 131 tl yerine 78 tl, 97 tl yerine 54 tl falan oluyor.

    Ben evden çalıştığım için netflix vs bana şart araştırıyorum bakalım en ucuz nasıl halledeceğiz

  • berkay956 B kullanıcısına yanıt

    bana geldi hocam mail



    Netflix, duyurdu: Hesap paylaşımı resmen sona erdi!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 21 Temmuz 2023; 10:4:37 >
  • ben 1 2 yıl izledim tekrar almak yerine bir gruba girmiştim dün sonlandırdık. 2 yılda adam hiç mi dizi çekmez film çekmez çok az ekleme olmuş . resmen kore dizisi çöplüğüne dönmüş netflix. önermem para vermeye değmez




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrelll -- 21 Temmuz 2023; 11:44:34 >
  • Arkadaşlar akşam böyle bir uyarı geldi. Şimdi biz 3 yıldır ortak hesap kullanıyoruz sosyal medyadan tanıştığımız dört arkadaş olarak. Dün akşam sağdaki "şimdi değil" yazan seçeneğe tıkladım ve normal izlemeye devam ettim. Şimdi hesabın asıl sahibi diğer ortak arkadaş soldaki "netflix hanesine ait cihazları onayla" seçeneğine tıklarsa biz erişemiyormuyuz ? Akşam gidince TV den deneyeceğim bu sabah hesap sahibi arkadaş soldaki seçenekten onay vermiş hemen akabinde baktım mobil uygulamadan sorunsuz giriş yaptım. Acaba IP adresi farketmeksizin bu şekilde onay verdiğimizde yine izlemeye devam edebilirmiyiz ?


    Netflix, duyurdu: Hesap paylaşımı resmen sona erdi!




  • Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

    Yılların eskimeyen sitesi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alexander vasilievich A kullanıcısına yanıt

    hocam sistem şöyle çalışacak sanırım. şimdi bu tvye onay verince ip ve konum tespiti yapacak. sizin hanenizi bura olarak tespit edecek. bundan sonra diğer ortak kullanıcılar farklı ip( konum) sabit bir cihazdan tv gibi girince onu engelleyecek.

  • kacanga kullanıcısına yanıt

    mesela otobüsle bir yere seyahat ediyorum. ne olacak o zman?

  • berkay956 B kullanıcısına yanıt

    Şuan kimse bilmiyor, Ben grubumdaki arkadaşların ücretlerini iade ettim.

  • berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Boş yorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.