Şimdi Ara

Netmaster Cbw-383z4 Erişim Denetimi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar daha önceki modemimde uydunet cbw-700v de erişim denetiminde modeme bağlı olan tüm kullacıları görebiliyordum fakat yeni aldığım Cbw-383z4 modemde erişim denetiminde sadece kendi bilgisayarımı görebiliyorum bağlı olan herkesi görmek istiyorum bunu nasıl çözebilirim teşekkürler.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: EnemyHunter

    Merhabalar daha önceki modemimde uydunet cbw-700v de erişim denetiminde modeme bağlı olan tüm kullacıları görebiliyordum fakat yeni aldığım Cbw-383z4 modemde erişim denetiminde sadece kendi bilgisayarımı görebiliyorum bağlı olan herkesi görmek istiyorum bunu nasıl çözebilirim teşekkürler.

    Sayın Kullanıcımız,

    Konuyla ilgili olarak 0216 366 66 96 numaralı destek hattımızı ararsanız kontrollerinizi sağlayarak yardımcı olabiliriz.

    Saygılarımızla,
    NetMASTER
  • konuyu hortlatıyorum belki ama bu sorun benim modemimde de var. bağlı cihazlardan kafasına eseni gösteriyor sadece. son güncellemeden sonra böyle olmuştu. uzun zamandırda böyle. 3. parti yazılımlarla işimi görüyordum ta ki pc ye format atana kadar. merak edip çözümü var mı diye araştırayım dedim bu konuyu buldum. herneyse bulunmadı mı bunun çözümü daha?
  • rocker005 R kullanıcısına yanıt
    Modem arayüzü çok iyi değil cihaz ismi filan da göstermiyor. Ben Advanced ip scanner programını kullanıyorum. Şunlara aynı anda baktım şimdi:

     Netmaster Cbw-383z4 Erişim Denetimi Sorunu



     Netmaster Cbw-383z4 Erişim Denetimi Sorunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriolet1981 -- 25 Eylül 2016; 1:17:59 >




  • bu konuda çok şikayet olmadığı için bi düzeltme güncellemesi çıkarmıyorlar sanırım. 3.parti yazılıma devam yine.
  • çözüm için net master ile iletişime geçin uzaktan bir tane firmware yüklüyorlar wifi kısmında erişim denetimi kısmı geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.