Şimdi Ara

Nintendo Switch 2’nin performansı ve fiyatı detaylanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ahmet1905_47 A kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam yanlış anlamışım. Series S gücünde olması Nintendoyu uçurur gider zaten. Patlayacak konsol.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Numenorian Man kullanıcısına yanıt

    yani o güce çıkmasa bile satış stratejileri oyun planlamaları vs çok iyi satışlar görörler. ps2 rekorunu kıramak üzereler zaten

  • Series S gücünde olursa artık geriye sadece geliştircilerin iyi grafikli oyunlar yapması kalıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmet1905_47 A kullanıcısına yanıt
    Evet öyle yazdım çünkü donanımla hype yaratmalarına gerek olmadığı için zaten. Yazılım sayesinde bu donanımları sattıklarını herkes biliyor.

    Bence de PS5 gücünde olmasına gerek yok olmayacak da zaten, nasıl olsa satacak(!) te allaxım. Bu ne kırılganlık anlamak mümkün değil

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • O saydığın aletlerin Nintendo ile ne alakası var ki rakibi olacak? O zaman tüm android cihazlar da switch'in rakibi çünkü hepsi taşınabilir ve hepsinle oyun oynanabiliyor. Steam ve benzeri cihazlar küçültülmüş windows pc'den başka birşey değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt

    şaun ki konsolun gücü ortada satışları da ortada. kimse 4k 60 fps beklemiyor ultra yüksek grafikler de beklemiyor. o güce gerek yok yani. maliyet arttırmaktan başka birşey değil. çıkan oyunlar da ortada. zelda hiçbir bilgisayarda zorlanmayacak kalitede ama içerik sattırıyor. grafik değil.


    ultra yüksek grafikli içi boş oyunlar istemiyor kimse

  • ahmet1905_47 A kullanıcısına yanıt
    Fazla güç gerektirmeyen bir donanımı var zaten 1080p 60 fps verir en azından, 720p ekran görüntü bulanık tırtıklı tırtıklı.

    Bu her donanım haberinde oyunlar zaten şöyle, donanıma gerek yok muhabbeti sıktı. Madem öyle Switch sahipleri 2.yi almasın olsun bitsin. Yeterli.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt

    PS5 nerede yazıyor? Xbox Series S demiş ki o da zaten teraflops olarak PS4 Pro'dan hallice. (Tamam SSD'si var, yeni mimari falan fıstık, bunu kastetmiyorum).


    Bir el konsolu olarak cidden Xbox Series S'in o donanımsal gücünü verebilirse bu alete şapka çıkarılır ve halefinde olduğu gibi yok satar, hatta daha fazla satar. Çünkü dünyanın en çok satan konsolu, kendisi barındırdığı donanıma göre oldukça pahalı, oyunları zaten çok pahalı ve en önemlisi çok fazla sayıda exclusive oyunu olmasına ve oyunun kalştesine göre olan fiyatları yüksek olmasına rağmen peynir ekmek gibi satıyor.

    Donanım iyi güzel olsa da fiyatı biraz tuzluymuş gerçi. 350 Dolar bile dese epey yüksek geldi şahsen ama bilemedim tabii. Pil süresi, exclusive oyunları, iyi bir donanım, yüksek oyun kalitesi vs. Cezbedebilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 3 Mart 2024; 1:2:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 nanometre olmasını geçtim bir de Samsung mu üretecek? Ampere mimarisi de Nvidianın en verimsiz mimarisi sayılır. Güç tüketiminin ve ısınmanın çok önemli olduğu el konsolu piyasası için seçilebilecek en berbat tercih olur. En az TSMC 4nm kullanılmalı.

    Hatta bu biraz kendi tercihleri ama X86 mimarisinden yürüseler üçüncü parti oyun desteğini de çekip kusursuza yakın bir konsol olurlar. Büyük ihtimalle Sony ve Xbox kendi el konsollarında X86 kullanıp ev konsolu oyunlarını el konsoluna getirecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 3 Mart 2024; 17:0:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1536 CUDA çekirdeğini en son Gtx 1660 Ti modelinde görmüştük hani çokta şey beklememek lazım. Ama nintendo'ların olayı hiç bir zaman güç değildi.

  • gowlet kullanıcısına yanıt

    He konsollarda nimeti görüyoruz fsr bile gelemedi. Bu yeni tegrada dlss 3 framegen benzeri teknoloji olacak


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark_Soul kullanıcısına yanıt
    FSR’ı kaç yıllık ekran kartlarına hatta ve hatta rakibine getirebilen bir firma AMD. Yazılımla getirmesi çok olası bence komsollar girmiyor o topa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowlet -- 3 Mart 2024; 17:10:49 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dedikleri kadar güçlü olursa, japonya'da ilk gün kaos çıkabilir.

  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    350 pahalı değil.
    Millet normal konsollarla kiyasliyorda atıyorum series s de pil yok mesela yada ekran yok ki fiyatı en çok artıran şeylerden biride ekrandir.

    Ben ham series s gücünde çıkacağını sanmıyorum kağıt üzerinde series s olurda pratikte bı tık altı olur bence.

    Benim en çok kizdigim konu Sony nin malligi. Girmermesi en riskli zamanda mobile oyunculuğa girip (PSP Vita) ( risk mobil telefon ve telefon oyuncularında yükseliş) mobile oyunculuğun yükseldiği yükselişe geçtiği zamanda o piyasadan çekilmesi.

    Lan PS4 pro bun donanımını yaptır AMD ye mobile Apu olarak güzel bir dizayn ile sabit 1080p 60 FPS garantisi verdir geliştiricilere ve her ps5 e çıkacak oyuna bu cihazada cikarma zorunluluğu getir elinde ki PlayStation store gücü ile bak bakalım ortada ne Steam Deck ne Asus rog Ally mi kalıyor.

    Ha yine nintendo ile.rekabet edemezsin o ayrı ama geri kalan tüm parseyi de toplarsin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.