Şimdi Ara

NEXTCOM D98

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
10.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar... Geçen gün bu telefonu aldım... Aklımda başka markalar varken bu karşıma çıktı ve hepsi aynıdır nasıl olsa diye karar verdim... Hiç bunu kullanan var mı acaba? Memnun kalınır mı sorunu var mıdır ?
     NEXTCOM D98



  • ÖZELLİKLER


    -Aynı anda aktif çift hat
    -Dokunmatik ekran+kalem
    -Analog televizyon ve radyo
    -Bluetooth
    -1.3 Megapiksel Kamera
    -Mp3/Mp4 çalar

    PAKET

    -Çift pil
    -Usb kablosu
    -Kulaklık
    -İkinci pili şarj etme aparatı
    -Şarj cihazı
  • KARDEŞİM O TELEFONUN ADI---N99-N99İ--D200-N100 GİBİ İSİMLER ALTINDA SATILIYORDU ŞİMDİ DE BU ADI MI ALDI HAYIRLISI İNSANLARI KANDIRMAK İÇİN BAKALIM DAHA NELER YAPACAKLAR....DAHA NE GİBİ İSİMLER ÜRETECEKLER .....KAÇAK ÇİN MALI BUNLAR ALMAYIN 3 AY SONRA HATLARINIZ KESİNLİKLE KAÇAK İMEİ DEN KAPATILIR..KAMERASIDA 640*480VGA DIR YAZILANLARI HEPSİ GERCEK DIŞIDIR....DİKKAT
  • Yapma ya? Kamera olayının yalan olduğu bariz belli ama bütün çift hatlı telefonlarda aynı olay var...
    Bu arada artık kaçak değillermiş 2 sene garanti de verdiler
  • KİM DİYOR GARANTİLİ DİYE......................
  • Senelerdir telefon aldığım kişiden aldım. Garanti kaşesini de kendi bastı. Eskiden garantisizdi diyo şimdi 2 sene garanti bile verdiler bunlara dedi hatta.
  • Servis garantisi ? Dükkan garantisi.. Hangisi ?
  • garanti kaşesi diye bişey olmaz dostum.adam seri numarasını faturana yazıp verdiyse sana kendi garanti yapmıştır.o zaman herkes yaptırsın bi garanti yazn kaşe.garantili diye bide 100 lira daha koysun üstüne oh ne ala..telefon kapandğında götürürsün kapandı diye en fazla alır elinden biz açtırırız diye sanada bi 3310 veya 5110 verir şimdilik bunu ullan diye.sende 6 ay sonra bıkarsın gider başka telefon alırsın.al sana garanti kaşesi işte.....kusura bakma ama öyle..
  • Değerli kullanıcılar,

    Nextcom D98 cihazını almakla, çok doğru birtercih yaptığınıza emin olun. Eğer cihazınız arızalanırsa kargo maliyeti şirketimize ait olmak üzere 1 hafta içerisinde cihaz size geri dönmezse yenisini veriyoruz. Cihazda kapanma gibi birşey kesinlikle olamaz. TK'dan sorgulayabilirsiniz. Aynı zamanda biz "Teknodem - Nextcom Mobile" olarak bu sektörün içerisindeyiz. Biz piyasaya göz kırpıp geçenlerden değiliz ! Ve Özdemsan Turkcell İletişim Merkezleri olarak İstanbulda 4 ayrı noktada hizmet vermekteyiz. Herhangi bir soru ve önerileriniz için 0212 249 08 49 'dan bizlere ulaşabilirsiniz...


    Not: Garanti kaşesi diye bir olay yoktur! T.C. Sanayi Bakanlığı onaylı garanti belgesi vardır.


