Şimdi Ara

Netflix'e zam yolda: Abonelik fiyatları yakında artacak! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
6.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Youtube premium
    Spotify
    beinconnect
    blutv(hb verdiği için ucretsiz sayilir izlemiyorum gerci)
    Turkcell tv premium
    Cok nadiren exxen
    Gain almayi dusunuyorum kisa sureli oguzhan ugur için
    Derken bayagi para tutuyor bu işler iclerinden en hak eden youtube premium net hemde.
    Avatar i izleyecektim apple tv de kiralayip 5tl ye sonra film chnmide vardi kalite iyi sayilirdi fakat son 1 saati ismi gibi cehennemdi yogun zaman desem gece 1 den itibaren tikandi. Filmin en duygusal yerlerinde takila takila filmi pic etti. Keske ona da 5tl verip kiralayip adam gibi izleseydim. Trntende indirebilirdim ama netflix i 2018den buyana araliksiz kullandığımdan flash bellek falan ugrasmiyorum.
    O kadar platform arasinda yine hic birisi netflix kadar genis icerige sahip degil onlarda aradığımı bulamiyorum. Belgeselleri bile inanilmaz görüntü kalitesi var. Iste temin flmchnmn de öyle takilma durumu olunca (reklam isi sorun degil zaten iki tane cikiyor) ama takilma durumundan sonra netflix iyi ki var dedim resmen. Ortaklasa kullandigindan sorun değil. Bireysel olsa ayda 200tl fazla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Alkımm kullanıcısına yanıt

    Hocam ne gerek var 3 tane hesap açmaya, telefon aktif duruyorsa yakınınızda başkası bağlanmaya çalışınca linke tıklayarak 5snde onay veriyorsunuz zaten.

    Ben de babamla kullanıyorum ilk zamanlar anlamadığımız için babam telefonla arayıp onay lazımmış diyordu şimdi eğer onay gerekirse daha beni aramasına gerek olmadan 10.snde onaylamış oluyorum, onay verdiğim şeye ip ban fln atmadıkları sürece beni asla kısıtlayamazlar sadece 10sn zaman kaybı yaşatmış oluyorlar 15günde bir vs. Zaten öyle birşey yaparlar ve çok fazla tv değiştirdiniz artık değiştiremezsin gibi bir ibare görsem 5 Yıllık üyeliğimi 1dk bile düşünmeden kapatırım. Kapatmak için onu bekliyorum açıkçası güzel bir bahane olur şuan ilk göz ağrısı diye kıyamayanlardanım :)

  • edibedi kullanıcısına yanıt

    Ben uğraşamam onayla 10 dakika da bir onay geliyor denedim onu sinirlerim bozuldu. Babamın tv SEG marka sanırım arka planda uygulamayı ara ara kapatıyor bu yüzden sürekli bildirim geliyor. Kayın valide de tv yi kapatıyor 1 saatte bir açıyor.  Sabrımı denediler bu olaylar sırasında birde eşim açmaya çalışırsa mesaj yağmuru başlıyor. Çabuk sinirlenen biriyseniz hiç tavsiye etmem.

  • Tek ekran ve uhd seçeneğini satışa sunması lazım. 4 ekrana boşuna para veriyoruz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İptal ettim kafa rahat. Her halta abone oluyorum ayda 500’ü bulacaktı neredeyse. Şu an sadece spotify, youtube ve amazon var. Hepsiburada, disney ve netflix’i iptal ettim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.