Şimdi Ara

NETFLIX VE DISNEY’İN ŞU YAPTIĞINA BAKIN (The Walking Dead Dizisi'nin Düşük Görüntü Kalitesi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • NETFLIX VE DISNEY’İN ŞU YAPTIĞINA BAKIN!

     

    The Walking Dead Dizisini Düşük Görüntü Kalitesinde İzletme Ayıbı

     

    Her iki kanalda da aboneliğim var. Negan’ın yaptıklarından sonra ara verdiğim The Walking Dead dizisini özellikle internetten indirme zahmetine girmemiştim, nasılsa bu iki kanaldan birinden kaliteli bir şekilde izleme imkânım var diye. Fakat ne yazık ki, bu mümkün olamadı. 9. Sezonu açtığımda çok düşük netlikte bir görüntüyle karşılaştım her iki kanalda da. O kadar ki, HD diye etiketledikleri görüntü 720p bile olamaz. Belki 480p’ye daha yakın.


    E ayıptır ama, o kadar yüksek ücretler alınıyor insanlardan (özellikle aylık 229 liralık Netflix Ultra Hd 4K paketinden) ve tüm internet ortamında dizinin indirilmesi ve izlenmesi engelleniyor. Ama parasını ödeyenlere de bu düşük kaliteyi mi layık görüyorsunuz!? Ve o kadar da eski olmayan ve en popüler dizilerden birisi için bunu yapıyorsunuz!


    İnternette online olarak mevcut değil bölümler. Pek öyle kolayca (hele yüksek kalitede) indireceğiniz yer de yok gibi. Çok öncelerden PeacockTv kanalına ücretli üye olmuş (yasal ve resmi site) ve plus üyelerine indirme imkânı da sunduğu için, o yıllarda akış kanallarına daha gelmemiş bölümlerini indirip hazır etmiştim.


    Şuraya bakın ki, keşke 9, 10 ve 11. sezonun hepsini indirseymişim. O zaman için mevcut olmayan 11. Sezonun 9. bölümünden final bölümüne kadarını indirip bırakmıştım. Şimdi o videolara bakıyorum ki her biri 5 GB’dan fazla ve görüntü kalitesi cam gibi net 1080p videolar.


    Yazık, gerçekten çok yazık. Her iki kanalın da kalitesi o kadar düşük ki, izleme keyfini ciddi olarak bozuyor. Ne yazık ki, izlemediğim 9, 10 ve 11. Sezonların bölümlerini PeacockTv kanalına plus üye olarak da indirme imkânım kalmamış. Dizi platformda artık mevcut görünmüyor her nedense. (Muhtemelen yapımcı firmanın isteği sebebiyle) Bu durumda izlemediğim bölümleri temiz ve net görüntü kalitesi verebilecek, izleme keyfini bozmadan izlenebilecek ve indirilebilecek tek yerin ise torrentgalaxy olduğunu üzülerek gördüm.








  • bu kanıya nerden vardınız ki? twd'nin tüm bölümlerini izledim bitirdim netflix üzerinden, böyle bir şeyle karşılaşmadım. gayette HD idi görüntüler.

  • dostum aslın da kalitesi çok iyi senin o pixelleri gördüğünü zannettiğin şey bir çeşit filtre yayıncı bunu bilinçli yapıyor ben yıllardır torrentten indirerek izledim pürüzsüz bir görüntü hiç ama hiç yok

  • Izlediginiz cihazi değiştirmiş miydiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.