    Teknodem - Nextcom Mobile adına,
    Samet Can DEMİR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametcandemir -- 26 Ağustos 2008; 14:51:18 >
  • ya kardeş bende bugün sordum o nextcom D98 i adam 310 ytl dedi 2 yıl garantili ve kaçak değil dedi,orjinal kutuda verecek özelliklerde çok güzel çift hat,tv,dokunmatik..fotoğraf çekimi pek iyi değil gibiydi sanki o kadar.ama çin malı sonuçta insan güvenemiyor..bikaç gün sonra yurt dışına gitcem çekmez veya arıza yapar die korkuyom..kendi büyük ekranı büyük tellerden hoşlanıyoru bende..Bir de onun yerine N70 mi alsam diyorum!!Kararsız kaldım 1-2 gün içinde bi tel almak zorundayım, arkadaşlar yardımcı olursanız çoo..ok sevinirim.Saolun şimdiden..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klejay -- 19 Eylül 2008; 2:14:58 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: klejay

    ya kardeş bende bugün sordum o nextcom D98 i adam 310 ytl dedi 2 yıl garantili ve kaçak değil dedi,orjinal kutuda verecek özelliklerde çok güzel çift hat,tv,dokunmatik..fotoğraf çekimi pek iyi değil gibiydi sanki o kadar.ama çin malı sonuçta insan güvenemiyor..bikaç gün sonra yurt dışına gitcem çekmez veya arıza yapar die korkuyom..kendi büyük ekranı büyük tellerden hoşlanıyoru bende..Bir de onun yerine N70 mi alsam diyorum!!Kararsız kaldım 1-2 gün içinde bi tel almak zorundayım, arkadaşlar yardımcı olursanız çoo..ok sevinirim.Saolun şimdiden..



    Hocam bu telefon piyasada bir sürü marka ile satılan N99 dur. Ve en önemlisi SAR değerleri halen AÇIKLANMAMIŞTIR.

    Bu cihaza bu kadar para vereceğine ikinci el bir Sony Ericsson p910i al, ikinci eli 150-160, cebinde paranın yarısı kalır, hem de ne olduğunu bildiğin bir telefon alırsın.

     NEXTCOM D98




  • Değerli kullanıcılarımızın dikkatine,
    Son günlerde gündemde olan SAR değerleri ile ilgili raporları siz değerli kullanıcılarımızla paylaşmaktan onur duyarız. Detaylı bilgi aşağıda bulunmaktadır.

    Teknodem - Nextcom Mobile adına,
    Samet Can DEMİR
    http://www.nextcom.com.tr

     NEXTCOM D98



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametcandemir -- 13 Kasım 2008; 13:51:59 >
  • Aynı telefondan bendede var bir türlü video oynatamadım özelliklerde 3gp desteği var yazıyor ama telefona attığında göstermiyor mp4 videoları atınca biçim desteklemiyor diyor bu sorunu çözen veya yardım edebilecek biri varsa lütfen yardım edin
  • Nextcom telefonunu kimseye tavsiye etmiyorum....Alan varsada hayatının telefon seçiminin yanlışını yapmıştır demektir......Özelliklerinde mpeg4, 3gp yazıyor ama açmıyor....Mp3 dinlediğinizde menuları dolaşıyorsunuz müzik gidip gidip geliyor...Ağır vasıta gibi çalışıyor....Bazen Başkası beni aradığında telefon açık olduğu halde karşı tarafa meşgul olarak gidiyor yada telefon normal çalıyor ama nextcom telefonu çalmıyor vede bu yüzden bazı arkadaşlarımla bozuldum...Heleki foto çekmesini sormayın berbat ötesi.....Bazı resim dosyaları bozuk olmadığı halde bu dosya bozuk yada dosya boyutu çok fazla diyor....Video kaydı yaptıktan sonra dosyayı bilgisayarda baktığımda ne mpeg4 nede 3gp değil bir videoyuyu VID ve Wav olarak iki dosyada barındırıyor....Tabiiki artı yönleride yok değil....radyo dinlerken diğer telefonlardaki gibi illaki kulaklığı istemiyor....Dokunmatik olması güzel....Heleki Televizyon 10 numara ama bunlar bana yetmiyor vede bende açık söyliyeyim bu telefonu aldığıma pişman oldum....Napalım biraz sabredecez parasızlıktan lg yada samsung ince mümkünse dokunmatik Sar değeri nerdeyse 0 olan 350lira aşmayan garantili 0 telefon arıyorum....


    Alırsan abicim Nokia hariç LG YADA SAMSUNG alacaksın gerisi hikaye......




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.