Şimdi Ara

Nissan Juke Stop Start Sistem Arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaşlar,
    Yeni otomobilimle ilgili birkaç sorundan bahsetmek istiyorum. 31 Ocak'ta 0 Nissan Juke satın aldık. Aracı aynı gün bayiden eve kadar getirdik (yaklaşık 16km). Eşim çok yeni ehliyet aldığı için sürücü kursu aracıyla eğitim aldığından düne kadar (4 Şubat) otomobili kullanmadık. Ara ara motoru çalıştırıp kapatıyorduk. Malum havalar da çok soğuktu. Dün aracı kullanalım dedik, göstergede "Stop Start Sistem Arızası" diye habire uyarı çıkıyordu. Aracımız sorunsuz çalışmış, radyo ve klima da açık durumdaydı. Daha kötüsü gaza sonuna kadar basmamıza rağmen otomobil gitmiyordu. Stop&Start sistemini kapattık sorunlar biraz çözüldü gibi.
    Şimdi size sormak istiyorum. İnternetten araştırdığım kadarıyla akü probleminden bahsediliyor. Ancak sıfır aracın 4 günde aküsü biter mi? Bir de bayiden eve kadar hiç bir problem çıkarmamıştı araç. Aklıma gelen son seçenek de havaların soğuk olması. Onunla ilgili bir sorun muydu acaba? Stop&start sistemi çok problem değil, zaten sevmediğim bir özellik. Ancak gaza sonuna kadar bastığımız halde aracın gitmemesi beni korkuttu.
    Bu tarz problem yaşayan oldu mu?
    İlginize teşekkürler
    Saygılarımla

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • up

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bhasettiğiniz gibi akü problemi olabilir, showroomda araçlara ellerindeki eski aküleri takıyorlar, kapıları falan açılsın diye, teslimat zamanında yenisi ile değiştirip size öyle teslim ediyorlar, belki bu işlemi yapmayı unutmuşlardır ( yada art niyetli şekilde değiştirmemişlerdir), servise götürmenizde fayda var.

  • Servise götürün baksınlar, yeni araç için burada çözüm aramak vakit kaybı olur.

  • AKÜ kaynaklı olabilir kendi aracımdaki problemi akü değişimi ile gidermiştim (başka marka araç)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.