Şimdi Ara

Netflix şifre paylaşımını engelleyince yeni abonelikler iki kat arttı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
3.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

    32 yaşındayım şimdiye kadar toplum içinde alenen sevişen eşcinsele hiç denk gelmedim.

  • yakında o da son derece yaygın hale gelecek ama çocukların kafalarını karıştıran karşı cinsmiş gibi davranan erkek ve kadınlar. Şimdi bunlar meme yaptırıp kadın kıyafeti giyince ben kadınım diyor ya, işte küçük çocuk bunu yemiyor.


    Kadınlarla erkeklerin dizilerde öpüşüp sevişmesi bile çocuklar için son derece tehlikeliyken kadınlarla kadınlar, erkeklerle erkekler çıktı şimdi de. Dizide filmde öpüşüp sevişmekle sokakta bunu yapmak arasında hiçbir fark yok. Kimse de bana çıkıp "çocuğunu kontrol et o zaman o dizileri seyrettirme" demesin eline tableti telefonu alan çocuğun asla kontrol altında tutulamayacağını herkes biliyor. Zaten burada bir ilerleme sıkıntısı var. Eskiden kadınlarla erkeklerin toplum içerisinde ve dolayısıyla filmlerde-dizilerde sarılması bile ciddi tepki çekerdi, şu an öpüşmeleri sevişmeleri normal kabul ediliyor. Topluk için de aynı durum söz konusu. Çok yakında Türk dizilerinde de başlar bu saçmalık. Ha TV'nin tek sorunu bu mu? Tabii ki hayır, bir sürü saçmalık dönüyor o dizilerde. Benim derdim bunlara bir de topluğun eklenmemesi. Ben "sempatik" rollerde topluk icra etmeyip top olduğu hal ve hareketlerinden belli olan karakterlerin var olmasından da rahatsızım mesela, çocuklara top olmanın kabul edilebilir bir şey olduğunu anlatıyor çünkü bu tip karakterler.


    Dört duvarının arasında istediği haltı yesin kardeş. Ben sokakta görmek istemiyorum, sokağa çıkarken erkek gibi giyinsin. Dış dünyaya top olduğunu ilan etmesine dış dünyanın ihtiyacı yok.





  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

    Elbette kaçacağım ve uzaklaşacağım sen ve senin gibi düşünen insanlardan. Cinsel yönelim ile olabildiğince saçma sapan şeyleri kafanda eşleştirdiğin yetmiyormuş gibi bunun doğru olduğuna da beni ve buradaki arkadaşlara inandırmaya yada ikna etmeye çalışıyorsun.


    Ben Norveç'te yaşıyorum. Şimdiye kadar bir tane insan görmedim insanların cinsel yönelimine saygı duymasın. Tartışılacak bir konu değildir çünkü.

    Yunanistan'da bulunduğumda bile görmedim. İrlanda'da Galway bölgesinde işe alındığımda da hiç kimse bana cinsel yönelimimi sormadı.


    Norveç ve gelişmiş ülkelerde çocukların hakları kadın ve erkeklerden önde gelir. Araştırmayı seven biri isen biraz araştır Norveç yasalarını.


    Ondan sonra diyebil ki işte LGBT bireyler çocukların kafasını karıştırıyor rererö.


    Buna anca sen ve senin gibi kendini geliştiremeyen ve öz eleştiri yapamayan kişiler inanır ve inanmaya devam eder.


    Netflix şifre paylaşımını engelleyince yeni abonelikler iki kat arttı 





  • IceRulez kullanıcısına yanıt
    Halen cinsel yönelim diyorsun. Kendi cinsine yönelmek de hayvana yönelmek de, karşı cinse yönelmek de cinsel yonelimdir. Ben sadece karşı cinse yönelmeyi normal buluyorum, sen kendi cinsine yönelmeyi de normal buluyorsun, zoofil hayvana yönelmeyi de normal buluyor. Biz burada bunu tartışıyoruz. Ben sana diyorum ki batı da bozulmadan önce toplugu hastalik olarak görüyordu. Şu an zoofiliyi normal giren ve eylemler düzenleyen insanlar var aynı 50lerde 60larda topluk için aktivizm yapanlar gibi. Ben sana bunu anlatmaya çalışıyorum. Aynı zoofiller gibi normal dışı bir temayulleri var bu toplarin ama zoofili kötü topluk iyi diyorsun. Zoofil de sana demez mi hani benim haklarım diye? Nekrofil ne diyecek o zaman? Ya pedofil?

