Şimdi Ara

Nissan'ın Büyük Ayıbı (Rezaleti)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
660
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese merhaba, herşey 2011 model bir Nissan Juke almam ile başladı. Aracı 2.el 60bin km de aldım, aldıktan birkaç ay sonra yaz mevsiminde başladı, aracımın kalorifer fanı hava üflememeye başladı Adana sıcağını bilen bilir gölgesi bile sauna etkisi yaratır ve ben binlerce lira verip Nissan Juke almak gibi bir gaflette bulundum keşke şahin doğan alsaydım hiç değilse beklentim olmazdı param cebimde kalırdı ve sinirlerim bozulmazdı.

    sikayetvar.com daki şikayetimi aynen paylaşıyorum konuyu ekşisözlük dahil tüm mecralarda paylaşmaya çalışacağım(yazar var ise ulaşırsa minnettar olurum) ki daha fazla insan mağdur olmasın. Nissan markasını bilen biliyor zaten dışarıdan görünüşü Japon kalitesi, üstün teknoloji, kaliteli, sağlam vs. fakat işin iç yüzü hiçte öyle değil (hele ki Adana'da ki Nissan servisi rezalet.), şikayetvar.com da ve internetin diğer platformlarında arama yapın müşterilerinin ne kadar rezil olduğunu, rezaleti para ile satın aldığını anlarsınız.
    ====
    Aracımın kalorifer fanı çalışmadığından dolayı 50c yi bulan Adana sıcağında klima kullanamıyorum. Adana'da Nissan servisi olarak sadece Okar Otomotiv bulunmakta ve kendilerini aradığımda arıza tespiti olarak 300 TL fiyat istediler telefonu kapattıktan 10 dk sonra adres öğrenmek için yeniden aradım bu sefer bir beyefendi çıktı ve arıza tespiti 350 TL'dedi, fan rezistansı fiyatını da WhatsApp'tan şasi numarası yollayarak sorduğumda da önce 650 TL daha sonra 670 TL'denildi ve siparişle geleceği ithal olduğu söylendi WhatsApp' yazışmaları ektedir. (dolar yükselince parça fiyatı yükseliyor ama dolar düşünce parça fiyatları düşmüyor burası da ilginç) bende buradan şikayetimi dile getirdim (Sorunun çözüleceğini düşünerek önceki şikayetlerimi sildim).

    Okar Oto. 'den E** hanım bana ulaştı şikayetinizi çözelim dedi bende aracımı servise götürdüm ve rezistans arızası olarak 650 TL ödemem gerektiğini aracımın 1 gün kendilerde kalması dinlenmesi gerektiğini söylediler. Ertesi gün E** hanım bana ulaşıp aracımın kalorifer fanının da arızalı olduğunu fiyatının 2000 TL civarı olduğunu belirtti bende toplamda yaklaşık 3000 bin TL'lik masraf çıkacağını duyunca yaptırmaktan vazgeçtiğimi söyledim bunu duyan atölye şefi olduğunu söyleyen M** bey bizi neden uğraştırıyorsunuz tarzı konuşarak üslupsuz sinirli cevaplar vererek öfkeyle aracımın olduğu yere atölyeye yöneldi ve bende öfkesini aracımdan çıkarmaması gerektiğini söyledim (herhangi bir zarar verildi mi bilemiyorum). Aracımı güvendiğim için kendilerine teslim ettiğimi belirttim ve E** hanım buraya 200milyarlık araçlar geliyor diyerek benim aracımı küçümsedi, bende bunun üzerine başkalarının aracının beni ilgilendirmediğini belirttim.

    18 Eylül Salı günü çıkan uçuk masraflara rağmen aracımı yaptırmaya karar verdim yeniden E** hanımı aradım cumartesi günü şehir dışına yola çıkacağımı mutlaka klimaya ihtiyacım olduğunu söyledim, bana cuma gününü beklememi söyledi, 4 gün bekledikten sonra cuma günü yani 21.09.2018'de kendisini yeniden aradığımda ellerinde parça olmadığını yurt dışından getirtilmesi gerektiğini söyledi.Neden bu kadar gün beklettiğini sormadım çünkü sonuç olarak yine klimaz kaldım.
    Nihayetinde Nissan aldığıma alacağıma bin pişman oldum yaz aylarını klimasız geçirdim parça bulunmuyor üstüne bir de Okar Otomotivin kaprislerine üslupsuzluğuna maruz kaldım, Nissan markasını bu kadar sahipsiz, umursamaz bilmezdim.
    ===

    Olayın devamında;
    Şikayetim üzerine Adana Okar Otomotivden bir bayan aradı ve Nissan genel Müdürlüğü için şikayetvar'daki şikayetler önemlidir dedi ve şikayetimi geri çekmemi sitedi. Nedenini sorduğumda Genel müdürlük öyle istiyor dedi. Çözüm için arandığımı zannettim fakat sadece şikayetimi geri çekmem için aramışlar kendileri, Nissan'in ve Okar Otomotivin bu abes davranışına anlam veremedim doğrusu. Kurumsal bir firma şikayet üzerine çözüm sunar ve müşteri de kendi inisiyatifi ile şikayetini teşekkür olarak değiştirir fakat Nissan şikayet üzerine arayıp sadece emirvaki şekilde şikayetini geri çek diyor çok şaşırdım doğrusu, ben şikayetimi geri çeksem dahi bu büyük ayıp Nissan'a çok müşteri kaybettirecek çünkü müşterilerini ne kadar umursamadığı ortada, bunu tüm platformlarda paylaşacağım ki daha fazla insan mağdur olmasın bu ayıp nissana hiç yakışmadı.

    Sonuç olarak binlerce lira verip aldığım aracın fanı çalışmıyor (araç soğuk-sıcak üfleyemez) Türkiye'de parça yok! Yurtdışından sipariş ile gelebilirmiş o da ne zaman belli değil! Nissan'ın belli bir fiyat politikası yok, arıza tespit fiyatı ve parça fiyatı tutturabildiğine! Üstüne tüm yazı klimasız geçirmek bir yana üstüne birde utanmadan arayıp şikayetini geri çek diye emir veren Nissan Okar otomotivin tavırları! Parasıyla rezil olmak böyle bir şey. Eğer sizde rezil olmak istemiyorsanız ya 90model bir araç alın beklentiniz olmasın (ki o modellerin bile yedek parçası bulunuyor) ya da bilindik marka bir araçNissan'ın Büyük Ayıbı (Rezaleti) alın kafanız rahat olsun.







  • Geçmiş olsun, ürünün kalitesi kadar verilen hizmetin öneminin ne kadar önemli olduğunu malesef çoğu firma bilmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.