Şimdi Ara

Ninja 250R FL Lambası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2011 model 8.600 km ninja 250r sahibiyim. Bu akşam motoru çalıştırdım FL lambası yandı ve sönmedi motor tekleyerek çalışıyordu stop ettim tekrar çalıştırdım normale döndü. Kısa bi araştırma yaptım yakıt enjeksiyon sisteminden olabileceğini okudum.Ancak tekrar çalıştırdığında normale dönmesi kafamı karıştırdı havanın soğumasından kaynaklanıyor olabilir mi? 2 gündür de çalıştırmıyordum motoru sorun ne olabilir??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • dostum alakasız ama kaça aldın sorması ayıp.
  • 9500 tl ye aldım yaklaşık 4 ay önce.


    Motoru bu gün kullandım sorun çıkarmadı.yok mu bu sorunu bilem arkadaşlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum bu tür bilgiler nette zor bulunuyor malasef. Sana başımdan geçen olayı anlatayım istersen. Tvs apache var birden servis lambası yandı , neti aradım taradım yok bulamadım. Sonra tırstım servise gittim. Serviste ki eleman motorun her 2000 km civarında servise gitmesi için otomatik olan bir işlem olduğunu söyledi. Çocuk hemen halletti sonra devam ettim. İstersen sende bir servise git bilen birisi baksın. Şimdi çıkar biri bişi olmaz der sende kullanırsın motor 2 gün sonra elinde kalır. Başka biri şu arızası var der sende direk servise gidersin. Her durumda servise git yaptırmasan bile sıkıntısını öğren gerekirse kendin yaparsın.
  • Tavsiye için teşekkür ederim öyle yapmaktan başka da çarem yok sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • memnunmusun bari tarafsız olarak sorarsam sana, bende cbr ile ninja arasında kaldım da,
  • Ben gayet memnunum motordan.askımda bu biraz da sizin beklentilerinize göre değişir.parçaları biraz pahalı ninjanın cbr a göre daha fazla yakıyor.Fakat ben biraz sürat meraklısıyım kendi klasında zayıf bir motor kullanmak istemediğim için ninja aldım ayrıca tipi de bence cbr a göre daha güzel.bi de arkadaşımın cbr250 sini kullandım titreşimi rahatsız etmişti beni.Özel olarak sormak istediğin bişey varsa yanıtlarım çünkü mukayese yapma imkanım var arkadaşımda hala 2013 cbr var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer tecrübeniz varsa hyosung da güzel ancak o 600cc ile neredeyse aynı ebatlarda olduğundan bana biraz zor gelmişti boyum 178.gidon açısı falan dar ninjaya göre.oturuş pozisyonu ilk başlayan birini zorlayabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.