    Norveçli insanlar birbirlerinin cinsel yönelimleriyle ilgilenmiyor çünkü birbirleriyle ilgilenmiyorlar. Kişisel mesafe 5 metre.

    Burada sabahtan beri manasını bilmediğin kavramlarla bana ders vermeye çalışıyorsun sonra bana kendini geliştirmekten dem vuruyorsun mesela. Adama demezler mi sapikligin ne demek olduğunu bilmeyen adam utanmadan nasıl ağzını açar da konuşur diye? Kalıbını başarım cinsel yönelim ifadesini hiç kircalamadin şu ana kadar. O yonelim ne demek diye hiç düşünmedin, bir dogma olarak alıp kabul ettin sadece. Geç değil ama kardeş, normal bir insan olmak zorunda de değilsin bunları anlayabilmek için, yeterki beynini kullanmak iste.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    Ha desene ben cinsel yonelimin ne olduğu bilmiyorum. :+)) Boşuna dil döktük o kadar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • IceRulez kullanıcısına yanıt
    Evet bilmiyorsun. Sadece senin pozitif olarak gördüğün şeyler değildir yönelim. Ağaca hallenen adamın yönelimi ağaçtır.

    Bak ben mesela normal bir insan olarak karşı cinse yöneliyorum. Adı üzerinde, yönelim, ama mesela bir top kendi cinsine yöneliyor, bak gene yönelim. Pedo da ergenlik öncesi çocuklara yöneliyor, bak gene yönelim. Bunların hepsinde amaç cinsel ilişki kurmak olduğu için bunlar cinsel yönelim oluyor. Bana göre bu üçünden sadece biri normal ikisi hastalıklı, sana göre ikisi normal biri hastalıklı. Sen hastalikli olarak gördüğün yonelimlere yonelim değil başka bir şey diyorsun.

    Bak sekiz kez falan açıkladım, anla artık lütfen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AREryilmaz -- 17 Haziran 2023; 23:49:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    Kardeşim oradaki yönelim demek tam anlamıyla yönelim anlamı taşımıyor. Cinsel yönelim kişinin yönelmesi değil o kişinin cinsel farkındalığı ve değiştirilemez tercihi anlamına geliyor.
    Ona yöneleyim buna yöneleyim diye bir şey yok. Nereden uyduruyorsun bunları. Hayal gücüne birisi dur demeli.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • IceRulez kullanıcısına yanıt
    Şimdi norvecte yaşadığına göre du snakker engelsk (shahha yaşasın sonunda biriyle Norveççe konuştum, ona da Norveççe denilirse)
    https://www.researchgate.net/publication/290839852_Is_zoophilia_a_sexual_orientation_A_study

    Şu linkteki abstracti oku. Orada bak şu sekilde bir cümle var:
    It was found that some people (the majority of the participants in the current study) have feelings of love and affection for their animals, have sexual fantasies about them, and admit they are sexually attracted to animals - three components that describe sexual orientation.
    Sıkıntı olursa şöyle cevireyim bu arada.
    Gördüğün gibi zoofili, en azından bu çalışmaya göre, bir cinsel yönelim. Ugrassam daha da bulurum bu arada.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    Uğraşsan bulamazsın çünkü cinsel yönelim olayını çok farklı anlamışsın. Değiştirilemez olan cinsel yönelim. Bunun dışındaki verdiğin saçma sapan zoofili örnekleri kişinin kendi tercihi ve mental bozukluğundan dolayı kaynaklıdır. Yeter artık biraz yazmadan düşün.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • IceRulez kullanıcısına yanıt
    Okudun mu sen o cümleyi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    Affection , fantasy ? Bunun cinsel yönelim ile alakası yok be kardeşim. Bir şeyi anlamak istemiyorsan yapacak bir şey yok. Orada diyor ki kişinin bu şekilde fantezisi olabilir. Lgbt bireylerin cinsel yönelimi fantezi değil. Mental hastalık değil değiştirilebilir değil. Yeter artık anla !!

