Şimdi Ara

Netspeed Rezilliği - Uzak durun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar netspeed internet kullanıcısıyım evimizi taşıdık 200 metre ileriye ne ise nakil işlemi yaptırdım adamlar gelip binaya kabloyu çekip bırakmışlar üstünede adımı yazmışlar (bina altında 100 lerce delikli bişeylerin bulunduğu yer)evde internet yok aradım müşteri hizmetlerini diyorki elektrikçi getireceksin o bağlayacak sizin eve ne alaka dedim ben size nakil ücreti ödedim ayrıca apartman görevlisi diyorki kardeşim ilk defa sen geldin böyle birşey için buraya normalde gelen ekip bağlayıp gidiyordu diyor bunu müşteri hizmetlerine söylüyorum ya ttnet müşteri değilsiniz ondan yapmışlardır diyor bide diyor ki isterseniz ben size ücreti karşılığında servis göndereyim bu ne rezillik ben nakil işlemi için zaten ücret ödedim dedim.



  • Nakil yaptığınızda adres ve port değişikliği için 30 TL alıyorlar

    Netspeed Rezilliği - Uzak durun


    Fakat hem nakil hemde eve kadar bağlantı için 100TL alıyorlar.

    Netspeed Rezilliği - Uzak durun




  • Türk telekom bile kendi müşterilerine böyle yapıyor bu tamamen gelen ekip'e bağlı durum. Bende netspeed kullanıcısıyım ne zaman nakil alsam aynı şekilde kablo bırakıp giderler bunu bütün iss'ler yapıyor ilk defa mı internet kullanıyorsunuz bilmiyorum ama durum bu. En son nakil işlemim de dairemde duvarda ki kablolar bağlı olsaydı grlen türk telekom ekibi 5 dakika da bütün bağlantını yapar giderdim demişti ama kabloları eski oturan kişi çıkartmış mecbur elektrikçi çağırdım bende.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır ilk defa kullanmıyorum daha önce defalarca nakil vs işlemleri yaptırdım adamlar bağlayıp gidiyorlardı sorunsuz kullanıyordum böylesini ilk defa yaşıyorum.
  • Sen bırak internetide kiradan kurtulmaya bak
    Evin bile yok senin nerene internet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelen ekipe bağlı bu iş. 3 sene önce vodafone bağlatmıştım gelen ekipteki arkadaş içeri kadar bağlantı sağladı. Ben hallederim dememe rağmen çekti kabloyu. Genelde kablonuz belirleniz adınız yazıp bırakılır bu böyledir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Paetzold

    Gelen ekipe bağlı bu iş. 3 sene önce vodafone bağlatmıştım gelen ekipteki arkadaş içeri kadar bağlantı sağladı. Ben hallederim dememe rağmen çekti kabloyu. Genelde kablonuz belirleniz adınız yazıp bırakılır bu böyledir.
    Bana da son gelen ekip öyle dedi adam yapacaktı sinyal cihazı verdi hatta abi bak salona koy ses gelirse bana söyle diyr ses gelmedi tabi daire içi kablolar bağlı değildi bende elektrikçi çağırdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.