Şimdi Ara

nintendo wii amerikadan alınma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Makina hafta başında amerikadan geldi kutuda bir yerde ntsc yada pal gibi bir yazı görmedim. Lcd ye taktığımda da direk görüntü geldi ve çalıştı. Benim sorum bu wii lerde bölge kodu varmı yada wii fit almak istiyorum buradan alsam dvd si benim makinada sorunsuz çalışırmı. Yani her hangi bir teknoloji marketten aldığım wii fit'i kullanabilirmiyim. Sonra elimde kalmasın.

    Şimdiden cevaplara teşekkürler.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: FİKRİM

    Makina hafta başında amerikadan geldi kutuda bir yerde ntsc yada pal gibi bir yazı görmedim. Lcd ye taktığımda da direk görüntü geldi ve çalıştı. Benim sorum bu wii lerde bölge kodu varmı yada wii fit almak istiyorum buradan alsam dvd si benim makinada sorunsuz çalışırmı. Yani her hangi bir teknoloji marketten aldığım wii fit'i kullanabilirmiyim. Sonra elimde kalmasın.

    Şimdiden cevaplara teşekkürler.

    amerikadan alınan wii NTSC'dir... türkiyeden alacağın aksesuarlar çalışır ama yazılımlar çalışmaz... yani wiifit'in board'u çalışır ama oyun diski çalışmaz...
  • ben de bir Wii getirttim amerikadan. Cihazın model nosu RVL-001(USA) ama CDnin RVL-006(USA). CD'yi taktığımda Unable disk hatası veriyor. Bir de bende tüplü televizyon var.(Türkiye'den alınma). Wiiyi çalıştırdığımda Menü falan renksiz olarak gözüküyor. Bu sıkıntıyı nasıl giderebiliriz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.