Şimdi Ara

Netman 100 Mbps 99,90 TL (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
373
Cevap
16
Favori
26.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kullananlar nasıl memnun mu? netspeed'in yeni fiyatından sonra arayış içerisindeyim, daha önce internet kutusu kullandım ama çok kesinti ve stabilite sorunu yaşadım, alt yapım ftth daireye kadar fiber.

  • teşekkürler hocam, ik'da kesintilerden illallah etmiştim burada sorun yok madem geçeyim bende, akşamları arkadaşlarla online bf1 falan oynuyoruz pingler çok yükselir mi sence?

  • diemcizone kullanıcısına yanıt

    www.fixnet.com.tr 200Mbps 219.90TL Ona bakabilirsin. Alternatif 200+ İçin tbtnet bakabilirsin. ama ucuz istersen netman bakabilirsin hocam.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-582D8DE36 -- 23 Haziran 2023; 15:44:14 >
  • 1 haftadır zorla geçmeye çalıştığım firma. Whatsapptan yazıyorun 2 3 gün üstüne bile cevap yazmıyorlar zoraki bir şekilde müşteri temsilcisini arayıp işlem yaptırmaya çalışıyorum. O bile o kadar isteksiz ki...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Müşteri hizmetleri sorularıma cevap vermiyor sadece geçiş işlemi değil

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Netman 100 Mbps 99,90 TL
    Başka firmadan geçeceğim 3 ay doldup dolmadığını kontrol için xdsl numaramı istediler ondan sonrası yok

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sağ olun hocam ama kullandığım firma pananet 200 binin altında diye göstermiyor sanırım. 3 ayı zaten geçtiğini biliyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fiyatlar en son ne zaman güncellendi? Bir zam olacak mı yakında?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi abonelik için görüştüm arkadaşlar. Tt toptan fiyatlara zam yaptığı için bizde fiyatları guncelleyebiliriz dediler. Bilginize


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pananete geçerken olumsuz bir deneyim sonucu 3 aylık sürem bittiği gibi bu firmaya geçiş için yazdım. 15 gündür bir geçişi halledemediler. Bir yetkilileri görüyorsa lütfen firmalarına birazcık kurumsallık katsınlar. Müşteri hizmetleri olaylara tam vakıf değil resmi bir dil kullanamıyor. Yani 15 günde bir firma tamamen elektronik bir ortamda gönderilen belgeleri düzenleyemez mi? 15 gündür internetim yok bana diyorlar ki sözleşmeniz onaylanmış sisteme girilecek belgeler arasında yer alıyor belgeleriniz. Kaç aboneniz var ki 15 gündür girilemiyor bu belge?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • asla tavsiye etmiyorum! indirme yaptığını algılayıp hızını düşürüyor. 5 tane p2p aktif. hızları toplam 0KB. 1 saat falan indirdi sonra hepsi birden pat diye durdu. ayda yılda bir bişey indirecez onu da engelliyorlar.


    fifa mobile takılıyorum tek oynadığım oyun, onda da pingden oynanmıyor. 70den 250 lere fırlıyor anlık...


    3 ay dolsun başka firmaya geçiyorum. uygun diye de beni limitleyemezsin! ben daha önce böyle şeylerle hiç karşılaşmadım! telekom, superonline, netspeed... hepsi vdsl... ama bu altyapı neyse onu vermiyor.

  • Bianconero kullanıcısına yanıt
    Ben VDSL e bile geçemedim siz ona şükredin. 1 ay oldu adsl olan hattımı VDSL yapın dedim. O gün bugündür oyalıyorlar. Yok port açılmadi yok bayram geldi. Eskiden WhatsApp hattında anında dönüş olurdu. Şimdi artık hiç sallamiyorlar bile kendi kendimize konuşuyoruz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.