Şimdi Ara

nissan micra alınır mı?(600K BÜTÇE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • kız kardeşim için bakıyoruz kışı sert geçen yağmurlu doğu karadeniz ikliminde nissan micra 2016 ve üstü modeller almak mantıklı mı? bazıları yol tutuşu kötü araba kayar diyor maksimum 590-600 bin bütçemiz var ufak park sorunu olmayan otomatik bir araba arıyoruz. tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden yazan herkesin eline koluna canına sağlık.




  • Onun yerine 2020 üzeri mitsubishi space star alın. 1.2 cvt.

  • deneme sürüşü yaptım space star baya kötü yokuş çıkarken zorlanıyor tek kişi binmeme rağmen o yüzden onu elemiştim

  • Siz tercihinizi dizelden yana kullanın. Hiçbir atmosferik benzinli sizi tatmin etmez.

  • 2-3 yıldır 2016 micra street kullanıyorum bol yokuşlu bir semtte oturuyorum beni hiç üzmedi, çok dik yokuşta L ye atıp fıtı fıtı tırmanabilir hiç problem olmaz ama açıkçası arabaya 5 yetişkin binince araba zorlanıyor haricinde 1-2 kişi için çok kullanışlı çok da güvenli (maalesef test ettim) dönüş çapı zaten tartışılmaz iğne deliğine bile girer. heryer görünüyor görüş açısı da iyi. Yol tutuşu kötü demişler de b sınıfı bir araç için kötü değil hiç kayma yaşamadım yokuş kalkış var zaten. uzun yol olarak istanbul-eskişehir yaptım orda da çok zorlamadı sadece sollama yapmak ölümcül tehlikeli olabilir  eşimde megane var şehir içi benim arabadan indiremiyorum onu çok keyifliymiş 





  • C180 almıştım 1 sene önce 200 bin TL ye, şu fiyatlara bakın, Allah yardımcımız olsun... Ama içimde hep bir micra sevdası vardır, bir kaç kez kullandım şehir içinde fazla fazla yeterli bir araçtır. Fazla problem çıkartacak bir araç değil. Ben de aracı sattığımda listeme ilk sırada micrayı ekleyeceğim. İstanbul içerisinde araba kullanmak eziyet, park sorunu ayrı eziyet.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.