Şimdi Ara

Netmaster infinity 401 modem resetleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
55
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Şuan uydunet kullanıyorum türksat ın netmaster infinity 401 kiralık modemi var. Taahhütüm bitmek üzerinde olduğundan 2.el aynı model bir modem aldım. Modemi resetleyip bağlantı yapmaya çalışıyorum ama bir türlü bağlanamadım. Modemin üzerinde modem ismi olarak türksat kablonet 181 yazıyor ama resetleyip wifi isminden bağlanmak isteyince wifi listesinde ismi türksat kablonet 6642 diye çıkıyor ve modemin üzerindeki wifi şifresini girince de şifre hatalı diyor. Defalarca resetlememe rağmen neden modemin üzerindeki ismi çıkmıyor farklı bir wifi ismi çıkıyor ve neden modem üzerindeki şifre ile bağlanamıyorum anlayamadım. Yardım ederseniz çok memnun olurum.




  • 2024 yılında bu çöp modemle muhatap kılınmak ayrı bir olay.


    Benzer bir sorunu ben de yaşıyorum. Resetleyememe problemini de yaşadım hatta.


    İnternete bağlandığım sırada arayüze giriyorum, pat atıyor, bir daha giriyorum, pat atıyor. Bir kaç deneme sonrasında girebiliyorum.


    Diğer yandan bir şey farkettim. Bu modemle bağlandığımda pingim oldukça tutarsız oluyordu. Speedtestte ethernet kablolu bağlantıyla, yük sırasında 50-500ms arası pingler görüyordum değişken şekilde.


    Bir kaç kez kayıt bile açtım. Ancak bulunduğum yerin altyapısı kötü olduğundan (ofis-merkezi yerde) kabullendim.


    Geçen ethernet kablosuyla bir router cihaz girdim araya, wireless ağını genişletmek için. Bu cihazdan da bilgisayara ethernet bağlantısı yaptım, ne göreyim pingler dalgalanmıyor ve oldukça makul seviyelerde :)))


    Nasıl bir kafa, ne yaşanıyor inanın anlamıyorum hala. Modem üzerinden 500ms görürken, saçma sapan bir router aracı kılınca 20-30ms görüyorum...


    Geçen bir videosunu izledim infinity 401'in 12watt elektrik tüketiyormuş, modemler genellikle oldukça düşük elektrik tüketiyor ama bu modemi adam ölçünce şoka girmişti...



    Gerçekten muamma bir modem bu.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.