Şimdi Ara

Nöbet listesi hazırlama hakkında;

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İlk önce Herkese selamlar arkadaşlar;
    Benim sorunum bulunduğum kurumun nöbetleriyle ilgili çok tartışmalar olmakta konunun ivedi olarak çözülmesi açısından son çare olarak size baş vurdum.
    İhtiyacım olan programın veya bir excel belgesinin şartları şunlardır. (düzenlenecek olan formullerin kıssaları):
    1-Bir kişinin aylık mesai saati en az 185 dir buna ek olarak 80 saat ay içinde fazla mesai yazılabilir yani eşittir 265 saat çalışabilir.
    2-9 kişiyiz (şimdilik 9 yani yarın 15 de olabilir 20 de bu kısımkdaki kişi sayısı değişken olduğundan umarım dikkate alırsınız :) ve bu 9 kişiyi saat 0800:-16:30 ve 16:00-08:00 saatleri arasında izin saatleri gözetilirekten paylaştırılmalıdır,
    3-İzin saatleri çalışma saatlerine göre düzenlenir yani 24 veyahut 16 saat nöbet tutmuş kişi 24 saat izinli, günlük 08-16:30 mesaisine gelen kişi bir sonraki günün sabah 8:00 ine kadar izinlidir.İzinler en az bu şekilde uygulanmalıdır.
    4-08-16 saatleri arasında 3 kişi, 16-08 saatleri arasındada 2 kişi çalıştırılacaktır (kişiler 24 saatte çalıştırılabilir,çalıştırılacak kişi sayısı değişken olmalıdır)
    5-Kişilerin haftalık çalışma saatleri en az 45 saat aylık ise 185 olmalıdır.
    6-Nöbet sistemimiz hafta sonları resmi bayram ve tatil günleri 24 saattir.)
    7-Son olarak listedeki kişilerin yıllık izni ve raporlu olacakları günlerde olacaktır mesela a kişisi ayın 20 den sonra 5 günlük yıllık izinli b kişisi 1 den 10 na kadar raporlu (izinli ve raporlu kişilerin süreleri aylık çalışma saatinden düşer yani a kişisi kullandığı yıllık izni olan 5 gün ay içersinde çalışmış gibidir)

    Biraz karmaşık biliyorum her ay bunlarla uğraşmaktan iyice bunaldık bunun bir otomatiği yokmu acaba bize bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürü bir borç bilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huscav -- 29 Ağustos 2009; 5:22:46 >







  • havuz problemi gibi...
  • 1250 TL, 1 ay süre
  • Teklifin için teşekkür ederim sorunumun bu kadar değerli olduğunu bilmiyordum demekki sorun yapmakta haklıymışım
  • Kodlanmasından çok algoritması oldukça zorlayacak bir program gibi duruyor... Daha kolay bir şey olsaydı ücretsiz olarak yardım edilebilir bir program olurdu ve başka arkadaşlarda yararlanabilirdi ancak 2 gündür bakıyorum ve bu maddelerden çıkacak algoritma öyle çok basit birşey olmayacak gibi geliyor

    Ayrıca çok fazla spesifik özellik ve detay var. "One-off Project" olarak profesyonel olarak hazırlanması gereken bir yazılım gibi duruyor sonuçta doktor arkadaşlarımızı boş yere fazla çalıştırmaya gerek yok

    Benim sormak istediğim iki şey daha var;
    Bu program sadece bir makinada mı çalışacak yoksa bir server ve bir client versiyonu olacak mı?
    Giriş yetkilendirme olacak mı? Değişiklikler için yönetici paneli ve bunun dışında birde değişiklik yapılmayan sadece incelemeye olanak sağlayan bir kullanıcı paneli olacak mı?

    Umarım bunlarada ihtiyaç yoktur ve kafanızı daha fazla karıştırmam

    Saygılarımla...




  • Hayır herhangi bir extraya gerek yok şahsi laptopumda her ay kullanmak istediğim bir program olacak
    Özel herhangi bir duruma gerek de yok, işin aslı yapmak istediğim kişilerin adını ve o ayki izin tarihleri, izin gün sayısını girmek sonucu çalışma arkadaşlarımın takdirine bırakmak.Bu yüzden programın kullanıcı paneline ve herhangi bir ağ bağlantısına ihtiyacı olmuyacak;
    Teşekkür ederim.
  • 21 gunde accessde çalışacak sekilde 1000 ytl ye sana yaparım rapor alma kim nerde kim izinde kim tatil kim hangi saatte hangi gun napıcak rapor alıp goruceksin excelle oluar ama kasarsın gerek yok tam database isi ve tamda accesse uygun! ustelik access kurulu her pc de calısır at bellene çalıştır.
  • Konum yanlış anlaşıldı sanırım sorunumun zaten paralı çözümü var ben eldeki imkanlarla problem çözecek arkadaşlardan yardım istedim.Yoksa ilgili formlardada excel versiyonu çözümlerde mevcut.
    Saygılarımla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.