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • IceRulez kullanıcısına yanıt

    Aynen kardeş makaleyi yazan araştırmacı bu konuyu senden daha az biliyor, onaylayıp yayınlanmasına müsaade eden hakemler de bu duruma göz yumuyor. IceRulez bir şeyin yönelim değil de hastalık olduğunu söylüyorsa öyledir çünkü. Chomsky gibi adamsın çünkü sen.

  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    Be zir cahil sen benim neler yaşadığımı nereden biliyorsun. Lgbt bireyi olarak benden nasıl daha iyi bilebilir beni ve diğer lgbt bireyleri ? Anlamak istemiyorsun, düşünmüyorsun. Düşünmek istemiyorsun. Gerçeği kabul etmek istemiyorsun. Gelişmiş ülkeleri örnek al ve düşün neden aklımız fikrimiz cinsellikte bizim orta doğuda diye. Çünkü size böyle öğretildi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • IceRulez kullanıcısına yanıt

    Kardeş senin cahil diyebileceğin adamlardan değilim ben. Ben lgbt bireyi olan seni biliyor ve anlıyorum. Bunu söylerken hayatta yaşadığın sıkıntılardan falan bahsetmiyorum tabii. Beni de ilgilendirmiyor zaten onlar. Sen kendi cinsine (veya kendi cinsine de) ilgi duyuyorsun, yanlışsam söyle. Yönelim açısından konuşuyorum sadece kendini ne olarak hissettiğin değil buradaki konu, kestirip sonra kadınlarla ilişki yaşayanlar da var sonuçta her çeşit mevcut. İşte bu senin cinsel yönelimin. Ben sana sadece seninki bir cinsel yönelim demiyorum, zoofilinki de bir cinsel yönelim diyorum, pedofilinki de bir cinsel yönelim diyorum. Avrupada zoofiliyi normal kabul eden ve yüzlerce yıldır yaygın bir şekilde uygulayan topluluklar var. Bu topluluklar nazarında zoofili aynı senin nazarında topluğun son derece normal bir şey olması gibi son derece normal bir şey. Ben sana topluk sapıklıktır dediğimde senin verdiğin tepkiyi birileri bunlara zoofili sapıklıktır dediğinde bunlar da veriyor.


    Sen kendin öyle olduğun için olaya duygusal yaklaşıyorsun, aklı mantığı ve bilimi (işine geldiği yerde) tamamen hiçe sayıyorsun. Düşünmek istemeyen sensin.


    Bak orada araştırmacı zoofilinin bir cinsel yönelim olduğunu yaptığı araştırmayla savunuyor. Bilimsellik yönünden herhangi bir problem görmeyen hakemler de çalışmanın yayınlanmasına müsaade ediyor. Eğer konuyu daha iyi biliyorsan reddiyeni yaparsın, bilimselliğinde bir sıkıntı yoksa yayınlanır.


    Bilim senin duygularını takmıyor yani kardeş. Bu konu ama politik ve duygusal bir konu. Ben konuya taraf olmadığım için duygusal davranmıyorum, aramızdaki fark da bu, tabii sen kullandığın kelimelerin manalarını falan da bilmiyorsun genellikle de senin için sıkıntı yaratan esas şey duygusal yaklaşman.





  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

    Bak dostum beni anladığın yok. her şeyi birbirine karıştırıyorsun. Zoofili misin onu da bilmiyorum. Beni mental hastalıklar ilgilendirmiyor. Verdiğin örneklerin hepsi mental hastalık kategorisinde. Kesinlikle cinsel yönelim ile uzaktan yakından alakası yok. Fantezi olan bir şey cinsel yönelim olamaz.


