Şimdi Ara

nissan almera hakkında öneri yada eleştiri var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
25.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • aşağıda linkini verdim donanım olarak tatminkar görünüyor fiyatıda uygun (26000 ytl) ama topiclerde pek bahsi geçmiyor. bilgisi olan var mı?
    yorumlar mümkün olduğunca objektif olsa faydalı olur.
    toyota sol , fort fusion da düşündüklerim arasında ama nissan almera fiyatı daha uygun geldi.
    nissanalmera



  • Arkadaşım bizde almera tekna htachback var. 1.5 motor o arabaya az geliyor ve yakıt tüketimide hiç az değil. Onun yanında donanım olarak çok iyi, yol tutuşu filanda çok güzel. Ama dediğim gibi yakıt tüketimi olarak normal bir benzinli ile aynı.
  • benzin tüketimi olarak şehir içi 8.6, şehir dışı 5.5 ortalama 6.6 lt/100 km
    olarak verilmiş 98 Ps için normal zaten , tabi sizin de belirtiğiniz gibi
    atak bir araba olamaz 100 km 13 sn çıkabiliyor biraz düşük
    sizin sahip olduğunuz tecna modeli liste fiyatı 27.250 imiş bu fiyat
    uygun geldi bana.
    anladığım kadarı ile sizin motorun zayıflığı dışında bir şikayetiniz yok . ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
    ben visia modelinin linkini vermişim tecnanın linkini de vereyim
    nissan almera tekna



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jef -- 18 Ağustos 2005, 16:10:09 >
  • Evet aynen dediğiniz gibi sadece motor biraz hafif geliyor bana. Bana hafif geliyor derken araba gitmiyor zannetmeyin. Bizim diğer araba 1.7 dizel ve ben daha çok dizeli kullandığım için bana farklı geliyor da olabilir.

    En sağlıklısı almak istediğiniz modelin test sürüşünü yapmanızdır. Ben altunizade Nissan Gülan'dan aldım aracı. Orada yeterli süre test etmenize izin veriyorlar. bilginiz olsun.
  • Almera almak üzereydim. Koçfinans'tan kredim çıkmıştı. Bir de şu arabayı deneyeyim dedim;
    Arabanın motoru çok zayıf; ben ki hiç performans meraklısı değilim... Klima çalışınca araba gitmiyor, gerçi klimasız da aynı ya...
    Büyük hayal kırıklığına uğradım.
    Mutlaka deneme sürüşü yap.
  • Bence güzel araba Nissan-sorun olmaz zaten.Fiyatı da uygun geldiyse sorun değil. Tek eleştirexeğim yer var o da önemli değil,Primeranın yol bilgisayarı gibi adamlar harbi bi monitör koymuşlar kocaman ama ekran kısmı küçük--37 ekran TV gibi bişi..... Ama ben severim 5k Almeraları..
  • Hoş bir görünüme sahip arabadır, bizim sokakda var bi tane gelir geçerken hep gözüme takılır !

    Makyajlanmasının ardından, 1,5 motoru ile yeniden satışa sunuldu. Donanımı, özellikleri açısından, full versiyonunun bile 30 milyardan ucuza satın alınabilmesi, en olumlu özelliği bence, ancak 1,5 lt (98 hp) de ısrar edilmesi yerine primera'larda kullanılan 1,6 109 hp'lik motorun kullanılması daha bi iyi olurdu diye düşünüyorum.

    http://www.nissan.com.tr/almera_home.html adresinden incelenebilir.
  • Arkadaşla bende nissan almera 1.5 visia plus 2006 modelini geçtiğimiz mayıs ayında 25 bin ytl
    gibi aldım.Şunu itiraf etmeliyimki 25 milyara hiç bir modelin hiçbir arabasında (sedan araç arıyordum tabii) abs yi alamıyordum.
    yani dijital klima,airbag,yol bilgisayarı vs..gibi özellikler birçok markada standart ama abs öyle değil.ben artı olarak almerada abs yide
    almış oldum.Yakıt tüketimide gayet iyi.60 litrelik deposuyla ben şehir dışı (klima açık) 850 km yol yaptım.hadi şehir içinde 700 olsun.gene ii.yani bir opel vectra genişliğinde,kocaman bagajı 25bin ytl seviyesinde full bir araba.nasıl başka şeyle kıyaslanırki.zaten alacak adamın 30-35 bin ytlsi olsa ona göre bakar.

    Birazda eksilerinden bahsedelim.sürücü koltuğundan biraz şikayetçiyim, yükseklik alçaklık ayarları olmasına rağmen tam bir rahat oturamıyorum nedense.yol sesini içeri alıyor bu bilinen bişey zaten.ön camlarınız az açıksa biraz ses yapıyor.gerisi mükemmel.
    fazla söze gerek yok kardeşim 25 milyara abs,dijital klima,2 airbag,geniş kasa ve 1.5 ekonomik motor araba aldım memnunum.otomatik vitesi olsa 2-3bin ytl daha verip alırdım.




  • aradan 4 sene geçmiş ama almak isteyenlere bir parça katkım olsun istedim.bir araba hakkında yorum yapmak için onunla yaşamak gerekir.benim maddi durumum iyidir.ford focus,woswogen golf,opel astra,fiat stilo,toyota corolla,honda civic,uno sx ve nissan almera kullandım.arabaların çoğu abartılı şehir efsanesi.vay şöyle vay böyle.hepsiyle kaza yaptım ve hepsi haşat oldu.ve aşağı yukarı hepsine 3 yıl bindim.hepsi güzel araba ama almeranın yeri başka oldu.keşfedilmemiş gizli kahraman.dehşet.karizma.sahibine köpek gibi sadık.harikulade.performans,güç,kuvvet,yakıt,servis.yedek parça,güvenlik,donanım,konfor 100 puan.alan aşık oluyor ve bende aşık oldum.sonuna kadar bineceğim.almera satmak isteyenler ya arabadan anlamayanlar ya da gerçekten paraya ihtiyacı olanlar.ama her satanda kendinden bir parça kopmuş gibi üzülüyordur eminim.
  • arkadaşlar selam.2005 model nissan almeram var.balataları değiştiricem orjinali nedir.veya fiatı uygun olan ne taktırabilirim,
  • mehabalar,
    bizde 2004 model almera tekna var. araç 120.000' de. çok bilgili bir oto tamircisi ile çalışmaktayız. araç 2,5 yıldır bende. sürekli lpg ile kullanıyoruz. ancak motor arıza ışığı yandı. Ustamıza götürüp baktırdık. bunun artık bu km.deki araç için olabileceğinni söyledi. ayrıca da yaklaşık 15.000 km sonra katalitik konvertör ve lambda sensörünün ömrünü tamamalayacağını söyledi. katalitik konvertör 1.800 tl, lambda sensörü ise 400 tl civarındaymış.
    Araç çok güzel ancak lpg de bu sorunların çıkması normal mi, ya da sürekli katalitik konvertör ve lambda sensörü değişecek mi?
    ustamız bir an önce aracı satmamı söyledi :)
    bilgi lütfen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.