Şimdi Ara

Nilüfer Turizm İptal Edilen Bilete Para İadesini 29 Gün Sonra Yapılacakmış!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Govego.com internet sitesi üzerinden satın almış olduğum otobüs bileti yaklaşık yarım saat sonra iptal etmek için Nilüfer Turizm'i aradığımda paranın iadesini yapabilecekleri ancak paranın kartıma 29 gün sonra geçeceği belirtildi. İtiraz etmeme rağmen iptal işlemini istemiyorsanız yapmayabilirsiniz dediler govego.com ve Nilüfer Turizm'e kocaman bir alkış gönderiyor gerekli yerlere şikayet edeceğimi beyan etmek istiyorum.

    Nilüfer Turizm'i BİMER üzerinden de şikayet ettim. Bundan sonra kesinlikle binmeyeceğim binmeyi düşünenleri de uyaracağım.

    İşte Müşteri memnuniyeti adına tarafıma attıkları e-posta'nın detayı.

    Bilgi İşlem Müdürlüğümüzce gerekli incelemeler gerçekleştirilmiştir.

    Bankamızla yapılan anlaşma gereğince 29 iş günü içerisinde kartınıza iade işlemini gerçekleştirebilmekteyiz.

    Henüz gününüz dolmadığı için iade işlemini gerçekleştiremiyoruz.

    Bilginize sunarız.

    Bankalarıyla bir anlaşma yapmışlar. Bankaları ya da kendileri bu parayı tam 29 gün kullanacak sonra teslim edecek. Her iptal vb. Bilette aynı işi yaptıklarında ne kadar büyük bir parayı yönetebileceklerini düşününüz.

    Ayrıca kendi sitelerindehttp://www.niluferturizm.com.tr/2011/sss.htm Sıkça Sorulan Sorular bölümünde iade için 29 gün sonra iade edileceği hiçbir yerde yazmamakta.







  • tarafeyn T kullanıcısına yanıt
    Bileti alırken ne yazikki görmeden bize kabul ettirilen yerlerde küçücük yazıyordur. Bence yazmadıkları bir şeyi yapmazlar büyük firmalar bunlar ama küçücük bir yere koyuyorlar halk görmesin diye kolay gelsin :)
  • "Kredi kartınıza yatırılan geri ödemenin kredi kartı ekstrenize artı bakiye olarak yansıması bankanızın süreç ve uygulamalarına bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Bu süreç genel bir uygulama olup, Nilüfer Turizmden kaynaklanan bir husus değildir."

    diyor sözleşmede yani BENİM BANKAMA kalmış. Ama onlar verdikleri cevapta parayı 29 gün sonra bankama göndereceklerini söylüyorlar. Ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.