    Sonradan lgbt olunmaz bu doğuştan olur anlamaya çalışırsan sevinirim.



    Ben hiç bir konuya duygusal yaklaşmam özellikle işin içinde sağlık ve cinsellik varsa. Dolayısı ile sabaha kadar mental rahatsızlığın cinsel yönelim ile alakalı olduğunu araştır bir tane bilimsel makale bulamazsın.


    Partiden başladık zoofiliye geçtik bütün tuşlara basa basa ilerliyorsun.


    Bak tekrar söylüyorum ve artık sıkıldım samimi söylüyorum.


    Cinsel yönelim bir tercih değildir. Verdiğin örnekler mental hastalıktır.


    LGBT bireylerin mental hastalıkları yoktur. İnsanların kimi sevdiği kimi sevmediği nelerden hoşlandığı hiç kimseyi ilgilendirmez kişinin kendisini ilgilendirir.


    Çevrenizde size öğretilen ve dayatılan bu lgbt düşmanlığını biraz daha detaylıca araştırmanızı tavsiye ediyorum. Zamanında ırkçılık da çok normal karşılanıyordu.


    Gelişmiş ülkelerin gelişmiş olmalarının sebebi insanı hakların ve hukukun üstünlüğünün olmasından kaynaklıdır. En önemli temeli budur.


    Gelişmekte olan ülkelerin gelişemiyor olmalarının sebebi ise insan haklarının bulunmaması ve hukukun üstünlüğünün olmamasından kaynaklıdır.


    Türkiye gelişmekte olan bir ülke konumunda ve ben gelişeceğini düşünmüyorum. Çünkü işverenim benim instagram profilimdeki lgbt bayrağını görüp beni işten çıkarabiliyor.


    Anlıyor musun ? LGBT bireyler yaşamak için neler yaşıyor sen biliyor musun ? Bir kere en yakın arkadaşları aileleri ve komşuları tarafından ayrımcılığa uğradıkları için ömrümüz psikolojik anlamda terapi almak ile geçiyor. LGBT diye kiraya vermiyorlar mesela. Kaç tane arkadaşım yaşadı bu durumu. İnsanların akılları fikirleri cinsellik çünkü. EVLİ ve HETEROSEKSÜEL bireyler rahatsızlık veremezler mi ? Gayet verirler.


    Çok örnek var ben sana hayat hikayemi anlatsam burada oturur ağlarsın benimle birlikte.

    Ben celal şengör ile mailleşmiş, Türkiyede su tüketimini azaltmak için tema vakfına ve diğer kurumlara proje sunmuş birisiyim arkadaşımla.

    Celal hoca itüdeki su mühendisi defne orhon'a projemden bahsetti ve randevu ayarladı.


    Ama biz gitmedik. Gidemedik. Neler neler var böyle sayayım mı hepsini bilmek istersen seve seve anlatırım.

    Ben 15 yaşımda anne ve babama berkaydan hoşlanıyorum hoş çocuk dediğim için benden nefret ettiler. Babam bana fiziksel ve psikolojik olarak istismar uyguladı. Annem görmezden geldi. Mental fiziksel ve finansal anlamda şiddete uğrayarak büyümeye çalıştım.


    Dolayısı ile bunları yaşayanlarla 5 dakika bile konuşmamış senin gibi insanlar anlam kargaşası içinde boğuluyor ve beni benim gibi lgbt bireyi arkadaşları da gereksiz üzüyorsun kırıyorsun.


    Acaba pedofili sapıklar, tarikat üyelerinin çocuklara uyguladığı istismarlar , cahil ailelerin çocuklarını fiziksel ve psikolojik anlamda uyguladığı istismarları görüyor ve bu konuda bir tepki koyuyor musun merak ediyorum.


    Din çatısı altında bu ülkede kaç tane kız ve erkek çocuğuna cinsel istismar uygulandı senin haberin var mı ?

    Ülkenin durumu içler acısı ve cahillik hat safhada.


    Diyeceklerim bu kadar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IceRulez -- 18 Haziran 2023; 0:52:36 >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.